Buna Ziua , as dorii sa-mi achizitionezi un soft pt. forehand si vreau sa aflu ce fata din gama Butterfly este asemanatoare cu Yasaka Rakza 7 Soft , bineinteles daca mi-ati recomanda un soft mult mai bun despre care nu am mai auzit as fii foarte multumit !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Rakza 7 Soft asemanatoare cu o fata din gama Butterfly
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
cadet
- 09.iun.2013
- 70
- Sighetu Marmatiei
- 26
Likes given: 0Likes received: 0
Rakza 7 Soft asemanatoare cu o fata din gama Butterfly
Blade : DEF Butterfly Power Defence
FH : Nittaku - Hurricane
BH : Giant Dragon - Giant LongTaguri: Nimic
Postat în original de zHa0 Vezi postBuna Ziua , as dorii sa-mi achizitionezi un soft pt. forehand si vreau sa aflu ce fata din gama Butterfly este asemanatoare cu Yasaka Rakza 7 Soft , bineinteles daca mi-ati recomanda un soft mult mai bun despre care nu am mai auzit as fii foarte multumit !
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Sriver G3 e o fata moale si foarte buna din cate stiu euBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Sriver G3FX cu burete de 1,9 este similara cu Rakza7soft cu burete de 2.0, si o poti folosi pe rever.
Pentru forehand...cred ca Sriver G3 pomenit mai sus este o solutie mai buna.TsE
Comentariu
cadet- 09.iun.2013
- 70
- Sighetu Marmatiei
- 26
Multumesc Anticipat , Stima si Respect !Blade : DEF Butterfly Power Defence
BH : Giant Dragon - Giant Long
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Postat în original de titicostel Vezi post[ATTACH=CONFIG]5813[/ATTACH]
Am oarece indoieli ca Sriver G3(fx), la aceeasi grosime a buretelui, este asemanatoare cu Rakza 7 Soft cel putin la viteza.
E doar impresia mea. Sunt sigur ca alte maini / lemne vor da alte note. Adevarul sta pe undeva pe la mijloc.
http://www.tabletennisdb.com/rubber/ sunt cam la fel...
http://www.paddlepalace.com/Rubber/products/1/
Brand Butterfly Type: Smooth Speed: 82 Spin: 84 Control: 77 Hardness: 32 Sponge Thickness: 1.9,2.1
Brand Yasaka Type: Smooth Speed: 88 Spin: 96 Control: 71 Hardness: 37-42 Sponge Thickness: 1.8,2.0,MaxUltima editare de Emil Tudor; 04.nov.2013, 11:43.TsE
Comentariu
daca iti place rakza 7 soft.... dc nu te joci cu ea?blade: xiom strato
fh: omega IV asia
bh: vega asia
Comentariu
cadet- 09.iun.2013
- 70
- Sighetu Marmatiei
- 26
Am testato , dar as vrea sa stiu daca exista ceva mai bun decat Rakza 7 Soft .Blade : DEF Butterfly Power Defence
Comentariu
Postat în original de zHa0 Vezi postAm testato , dar as vrea sa stiu daca exista ceva mai bun decat Rakza 7 Soft .
In alta ordine de idei, rakza 7 soft e o fata foarte buna pt. rever, iar de la butterfly roundell-ul soft se gaseste prin aceiasi zona cu r7s, sriverul g3 cat si g3 fx sunt mai rapide si cu mai putin control decat r7s. Totusi cand spui "mai buna" ar trebui sa explici putin ce consideri tu mai buna: mai spinoasa, mai tare, mai rapida, mai controlabila, mai...etc.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
cadet- 09.iun.2013
- 70
- Sighetu Marmatiei
- 26
Instructorul cu care joc eu tenis de masă si la care merg la antrenamente are un Tenergy 05 FX pe FH si cand joc si imi trimite o serva lunga mingea parca vine cu incetinitorul dar cu foarte mult spin si eu as dorii acelasi lucru , un soft bun pentru FH si pt. capace pt. ca eu pun cel mai bine capace pe FH .Blade : DEF Butterfly Power Defence
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:44.Procesare...X
Comentariu