Fiind prin București pt a da examenul de absolvire la CNFPA( scoala de antrenori ,de tenis de masa) am dat o fuga pana la sala Romsilva pt a vedea etapa de superliga .Colega noastră din amatur " împărțea dreptatea " la masa în care juca Bernie. După ce a terminat ,a venit respectuos ,m-a salutat și ne-am întreținut 5 minute ,povestindu-mi despre " noua meserie, hobby-ul " sau cum vrem.sa ii zicem .Felicitări Maria Dimache și mult succes pe viitor,îți ținem pumnii
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Arbitru internațional.-Maria Dimache
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 28.oct.2008
- 1486
- zalau
Likes given: 4365Likes received: 2108
Arbitru internațional.-Maria Dimache
lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
Fh Xiom Omega 7 Euro
Bh Xiom Omega 7 EuroTaguri: Nimic
- Aprecieri 15
maestru- 12.ian.2013
- 2408
- București
- 64
Likes given: 580Likes received: 1356
Postat în original de patraulea1980 Vezi postFiind prin București pt a da examenul de absolvire la CNFPA( scoala de antrenori ,de tenis de masa) am dat o fuga pana la sala Romsilva pt a vedea etapa de superliga .Colega noastră din amatur " împărțea dreptatea " la masa în care juca Bernie. După ce a terminat ,a venit respectuos ,m-a salutat și ne-am întreținut 5 minute ,povestindu-mi despre " noua meserie, hobby-ul " sau cum vrem.sa ii zicem .Felicitări Maria Dimache și mult succes pe viitor,îți ținem pumnii
- Aprecieri 5
organizator local- 28.oct.2008
- 1486
- zalau
Likes given: 4365Likes received: 2108
Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post
Salut!Trebuie sa ii mentionam si pe ceilalti doi"Amaturisti"care sunt proaspeti arbitrii internationali si care au fost la Romsilva:Caranfilean Migo(Amatori si Open)si Liviu Anghel(Elite)Vor ajunge foarte buni !lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
Fh Xiom Omega 7 Euro
Bh Xiom Omega 7 Euro
Comentariu
Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post
Salut!Trebuie sa ii mentionam si pe ceilalti doi"Amaturisti"care sunt proaspeti arbitrii internationali si care au fost la Romsilva:Caranfilean Migo(Amatori si Open)si Liviu Anghel(Elite)Vor ajunge foarte buni !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro