Pop Zoltan -Dej- amatori se inscrie.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Datorita faptului ca acest concurs se desfasoara in perioada postului Nasterii Domnului cred ca mancarea ar trebui sa fie in concordanta cu aceasta perioada.Cu stima,Holban Dumitru.
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Firu Marian Vatra Dornei - Amatori 246Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Birloveanu Viorel București Amatori,pentru lista de asteptare.
Oricum voi fi acolo,macar sa dau premiile colegilor mai buni,bafta domnilor.
Comentariu
Lista de asteptare se face dupa clasament, inca sinteti deasupra liniei cu vreo 20 de locuri.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
SC Porta Brand B(at)M srl,distribuitor Porta Doors are placerea(sper cu acordul domnilor organizatori) sa ofere premii primilor 2 clasati OPEN si Amatori,precum si mai multe premii surpriza, materiale promotionale ale companiei nostre si ureaza tuturor participantilor bafta si le multumeste pentru participare. Va doresc tuturor distractie placuta.
Cu stima
BIRLOVEANU VIOREL
Manager
SC PORTA BRAND B&M SRL
Str. DELTEI Nr. 39 S 3 BUCURESTI
Mobil 0752 116 317/0724 311 437
TEL/ FAX 037 117 85 53
E-mail office(at)usi-porta.ro
Cif: RO 2530 5760
Nr.Reg.Com. J40/3654/2009
Cont: RO 55 BTRL 0470 1202 K353 24XX
Banca: TRANSILVANIA – PANTELIMON
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1606Likes received: 3037
Postat în original de Holban Dumitru Vezi postDatorita faptului ca acest concurs se desfasoara in perioada postului Nasterii Domnului cred ca mancarea ar trebui sa fie in concordanta cu aceasta perioada.Cu stima,Holban Dumitru.
organizatorii au decis sa facem totusi un efort sa venim cu un plus (pt ca este A plus).
Nici nu prea imi trece prin cap ce am putea sa oferim (de post) pt ca toata lumea sa fie multumita (sa tinem cont si de efort) si binenteles sa ne incadram si in 15 lei de persoana.
Cu respect ! Gelu
Comentariu
Postat în original de GeluBv Vezi postImi pare foarte rau ca pacatuiesc cu asa ceva, si trebuie sa spun ca nu prea am de ales. Mancarea nu este obligatorie la nici un turneu, ...
organizatorii au decis sa facem totusi un efort sa venim cu un plus (pt ca este A plus).
Nici nu prea imi trece prin cap ce am putea sa oferim (de post) pt ca toata lumea sa fie multumita (sa tinem cont si de efort) si binenteles sa ne incadram si in 15 lei de persoana.
Cu respect ! Gelu
Stima si scuze daca gresesc,vorbeste un pofticios.
Comentariu
Postat în original de Emil Tudor Vezi postDane, te bagi gresit. Mihai a organizat concursuri la SK Halle.
De tenis de masă. Bravo lui.
Si inca un bravo ca trece la Open....
Daca tot venii vorba, ce turnee a organizat Mihai?
Costin Motoroi - openUltima editare de costinmotoroi; 13.nov.2013, 23:44.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1606Likes received: 3037
Postat în original de giulesti202 Vezi postNu sunt din cei care tin post,ba chiar la masa angajatilor ii necajesc pe cei care tin post(imi cer scuze,pe aceasta cale lor)dar o fasole scazuta la ceaun,cred ca ar fi magistrala,ba chiar multi alti pofticiosi,ar trage cu ochiul intracolo,Dl Gelu.
Stima si scuze daca gresesc,vorbeste un pofticios.
Comentariu
senior- 05.dec.2005
- 415
- Liteni
Likes given: 0Likes received: 6
Ciprian Constantinovici - Liteni-AmatoriBLADE: NITTAKU SEPTEAR
FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
BH: XIOM VEGA EUROPE MAX
jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:51.Procesare...X
Comentariu