Data : 1 Decembrie 2013, Suceava
Sala de sport a Colegiului National “?tefan cel Mare” Suceava.
Numar de mese : 4 – Giant Dragon
Acest concurs vine datorita solicitarilor sa avem mai multe turnee în Suceava (asta daca am glumi), iar daca am vorbi serios va fi a II-a editie a Cupei 1 Decembrie organizata de Asociatia Sportiva “?tefan cel Mare” Suceava si în acest an va fi o completare la Turneul B din 30 noiembrie 2013.
Categorii:
copii sub 11 ani ( cl. I- IV ) baieti/ fete – ora 10.00
copii sub 15 ani ( cl. V- VIII ) baieti/ fete – ora 12.00
Daca nu vor fi suficiente fete sau baieti la una din categorii se va juca mixt!
Materiale de premiere pentru toate categoriile – cupe, medalii, diplome si alte premii.
TAXA PER JUCATOR: 10 lei
?i în final o mica rugaminte, fiecare copil sa aiba asupra lui carnetul de elev pentru a evita discutiile inutile asupra categoriei de vârsta la care joaca. Multumesc pentru întelegere!
Contact – prof. Cojocaru Adrian (C.N.“?tefan cel Mare”), telefon: 0742127919
Atentie !!! Modificare de program !!!
Sala de sport a Colegiului National “?tefan cel Mare” Suceava.
Numar de mese : 4 – Giant Dragon
Acest concurs vine datorita solicitarilor sa avem mai multe turnee în Suceava (asta daca am glumi), iar daca am vorbi serios va fi a II-a editie a Cupei 1 Decembrie organizata de Asociatia Sportiva “?tefan cel Mare” Suceava si în acest an va fi o completare la Turneul B din 30 noiembrie 2013.
Categorii:
copii sub 11 ani ( cl. I- IV ) baieti/ fete – ora 10.00
copii sub 15 ani ( cl. V- VIII ) baieti/ fete – ora 12.00
Daca nu vor fi suficiente fete sau baieti la una din categorii se va juca mixt!
Materiale de premiere pentru toate categoriile – cupe, medalii, diplome si alte premii.
TAXA PER JUCATOR: 10 lei
?i în final o mica rugaminte, fiecare copil sa aiba asupra lui carnetul de elev pentru a evita discutiile inutile asupra categoriei de vârsta la care joaca. Multumesc pentru întelegere!
Contact – prof. Cojocaru Adrian (C.N.“?tefan cel Mare”), telefon: 0742127919
Atentie !!! Modificare de program !!!
Comentariu