Exista o petitie impotriva interzicerii de catre ITTF a aditivilor (tuners, boosters). Daca doriti sa semnati adresa e: http://www.thepetitionsite.com/1/ITTFban
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Petitie importriva interzicerii aditivilor
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Nu exista momentan nici o instiintare oficiala a intentiei de a interzice booster-ele (tuner-ele), doar zvonuri ca s-ar putea intampla aceasta. Exista la nivel mondial, o nemultumire privind modul de instiintare/aplicare a reglementarilor ITTF si a afiliatilor acesteia. In Marea Britanie, ETTA a decis instituirea a inca unui an de "racire" privind ban-area "ierburilor" cu coeficient de frictiune scazut, pt ca jucatorii sa aibe un timp rezonabil de a-si adapta tehnica la alte tipuri de echipamente admise de noile regulamente. Mi se pare logic ca si in cazul ban-arii adezivilor VOC sa existe un termen mai lung de adaptare, desi aici poate fi invocata urgenta opririi unei practici daunatoare sanatatii sportivilor. Ce nu intelege nimeni, este motivul care ar putea sta in spatele ban-arii booster-elor/tuner-elor care nu au fost dovedite ca fiind nocive sanatatii. E drept, nici nu a fost facut public vre-un anunt privind interzicerea acestora, deci a face o plangere in acest moment este ca si cum "am pune caruta inaintea cailor". Ma intreb daca FRTM are vre-o pozitie oficiala publicata, privind data interzicerii folosirii materialelor care au coeficientul de frecare sub pragul adims de noile reglementari ITTF si a adezivilor VOCLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Din ce am vazut la Paleta de Argint, nu stie nimeni de vreun comunicat al FRTM in privinta ierburilor Frictionless...
O fetita juca cu Tibhar Grass Devil, iar cind i-am aratat antrenoarei lista ITTF, a luat foc, nu altceva :
"Fugi dom'le d-aici ca noi ascultam doar de domnul Romanescu, nu ne intereseaza listele dumitale"
O sa revin cu un post special pentru acest eveniment numit Paleta de Argint
Comentariu
Eu cred ca se interzic boosterele cel putin pt moment.
Pe site la donic scrie clar in dreptul lor ca sunt aprobate pana in luna a 9a 2008.Deci Donic stiu ei ce stiu...Ciudat este faptul ca sunt pe baza de apa si le interzic.
www.donic.de
E clar ca e vb de f multi bani la mijloc si vom afla si noi motivele la momentul potrivit.
Comentariu
Alte zvonuri spun ca vor sa mareasca si mingea la 44 si sa mai ridice si fileul.In aceste conditii : solutia pe apa ,mingea de 44 si fileul mai inalt punctul dureaza mai mult pt ca scade viteza si normal atrage mai multi spectatori si deci televizare si in final maaai muuuuulti bani.
Astea sunt adevaratele motive k nu cred ca le pasa lor de sanatatea vreunui jucator , ei vor sa scoata banu si cu asta basta.
Acum tenisul e prea rapid si multi gaga nu inteleg ce se intampla cu mingea acolo ca se joaca repede punctul.
In concluzie mi se pare oricum de kk si sa vezi ce multi aparatori o sa apara ...
Asa ca nu ne ramane sa "multumim" ittf pt deciziile luate.
La nivelul nostru onoare sau calificari nu cred ca vine nimeni oricum cu aparatul ENEZ sa ne miroasa paletele ,probabil nu o sa mai avem de unde cumpara speed glue dar ar mai fi solutia home made pe baza de toluen care in lipsa de altceva e buna si aia.
Alta tampenie e ca cica acest aparat "de mirosit palete" detecteaza si lemnul daca ai lipit cu ani in urma cu solventi deci jucatorii de top o sa fie nevoiti sa schimbe si lemnele.
Cam asta e ce stiu eu... deocamdata nu este clara situatia asa k ramane sa vedem ...
Comentariu
Si poate la mingi o sa le puna ceva pene si o sa jucam in continuare pingminton.
Si asa au stricat totul cu seturile astea prea scurte, cine stie pina unde le mai poate merge bibilica?TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Pai cu seturile tot de la bani a fost ca durau prea mult si nu puteau sa bage ei publicitate.
Totul pleaca de la bani...
Comentariu
Nu poate fi detectat un lemn pe care sa lipit de mult cu VOC pt simplu fapt ca de aia sunt volatili, ca sa se volatilizeze! Cineva spunea pe un forum strain ca sunt necesare aprox. 48 de ore ca sa dispara orice urma de solvent. Eu cred ca acest termen este prea optimist atata vreme cat exista adfezivi VOC cu actiune prelungita chiar si pe durata a doua saptamani! E drept ca pe lemnul expus la aer, solventii se elibereaza mult mai repede dar nu sunt suficiente 48 de ore. Probabil o saptamana, doua, da!
Referitor la ceea ce a spus FlorinBN despre seturile scurte care au stricat jocul, subscriu 100%. Au transformat o cursa de 10.000 de metri, intr-una de 50 de metri garduri vii... si scapa cine poate. Gata cu adaptarea strategiilor, dam tare in mingie si ne uitam dupa aia pe inregistrari sa vedem ce am gresit...
Eu zic ca singura metoda eficienta de a inlatura "hegemonia" asiatica din tenisul de masa, este sa interzica accesul in salile de competitie, a jucatorilor cu ochii obligi dar aia sunt in stare sa-si faca si operatii estetice si tot nu merge. (Sper ca toata lumea sa inteleaga ca este doar o gluma, am o mare admiratie pt. jucatorii asiatici).Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Eu cred ca se poate detecta ca asa iti lipesti fetele calumea cu speed glue si apoi le lasi la aer,lipesti apoi linistit cu apa si o sa sara de minune.Crezi ca nu s-au gandit la asta? Eu sunt sigur ca da ,oricum o sa inceapa o cursa de pacalire a aparatului cu fel de fel de substante pe care nu le detecteaza.
Comentariu
Pai daca-ti lipesti fetele cu speed glue si le lasi la aer vre-o doua saptamani dupa care lipesti cu adezivi pe baza de apa, cred ca mergeLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:50.Procesare...X
Comentariu