Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Gelu, sau altcineva,, zi-ne si noua ceva despre vreme, ninge, viscoleste, e soare, cum e?
cum ar fi zis Ilie Dobre: ?timpul e numai bun pentru sport? pentru un sport ?de cabană? ca ping-pong-ul chiar că-i bună vremea asta de afară... nu știu ce-o zice Gelu, dar pe aici pe sub Cindrel cam fulguiește...
TURNEUL CAMPIONILOR AMATUR
ATENTIE: Grupele vor fi alcatuite de vineri seara, pe baza listei de inscrieri de la ora 21,00. Orice inscriere/retragere ulterioara nu va fi luata in considerare.;
Esti ca si angajat Adimucu.
Iti dau buletin de Tele-Oltenia si devii cetatean de onoare al orasului (tele-oltean=oltean cu televizor)
Iar daca ma bati pe mine la tenis de masă iti cedez titlul de Campion Judetean.
Hehehehe-glumim omule-bafta mare maine la concurs.
mulțumesc pentru intențiile bune...
despre chestiunea cu oltenii, m-aș converti probabil la o adică, pentru că în inima mea a intrat încă de mic copil și va rămâne acolo mereu ?Campioana unei mari iubiri?
despre partea cu ?ma bati pe mine la tenis de masă? las oferta deschisă pentru alții... eu sunt încă foarte departe de acel stadiu.
despre ?bafta mare maine la concurs?, voi transmite m?ine, cu puțin noroc, îndemnul acesta colegilor mei de la Agnita care vor fi direct implicați (sper)... cât privește rolul meu acolo, ?concursul? meu va fi cu mine ?nsumi și cu proiectul îndrăzneț pe care sper să-l finalizez cel târziu până la următorul turneu final. tot ce aștept eu m?ine este să văd cât mai mult ping-pong de calitate și cât mai multe fețe luminoase.
nu știam ce lipsește din ?epopeea? mea: o strofă sau 2 cu subiectul ?Vali Șuta? (sper că n-am greșit numele, nu găsesc nicăieri alte versiuni, nici măcar în clasament, ai codat bine numele). chiar cred că trebuie să ai un loc printre versuri, văd bine ce popular ești și cred că nu degeaba
stai liniștit că acuma vine zăpada de la Sbiu, e pe drum, probabil undeva pe la Voila - - - Actualizat - - -
Domnilor Gelu și mai care oți fi pe acolo, eu am urmărit organizarea acestui turneu final paradoxal cu emoții, deși nu sunt „combatant”. Și vă urez mult spor în munca pe care o mai aveți de făcut în seara asta! aproape că nu m-aș pune să dorm, în semn de solidaritate cu voi...
In piata sfatului[bv] nebunie, zici ca se imparte bonuri valorice!
40 minute am cautat un loc de parcare,se plictisisera nopoti in masina,dar a meritat[pt.copii]
In piata sfatului[bv] nebunie, zici ca se imparte bonuri valorice!
40 minute am cautat un loc de parcare,se plictisisera nopoti in masina,dar a meritat[pt.copii]
Inseamna ca nu au vazut nepoteii focul de artificii?Cati oameni sa fi fost in Piata Sfatului?..
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
stai liniștit că acuma vine zăpada de la Sbiu, e pe drum, probabil undeva pe la Voila - - - Actualizat - - -
Domnilor Gelu și mai care oți fi pe acolo, eu am urmărit organizarea acestui turneu final paradoxal cu emoții, deși nu sunt „combatant”. Și vă urez mult spor în munca pe care o mai aveți de făcut în seara asta! aproape că nu m-aș pune să dorm, în semn de solidaritate cu voi...
care zapada de la Sibiu ?
Blade - Butterfly Zhang Jike Super ZLC
FH - Butterfly Tenergy 05 FX
BH - Butterfly Tenergy 05 FX
Pentru aceasta retragere, la aceasta ora (23,29) organizatorul local (Gelu) transmite salutarile necesare, iar pentru faptul ca nu s-a retras la timp sunt convins ca si cel care a pierdut acest loc ?i transmite aceleasi salutari.
Unul din motivele pt care organizatorul poate sa refuze participarea unui jucator poate fi si acest motiv de băscălie, care pe buna dreptate este in dauna tuturor nu numai in dauna organizatorilor.
Comentariu