Felicitari tuturor participantilor ,multumesc organizatorilor pt ospititate ,felicitari castigatorilor ,sa ne vedem cu bine !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
AIUD - 01 martie - 4 categorii
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (1 members and 4 guests)
-
organizator local
- 01.mar.2015
- 906
- Dumbraveni-Sighișoara
Likes given: 103Likes received: 223
Bravo spartani, locul 1 la 3 din 4 categorii(Open, Avansati si Hobby). Mai trebuie sa crestem un pic si dam "atacul" la Elite.mateidumitru likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3952
- Deva
- 74
Likes given: 2122Likes received: 1422
Ieri am luat hotărârea să nu mai particip la nici un turneu la Aiud. Asta s-a întâmplat din cauza tânărului Petruț Patrick, care a urlat ca și când l-ar fi tăiat cineva cu cuțitu, orișicand trebuia sau nu trebuia. I-am spus că strigatele lui deranjează pe ceilalți participanți și mi-a răspuns foarte obraznic că n-am decât să nu mai vin la turnee. Nu se întâmplă pentru prima oară ca unii copii să aibă un asemenea comportament necivilizat și lipsit de bun simț. E vina părinților și a antrenorilor. Eu unul nu accept să cheltui o grămadă de bani pentru a participa la un turneu și, în loc să mă simt bine, trebuie să suport mofturile unor copii prost crescuți.Patrick.0 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postIeri am luat hotărârea să nu mai particip la nici un turneu la Aiud. Asta s-a întâmplat din cauza tânărului Petruț Patrick, care a urlat ca și când l-ar fi tăiat cineva cu cuțitu, orișicand trebuia sau nu trebuia. I-am spus că strigatele lui deranjează pe ceilalți participanți și mi-a răspuns foarte obraznic că n-am decât să nu mai vin la turnee. Nu se întâmplă pentru prima oară ca unii copii să aibă un asemenea comportament necivilizat și lipsit de bun simț. E vina părinților și a antrenorilor. Eu unul nu accept să cheltui o grămadă de bani pentru a participa la un turneu și, în loc să mă simt bine, trebuie să suport mofturile unor copii prost crescuți.
Lucas Curtea
Dragonuldeblajbrick like this.
Lemn: HM X-Fervor
Fh: Xiom Jekyll e Hyde Z52.5
Bh:Yasaka Rakza Z
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postIeri am luat hotărârea să nu mai particip la nici un turneu la Aiud. Asta s-a întâmplat din cauza tânărului Petruț Patrick, care a urlat ca și când l-ar fi tăiat cineva cu cuțitu, orișicand trebuia sau nu trebuia. I-am spus că strigatele lui deranjează pe ceilalți participanți și mi-a răspuns foarte obraznic că n-am decât să nu mai vin la turnee. Nu se întâmplă pentru prima oară ca unii copii să aibă un asemenea comportament necivilizat și lipsit de bun simț. E vina părinților și a antrenorilor. Eu unul nu accept să cheltui o grămadă de bani pentru a participa la un turneu și, în loc să mă simt bine, trebuie să suport mofturile unor copii prost crescuți.Lucas Curtea
Dragonuldeblajbrick like this.
