Maksymov Oleksandr, Ucraina, hobby
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ALBA IULIA, 8-9 martie 2025 (sambata A-H, duminica E-O)
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (1 members and 5 guests)
-
Buna seara.Am și eu o întrebare.Cum pot să-mi setez ora pe acest site fiindcă cu toate că am făcut înscrierea la ora 20 și câteva minute acuma apare că am făcut-o la ora 21 și câteva minute ai alte persoane care nu erau înscrise la acea oră apar înscrise înaintea mea???
Comentariu
Hancig Mircea, Jurescu Sorin la Elite, Jichici Svetozar, Cecan Vasile la Open, toți din Timișoara
Comentariu
Echipa AmaTur- 27.feb.2024
- 1069
- Targu-Mures
Likes given: 378Likes received: 737
Postat în original de gpopica Vezi postBuna seara.Am și eu o întrebare.Cum pot să-mi setez ora pe acest site fiindcă cu toate că am făcut înscrierea la ora 20 și câteva minute acuma apare că am făcut-o la ora 21 și câteva minute ai alte persoane care nu erau înscrise la acea oră apar înscrise înaintea mea???
Buna ziua. Setarea orei exacte se face din profilul dvs. Dar indiferent de ce ora va apare, dvs ati fost inscris la ora 20.09. Cei care s-au inscris dupa dvs sigur nu apar inainte.
Comentariu
organizator tehnic- 07.oct.2012
- 1213
- targu mures
- 57
Likes given: 187Likes received: 56
Ciurca Ovidiu - Targu Mures - HobbyTimo Boll ALC F/B Tenergy 05.
https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
Va rog sa aveti o viata frumoasa.
Comentariu
Vă salut dragi prieteni!!
După cum probabil că am observat cu toții de un timp încoace turneele se organizează în mod preferențial pentru cat. O și E .De exemplu acum de 8 Martie sa schimbat ziua de participare la turneu tot în favoarea cat. O și E .
În concluzie O și E pot participa și Duminica la turnee având în vedere că taxa o plătim la fel.
Mulțumesc!Orosan Vasile likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Sacadat Vezi postVă salut dragi prieteni!!
După cum probabil că am observat cu toții de un timp încoace turneele se organizează în mod preferențial pentru cat. O și E .De exemplu acum de 8 Martie sa schimbat ziua de participare la turneu tot în favoarea cat. O și E .
În concluzie O și E pot participa și Duminica la turnee având în vedere că taxa o plătim la fel.
Mulțumesc!
În schimb, concluzia dumneavoastră e bună. Orice jucător, la orice categorie, poate participa la turneu, că e sâmbătă sau că e duminică, dacă plăteşte taxa. Şi dacă nu vede conspiraţii peste tot în jur.
Tibhar Evolution MX-P // Tibhar BS1 // Tibhar Evolution FX-P
Comentariu
Gherman Vlad, Timișoara - OpenBlade: Butterfly Primorac Carbon
FH: Butterfly Dignics 09c
BH: Butterfly Dignics 05
Comentariu
Eu am vrut să spun că turneele să se desfășoare alternativ. Nu este o regulă că O și E să participe doar sâmbăta la turneele organizate .
Mulțumesc!Orosan Vasile likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:19.Procesare...X
Comentariu