Din Botoșani, Corneanu Sorin - amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
organizator turnee
- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Gelu, daca mai ?s locuri pe lista:
Tokos Pal din Odorheiu Secuiesc la amatori.
FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Postat în original de cucurucu Vezi postin sala din Sanpetru au fost mici neplaceri la turneul precedent.....si anume, lipseau niste becuri, la primele mese iti batea lumina in ochi pentru ca geamurile nu erau acoperite....si am avut parte de o supraveghere cam exagerata din partea responsabililor salii....poate se vor imbunatatii conditiile pana in decembrie.
multumesc,
Fiind decembrie poate scapam si de razele de soare care ne enerveaza la culme. Despre lumina si becuri, am sa incerc sa le completez. Despre rigurozitate insa nu stiu ce sa va spun, cred ca va fi aceiasi. Imi este jena si de dvs , dar si de proprietar care de la 150 lei pe ora a facut o reducere de aprox 50%. El isi doreste sa intretina acea sala la un grad de uzura cat mai redus, si nu accepta orice tip de incaltaminte, orice tip de bautura...
Dl Darie daca mai sunt intrebari va rog lasati un MP (sunt mai receptiv) ...stiu ca este destul loc aici, dar ne ajuta cand "culegem" pe cei ce se inscriu.
Multumesc!
Sala din Sanpetru
http://www.ruteauto.ro/Strada-Primav...omania/ro.htmlUltima editare de GeluBv; 07.nov.2013, 20:28.
Comentariu
Pal Zoltan-Miercurea Ciuc la AmatoriBlade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
Backhand> Yasaka Raksa 9
Forehand> Yasaka Raksa 7
Comentariu
Din Campina la amatori:
Margescu BogdanBH: Donic Bluestorm Z1 Turbo
Blade: Huieson V1 ALL+
FH: Donic Bluestorm Z1 Turbo
Comentariu
senior- 14.mai.2013
- 519
- Aita Mare
- 55
Likes given: 15Likes received: 73
La amatori:
Petho Mihaly - Racosul de Sus
Cocean Valer - Baraolt
Bartha Istvan-Zsolt - Aita Mare
Bartha Zsolt-Attila - Aita Mare
Bardocz Szilard - Aita Mare
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Postat în original de zoltikaa Vezi postPal Zoltan-Miercurea Ciuc la Amatori
Recomand celor care au deja cupe in palmares, sau au valoare apropiata de 19, sa se inscrie direct la OPEN unde sunt locuri suficiente, si sunt convins ca veti fi apreciati de cei carora le oferiti o sansa prin cedarea de locuri disponibile la "amatori" .
Multumesc!
Comentariu
Postat în original de GeluBv Vezi postRecomand celor care au deja cupe in palmares, sau au valoare apropiata de 19, sa se inscrie direct la OPEN unde sunt locuri suficiente, si sunt convins ca veti fi apreciati de cei carora le oferiti o sansa prin cedarea de locuri disponibile la "amatori" .Blade: Viscaria
FH: Tenergy05
BH: Tenergy05
Comentariu
senior- 29.nov.2005
- 350
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Mihai Bodeanu - amatori
Comentariu
Postat în original de sevraj Vezi postUite primul care si stie adevarata valoare, nu cea falsa din clasament
P.S. Ma ofer eu sa i iau locul la open :P
- - - Actualizat - - -
Dan Petrov ,Timișoara,Open.
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1854
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
Postat în original de GeluBv Vezi postImi este jena si de dvs , dar si de proprietar care de la 1500 lei pe ora a facut o reducere de aprox 50%.
15 mil. lei vechi??? pe ora???
greu de crezut!!!
banuiesc ca ati vrut sa scrieti 150 lei.
altfel e prea scump! pt. o zi aprox. 200 mil. vechi, cu 50% reducere: 100 mil. e tot prea mult!!!
(scuze pt. offtopic)Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de GeluBv Vezi postATENTIE! Sunt persoane cere sunt prea apropiate de media 19, si va rog sa verificati atat inscrierile finale cat si clasamentul, care va fi reactualizat peste cateva zile ( luni ) si se va mai reactualiza odata inainte de TF.
Recomand celor care au deja cupe in palmares, sau au valoare apropiata de 19, sa se inscrie direct la OPEN unde sunt locuri suficiente, si sunt convins ca veti fi apreciati de cei carora le oferiti o sansa prin cedarea de locuri disponibile la "amatori" .
Multumesc!BH: Donic Bluestorm Z1 Turbo
Blade: Huieson V1 ALL+
FH: Donic Bluestorm Z1 Turbo
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:46.Procesare...X
Comentariu