Lemn: HM X-Fervor
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator local- 17.nov.2019
- 353
- Aiud
Likes given: 71Likes received: 871
Postat în original de mateidumitru Vezi postIeri am luat hotărârea să nu mai particip la nici un turneu la Aiud. Asta s-a întâmplat din cauza tânărului Petruț Patrick, care a urlat ca și când l-ar fi tăiat cineva cu cuțitu, orișicand trebuia sau nu trebuia. I-am spus că strigatele lui deranjează pe ceilalți participanți și mi-a răspuns foarte obraznic că n-am decât să nu mai vin la turnee. Nu se întâmplă pentru prima oară ca unii copii să aibă un asemenea comportament necivilizat și lipsit de bun simț. E vina părinților și a antrenorilor. Eu unul nu accept să cheltui o grămadă de bani pentru a participa la un turneu și, în loc să mă simt bine, trebuie să suport mofturile unor copii prost crescuți.Patrick.0
mateidumitru like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3952
- Deva
- 74
Likes given: 2122Likes received: 1422
Postat în original de Patrick.0 Vezi postÎn primul rând, nu ar trebuie să comentați de părinții/antrenorii mei până nu îi cunoașteți. Au mai fost încă 4+ alți participanți care strigau prin sală. Vă readuc aminte că sunteți la o competiție sportivă, nu la operă. Dvs comentați de comportamentul meu, dar dvs când aveți venit la mine, ați început să mă înjurați în gura mare, ba chiar mai mult, a fost de față mai multă lume când dvs m-ați amenințat că “VIN ȘI ÎȚI SPARG CAPUL”. Nu cred că dvs sunteți în măsură să comentați după ce la vârsta dvs amenințați copii cu bătaia, pe lângă asta nu a mai venit altcineva la mine să comenteze și fix dvs din ceilalți participanți ați să comentați și fix pe mine m-ați găsit sursa și motivul pentru care dvs pierdeți. Nu mi se pare normal ca la turnee/ competiții să fiu amenințat cu bătaia. În teorie ar trebui să aveți mai multă minte decât un copil de 16 ani. Respectul se câștigă nu se impune. Mulțumesc, o zi frumoasă.
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi post
Da, părinții tăi sunt principalii vinovați, deoarece nu te-au învățat ce e bunul simț. Îți spun eu ce înseamnă : prin tot ceea ce faci, să cauți să nu-i deranjezi pe ceilalți.Lemn: HM X-Fervor
Comentariu
organizator local- 15.ian.2021
- 398
- Lugoj
- 55
Likes given: 585Likes received: 222
Sunt sigur ca nea Titi a avut un moment care nu la ajutat la turneu, intradevar sunt momente când un copil cam exagerează cu (cholee) și eu am dat o serva afara , dar trebuie sa vezi de jocul tău ca sa fii pe plus.lemn: butterfly harimoto innerforce zlc
Comentariu
Bună seara, am apucat ca citesc nemulțumirile lui nea'Titi pentru care am un deosebit respect ,respect ce în inima mea l-a avut de la primele meciuri și povești ce le-am avut în decursul timpului ,vreau să scot în evidență acest aspect și anume, respectul ,un tânăr urlă prin toată sala în mod repetat aproape la orice minge ,probabil câștigată de dumnealui,deranjează bineînțeles jucătorii care sunt în jurul lui este atenționat de un senior iar el nu își corectează atitudinea ,oare este vorba respect? Eu cred că da respect față de tine ,respect față de colegi față de sport ,pentru câștigarea respectului cu siguranță dacă tânărul si-ar fi corectat atitudinea la masa de joc cu siguranță si-ar câștigat respectul tuturor,ok înțeleg că ai o minge două și le pierzi ,s-au le câștigi,dar ieșirile dumneavoastră tinere ,sunt repetate,poate ve viitor veți schimba ceva în comportament.Ok ati ajuns probabil acasă v-ati liniștit ,era mult mai respectos din partea dumneavoastră tinere să vă cereți scuze lîn mesajul adresat domnului Titi și sa ne transmiteți nouă toturor colegilor de sală că vă veți corecta comportamentul,astfel cu siguranță ne-ați fi câștigat respectul tuturor, dumneavoastră ce faceți dați explicații de tot felul,pe noi ne interesează să știm că vă corectați comportamentul nu astfel de explicații,cu alte cuvinte dacă cineva fie el și de 70 de ani plus ar trebui sa-l respectați pe dumnealui și pe noi colegii de sală prin corectarea comportamentului pe viitor ,poate corectați și răspunsul ce l-ati dat în scris domnului Titi i-ar pe viitor as cere organizatorilor sa se implice mai mult și sa înăbușe din fașă aceste comportamente repetitive ce deranjează
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:44.Procesare...X
Comentariu