Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B Mediaș - Duminica, 10-Nov-2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
Înțelept
- 19.oct.2010
- 6975
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 458
"Se asigura o sticla de apa si cafea". ?!?!?!?!?! asteptam!
Pacat !
- - - Actualizat - - -
...scripta manent.
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2330
- Agnita
- 65
Likes given: 257Likes received: 361
Un turneu reusit in cocheta si curata sala de tm de la Romgaz,asa cum am fost obisnuiti sa vedem tot timpul aici la Mediaș, cu participare numeroasa si selecta,turneu la care am putut remarca printre altele:
-victoria Rodicai Sicoe in fata lui Govoreanu,lucru "pronosticat" inca de dimineata de catre subsemnatul la un pariu cu Claudiu "An-do-ne"!Felicitari Rodica!
-surprinzatoarea(dar foarte meritata) clasare pe podium a tanarului Somlea Darian(Cisnadie) in fata "favoritilor" Mitzea,Andone sau Tipser.Felicitari Darian!!!
-prestatia foarte buna a lui Irsai Istvan(Tg.Mureș),o surpriza foare placuta pentru cei care nu l-au vazut pana acum,cu un stil de joc foarte spectaculos,elegant si foarte eficient!Felicitari Istvan!
-clasarea intre primii 16 a "elevului" nostru din Agnita,Alex Nechita.Felicitari Alex!!!
-"cadoul" primit de fratello Iuliu de ziua lui de la Nicu Banu(calificat in superioare dar nevoit sa plece)
-situatia neplacuta creeata de anuntul disparitiei unei palete si al unui telefon mobil
-omisiunea organizatorului de a asigura apa si cafeaua mentionate in postul de prezentare a turneului!!!
-prezenta la turneu a celor doi amatori din Blaj,Ciobanu si Iacob,dupa un tur de forta de aproape 1000 de km cu participare la Gura Humorului sambata si la Medis dumineca!!Bravo Baieti,sunteti adevarati iubitori de tenis de masă...."frumosi nebuni ai salii ce nu mai vor sa moara...." citat din Adimucu!!!I love table tennis !
Comentariu
Super poze, bravo Darian!
Excelent turneu, sala tare, oameni relaxati si pasionati in acelasi timp, atmosfera faina.
Comentariu
organizator principal- 15.feb.2012
- 3719
- Sibiu
- 51
Likes given: 1952Likes received: 549
"-- Locurile --
Nume prenume - Localitatea
1 -- 4
Sicoe Rodica - Cugir
Govoreanu Florin - Cisnadie
Irsai Istvan - Targu Mureș
Somlea Darian - Cisnadie
5 -- 8
Mitzea Alexandru - Sibiu
Tipser Gabriel - Sighișoara
Zedler Csaba - Agnita
Andone Claudiu - Cugir
9 -- 16
Nicula Dumitru - Agnita
Benyovski Bela - Sibiu
Kriszta Arpad Lorand - Sanpaul
Eftimie Adrian - Agnita
Puiulet Iosif - Agnita
Nechita Alexandru - Agnita
Ivan Catalin - Fagaras
Munteanu Silviu -
17-20 Grupe sup loc. 2
Ciucur Laurentiu - Sibiu
Dobos Albert - Cristuru Secuiesc
Negrean Ioan - Sibiu
Dabacan Dorin- Târnaveni
21 -- 30 Grupe sup loc. 3
Matei Dumitru - Deva
Decean Darian - Sibiu
Samoila Florin - Sighișoara
Timaru Ilie - Ocna Sibiului
Moldovan Alexandru - Târnaveni
Suciu Iacob - Blaj
Dordea Lucian - Mediaș
Sutoris Cornel - Mediaș
Neculce Alexandru - Moreni
Mares Constantin - Blaj
31 -- 40 Grupe sup loc. 4
Ciobanu Daniel - Blaj
Radu Constantin - Sibiu
Zedler Iuliu - Blaj
Ciky Cornel - Fagaras
Botian Radu - Sibiu
Motorga Dorin - Targu Mureș
Rosianu Nicolae - Sibiu
Mihu Dorel - Mediaș
Derzsi Robert - Cristuru Secuiesc
Prie Cristian - Cisnadie
41 -- 51 Grupe Inf 1 v
Onet Nicolae - Sighișoara
Zedler Iuliu - Blaj
Dragoiu Catalin - Agnita
Tepelus Alexandru - Ploiești
Toader George - Agnita
Szavuly Attila - Cristuru Secuiesc
Szakacs Janos - Eliseni
Kondort Dan - Sibiu
Moldovan Cristian - Târnaveni
Pacurar Cornel - Blaj
Zsolt Valentin - Mediaș
52 -- 60 Grupe Inf 0 v
Todarcea Ioan - Sibiu
Comsa Dan - Sibiu
Buta Denisa - Târnaveni
Marocico Marius - Fagaras
Szabo Zoltan - Cristuru Secuiesc
Gligor George - Sibiu
Porumb Elena - Sibiu
Zidaru Serban - Sibiu
Buta Florin - Târnaveni
daca sunt greseli va rog sa trimiteti mesaj
adof
Comentariu
Zedler Iuliu apare de 2 ori...eu deloc...chiar daca m-am retras ar trebui sa apar...Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
- 3719
- Sibiu
- 51
scuze programelul construit nu era pt cei ce se retrag
acuma il adaptam pt eliminatorii din superioare si retrageri in timpul turneelor
va rog daca mai gasiti si alte greseli va rog trimiteti mesaj
multumesc
Comentariu
Vreau sa felicit in mod special pe Darian pt locul fruntas obtinut..Felicitari!! E o placere sa vezi un ADEVARAT amator printre locurile fruntase..bravo.Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
senior- 02.mar.2008
- 359
- Sibiu, Romania
- 41
Likes given: 6Likes received: 18
Bravo Dari !Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
Just do it !
