Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicitari lui Oliver si ajutoarelor sale pentru un turneu foarte frumos, cu meciuri echilibrate si prestatii surprinzatoare, in special la noi, amatorii
Din partea mea, multumiri speciale mai experimentatilor in d'ale AMATuRului (Feri, Gelu si Costin) - iar in ce priveste partea sportiva, felicitari adversarilor cu care am jucat pentru partidele frumoase (in primul rand celor victoriosi: Bence, domnii Anita si Cocean).
Sa ne vedem cu bine la Cluj, la Brașov, precum si in 2014!
Bravo baieti !... indiferent cum va numiti. Am auzit ca toti ati fost fair play. Asta e cel mai important. Imi pare rau ca nu am fost si eu printre voi.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Un turneu asa cum ar trebui sa fie toate turneele ''marca Amatur'': atmosfera prietenoasa,conditii foarte bune,organizatori implicati ''la maxim'' in buna desfasurare a turneului,participantii de asemenea. Vom reveni cu mare placere la Sf. Gheorghe! Felicitari!
A fost un turneu foarte reusit.Bravo Oliver!!! Nu era usor sa organizez un turneu A bine ca a fost acalo colegi mei Denes Ferenc,Tokos Pal.Vreau sa multumesc si pentru ei.Astept ca sa mai pot participa la turneu vostru din Sfantu Gheorghe.
Cu stima!!!
Eu am fost la masa organizatorilor doar pentru ca acolo tineau vinul si palinca. Pali in schimb a fost un ajutor de nadejde .
Am multi prieteni amaturisti la Sfantu-Gheorghe si intotdeauna m-am simtit foarte bine alaturi de ei.
Am un respect deosebit pentru Oliver, care pune mult suflet, ca noi sa ne simtim cat mai bine. Ii multumesc pentru primirea calduroasa. Un turneu de nota 10.
Vreau sa multumesc in mod special d-lui Denes Ferenc pentru fair play. Apreciez corectitudinea d-vs, sunteti un exemplu pentru multi altii, jos palaria.
Tin sa multumesc tuturor celor implicati in buna desfasurare a acestui concurs.Este pentru prima data cand am intrat in aceasta sala,locatie in care m-am simtit cu adevarat bine.Personal am numai cuvinte de lauda la tot ce a tinut de acest concurs.Sper ca pe viitor sa am posibilitatea sa particip si la alte concursuri.
In mod deosebit tin sa felicit fair-play-ul celor doi jucatori care se cunosteau foarte bine(Welker Ivan-daca am retinut bine numele si Denes Ferenc) pentru ca nu s-au bagat la jocul de culise si au ales sa dispute corect ultima partida.Se puteau califica ambii jucatori in grupele superioare la open daca se dorea acest lucru.S-a jucat corect iar Denes Ferenc a ramas in afara concursului.Respect.
Felicitari tuturor celor clasati pe podium.
Cu stima,
Cornel Balauca
Multumesc tuturor participantilor ,pentru prezenta la turneu
multumesc lui tokos pal si denes ferencz pentru ajutorul acordat
datorez scuze lui gelu pentru incidentul acela ,care la suparat putin
ai avut dreptate, mii de scuze tie si celorlalti participanti
Acest turneu face parte din categoria celor ce-mi fac o deosebita placere sa particip. Nu au lipsit omanenii Oli, Pali, Doru (Simon), Feri, Costi (Corcoz), Cornelus(Botoșani), Sorin(Client), Gigi(Galați) si multi altii care chiar daca m-au invins (Valer cu Florin) m-au facut sa uit de starea in care m-am aflat o saptamana (grea).
Aici la Sf am avut parte de caldura si la propriu si la figurat. Fiind sub tratament nu am beneficiat de unele produse, dar apreciez ca nu a lipsit nimic. Prietenul meu Alin parca era organizator, asa de mult ia placut la pupitru langa damigeana.
Despre mine ce sa zic, joc din ce in ce mai bine, atat ca nu mai trec de superioare
Oli, meriti pe deplin A+ ul din 2014, si sunt convins ca se va tine cont de aceasta varianta.
Comentariu