Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Dle Gelu multumesc mult pt efortul dvs. dar nu vreu ocup locului cuiva , Dl Dan receala nu este motivul principal eu cred ati vrut eliberati loc pt altii. Nu trebuie dvs faceti efort mult mai mult de cat noi pt. Amatur. Ne vedem alta data promit ca vin doresc succes la organizatorilor si la participantilor deci se retrage Mehmet SENGOZ
Dle Gelu multumesc mult pt efortul dvs. dar nu vreu ocup locului cuiva , Dl Dan receala nu este motivul principal eu cred ati vrut eliberati loc pt altii. Nu trebuie dvs faceti efort mult mai mult de cat noi pt. Amatur. Ne vedem alta data promit ca vin doresc succes la organizatorilor si la participantilor deci se retrage Mehmet SENGOZ
YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
....se vede treaba că socoteala de acasă nu prea e o socoteală bună.
dacă nu ajung în sală la Brașov din diferite motive, vă urez de la distanță să aveți adidașii bine lustruiți, ca să vă poată pune acolo ?Moș Gelu? toate surprizele pe care le-ați așteptat.
Maestre, lasa glumele si nu vaduvi turneul final de prezenta Domniei tale. Mosul vine si el la intalnire.
nici măcar dacă nu erați pe lista aia bună nu trebuia să vă retrageți...
când vă așteaptă oamenii la Brașov, v-ar fi asigurat 6 meciuri cel puțin, chiar și „hors concours”
Mehmet ne arata inca odata definitia bunatatii: o frumusete pe care o poti pricepe direct cu sufletul.
Muta te la Alexandria atunci.O sa fii mai aproape de Brașov.
cu plăcere mă mut dacă mă angajează global net
eu sunt de vină, bineînțeles, că nu am mașină. din păcate, ca să mergi pe jos e prea lung drumul chiar și doar de la Sibiu, nu-i nevoie să fiu în Alexandria.
nu m-am pl?ns de nimic, doar am încercat să găsesc o soluție ca să ajung la Brașov și înapoi....poate chiar am găsit-o, dar și dacă n-o găseam nu era dracul chiar așa de negru...
Comentariu