Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Arbitru internațional.-Maria Dimache

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Arbitru internațional.-Maria Dimache

Fiind prin București pt a da examenul de absolvire la CNFPA( scoala de antrenori ,de tenis de masa) am dat o fuga pana la sala Romsilva pt a vedea etapa de superliga .Colega noastră din amatur " împărțea dreptatea " la masa în care juca Bernie. După ce a terminat ,a venit respectuos ,m-a salutat și ne-am întreținut 5 minute ,povestindu-mi despre " noua meserie, hobby-ul " sau cum vrem.sa ii zicem .Felicitări Maria Dimache și mult succes pe viitor,îți ținem pumnii
    lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
    Fh Xiom Omega 7 Euro
    Bh Xiom Omega 7 Euro

Postat în original de patraulea1980 Vezi post
    Fiind prin București pt a da examenul de absolvire la CNFPA( scoala de antrenori ,de tenis de masa) am dat o fuga pana la sala Romsilva pt a vedea etapa de superliga .Colega noastră din amatur " împărțea dreptatea " la masa în care juca Bernie. După ce a terminat ,a venit respectuos ,m-a salutat și ne-am întreținut 5 minute ,povestindu-mi despre " noua meserie, hobby-ul " sau cum vrem.sa ii zicem .Felicitări Maria Dimache și mult succes pe viitor,îți ținem pumnii
    Salut!Trebuie sa ii mentionam si pe ceilalti doi"Amaturisti"care sunt proaspeti arbitrii internationali si care au fost la Romsilva:Caranfilean Migo(Amatori si Open)si Liviu Anghel(Elite)Vor ajunge foarte buni !

Comentariu

Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post

Salut!Trebuie sa ii mentionam si pe ceilalti doi"Amaturisti"care sunt proaspeti arbitrii internationali si care au fost la Romsilva:Caranfilean Migo(Amatori si Open)si Liviu Anghel(Elite)Vor ajunge foarte buni !
      Salut ,cu siguranță vor ajunge ....din păcate nu ii cunosc ,dacă ii cunoșteam cu siguranță ii felicitam .....le doresc succes pe viitor și în arbitraj si în tenis
      lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
      Fh Xiom Omega 7 Euro
      Bh Xiom Omega 7 Euro

Comentariu

Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post

Pe Migo l-a costat o suspendare de 3 luni obtinerea carnetului de arbitru international. M-am bucurat sa il revad la Ploiesti. Felicitari!!

Comentariu

Procesare...
        X