Comentariu
Postat în original de ivan catalin Vezi postun turneu cu oamnei minunati de la care inveti si ai de invatat intotdeauna !
pacat ca organizarea a lasat de dorit ( gainarii de genul paleta disparuta, mai nou si un telefon...) o sticla de apa, o cafea si un corn ar fi fost ok pt 20 ron
D-le Temelie imi permit sa imi iau o apa si o cafea daca mi-am permis sa cheltui vreo 200 lei la un turneu A+ la Gura Humorului sambata, sa ajung la Blaj dupa 350 km duminica la 4 dimineata si la ora 8.45 eram la sala la Mediaș, dar este vorba de respectul pe care il aratati amaturistilor si depsre un principiu sa faci cea ce ai spus.
Acum s-a repetat cea ce s-a intamplat in aprilie la turneul A cand d-lui Crainic din Orastie i-a disparut o paleta de vreo 1000 lei. Nici acum nu s-a luat nici o masura de siguranta pt a preintampina astfel de evenimente nedorite.
Comentariu
Va multumesc mult pt aprecieri...factorul determinant care ma ajutat sa ajung pana pe podium, a fost poate, dorinta de a obtine primul meu trofeu in competitiile amatur.
Comentariu
- 2330
- Agnita
- 65
"-- Locurile --
Nume prenume - Localitatea
1 -- 4
Sicoe Rodica - Cugir
Govoreanu Florin - Cisnadie
Irsai Istvan - Targu Mureș
Somlea Darian - Cisnadie
5 -- 8
Mitzea Alexandru - Sibiu
Tipser Gabriel - Sighișoara
Zedler Csaba - Agnita
Andone Claudiu - Cugir
9 -- 16
Nicula Dumitru - Agnita
Benyovski Bela - Sibiu
Kriszta Arpad Lorand - Sanpaul
Eftimie Adrian - Agnita
Puiulet Iosif - Agnita
Nechita Alexandru - Agnita
Ivan Catalin - Fagaras
Munteanu Silviu -
17-20 Grupe sup loc. 2
Ciucur Laurentiu - Sibiu
Dobos Albert - Cristuru Secuiesc
Negrean Ioan - Sibiu
Dabacan Dorin- Târnaveni...."
Clasamentul postat este "dat" de calculator care "merge" pe mana capilor de serie(cei mai bine clasati).
Ordinea in clasamentul final este determinata insa de doi factori(si nu doar de unul),astfel:
a)cei clasati pe primele 2 locuri "aranjeaza" urmatorii jucatori pana la ultimul de pe tabelul eliminarilor directe(in cazul de fata 20),pe doua "ramuri":
-locul 1 pe ramura de "sus",cu locurile1-3-5-9-17
-locul doi pe ramura de "jos" cu locurile 2-4-6-10-18,etc
b)pozitionarea celorlalti participanti in clasamentul final al turneului,incepand cu locurile 3 din superioare,este determinata de pozitia lor in clasamentul Amatur......
Asadar,Adonis,"ordinea" primilor 8 si respectiv 20 suporta modificari ,chiar daca punctajul este acelasi la toti datorita grilei.
In regulament nu este mentionat acest aspect in mod special dar,in principiu,majoritatea organizatorilor folosesc acest sistem.Deci"
1.Sicoe
2.Govoreanu
3-4
Irsai
Somlea
5-8
Andone
Zedler
Tipser
Mitzea
si asa mai departe,conform cu tabloul eliminatorilor pe care eu din pacate nu mi-l amintesc exact(de aceea nu am postat locurile 9-20)I love table tennis !
Comentariu
- 3719
- Sibiu
- 51
Multumesc pentru sfat
asa cui ai zis aceste lucruri nu le gasesti
daca ai sa cauti nici cheile pt grupele Superioare nu le gasesti
numai dupa ce mi le-a trimis Florin si cu explicatii am reusit sa fac grupele
sunt multe lucruri care ar trebui sa fie puse pe Forum pt ca alti sa poata ajuta
Dupa doua luni de cautari era sa ma las pagubas
înca mai caut unele informatii
înca o data Multumesc
Comentariu
- 2330
- Agnita
- 65
"Va multumesc mult pt aprecieri...factorul determinant care ma ajutat sa ajung pana pe podium, a fost poate, dorinta de a obtine primul meu trofeu in competitiile amatur."
.."Nu ca nu ma simt si eu bine, dar totusi sa facem diferenta. Darian S si Darian D ..."
Felicitari vi se cuvin oricum la amandoi,Darianilor:
-primului pentru saltul imens pe care l-a realizat in joc si in clasament si pentru podiumul prins la Mediaș(si sa sti ca multi visam si speram sa castigam un trofeu,poate mai tare decat tine,dar din pacate nu toti reusim aceasta performanta)
-celui de-al doilea pentru frumoasele ipostase surprinse cu aparatul de fotografiat
In ambele cazuri insa este vorba despre talent si munca multa pentru atingerea acestor performante.I love table tennis !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:53.Procesare...X
Comentariu