Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cupa "Top Tenis", editia a III-a, Voinești&Miroslava, jud Iași, 29-30.03.2025

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Buna seara, domnule Daneliuc. In primul rand, multumim pentru interes.

Sunt doua variante de a ajunge de la gara la Voinesti (sala unde va juca Elite-ul): fie cu autobuz/microbuz, fie cu cineva din Iasi. V-as lua eu, dar o sa fiu dimineata destul de devreme la sala, probabil la 8 o sa fiu deja la sala. Incerc sa gasesc o varianta pt ca cineva sa va ia de la Gara. Maine pot sa vorbesc cu cei de la compania care stiu ca face curse regulate, nu mai tin minte daca sunt din ora in ora sau din 30 in 30 de min. Si daca tin minte bine, nu pleaca chiar de la gara. O sa postez maine un anunt legat de asta, probabil nu sunteti singurul in aceasta situatie.

Incercam sa aducem pe toata lumea care are nevoie de transport la sali.

Multumim pt intelegere!

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

GabrielD GabrielD Tofenfor Tofenfor like this.

Comentariu

• Postat în original de Solitarul7 Vezi post
      Buna seara.Sunt Daneliuc Gabi din Selimbar jud Sibiu.Intentionez sa particip la turneul dvs dar ptr mine este o problema mare.Adica eu ajung la Iași la gara la 7 și 52 dar de acolo cum ajung la sala?Aștept o îndrumare sau ceva .Mulțumesc frumos.
      O alta varianta ar putea fi sa va preia un elitist cu loc in masina din Pascani. Sunt destul de multi cei care vin din Suceava/Targu Neamt/Pascani si v-ar putea prelua. Eu zic ca gasim o solutie, oricare ar fi aia.

Tofenfor Tofenfor likes this.

Comentariu

• Socaci Sorin,open se înscrie din Panciu
        AdrianGotca AdrianGotca likes this.

Comentariu

• Acatrinei Daniel, elite, Iasi.

Comentariu

• Joldes Adrian Bistrița, capricciosa 😁
            Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

• Vă mulțumesc frumos ptr ajutor.Eu de sper să găsesc o soluție fara sa deranjez pe nimeni. Îmi doresc să particip la turneu Inițial am crezut că e in Iași turneul.Dar asta e.Sper să mă descurc cumva.Va mulțumesc.

Comentariu

• Daneliuc Gabi Selimbar Elite.Multumesc

Comentariu

• Dinca Alexandru si Dinca Dorinel, din Calarasi - Elite

Comentariu

• Postat în original de dorudinca Vezi post
                    Dinca Alexandru si Dinca Dorinel, din Calarasi - Elite
                    Sunteti deja inscrisi 😅

dorudinca dorudinca likes this.

Comentariu

• Dusan Marcel - Arad - Open,
                      Neamt Doru - Arad - Open,
                      Popescu Radu - Arad - Open

Comentariu

• Postat în original de Popescu Radu Vezi post
                        Dusan Marcel - Arad - Open,
                        Neamt Doru - Arad - Open,
                        Popescu Radu - Arad - Open
                        Sa ne vedem sănătoși Radu 🏓
                        Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
                        fh tenergy 05
                        bh rakza 7 soft

Comentariu

• Aga Alexandru, Botosani, elite

Catalin Sumanaru Catalin Sumanaru likes this.

Comentariu

• Cristian Balan, Hobby, Tecuci

Comentariu

• Postat în original de Vasilacu Vezi post
                              Cojocariu Vasile, avansați, Comănești.
                              Mulțumesc frumos!
                              Toate cele bune!
                              Și dacă voi întra pe liste as dori o pizza de post.
                              Mulțumesc frumos!

Comentariu

• Braniste George Bacau elite.

Comentariu

• Se retrage Fulop Oscar din Reghin,un turneu reușit vă doresc!
                                  Blade::Primorac carbon tamca 5000
                                  FH:Tenergy 05 hard
                                  BH:Tenergy 05 hard

Comentariu

• Vlad Jinga - București - Open

Comentariu

• Postat în original de VladJ Vezi post
                                      Vlad Jinga - București - Open
                                      + pizza prosciutto

Comentariu

• Prosciutto,

Comentariu

• Buna ziua,
                                          Lovin Eusebiu - OPEN - Comănești

Comentariu

• Maftei Ticu, Iasi, open

Comentariu

• Cazacu Valentin - Pitesti
                                              Open
                                              prosciutto

Comentariu

• Revin cu update-uri legate de cum se poate ajunge din Iasi spre salile de la Miroslava si Voinesti:
                                                • Voinesti: aici exista curse regulate, cea mai ok pentru ora concursului ar fi 8.15, cine pierde cumva acea cursa, urmatoarea e la 9.15 (in cazul in care s-ar intampla asta, va rugam sa anuntati in momentul in care stiti ca nu o prindeti pe cea de 8.15, ca sa nu va trecem absenti). Cursele pleaca de la urmatoarea locatie:
                                                  (stiu sigur ca microbuzele pleaca din una din statiile de transport public, nu stiu inca exact de la care din ele). Numarul de telefon de contact este 0747894112 (nu stiu cat va pot ajuta cei de la AutoConfort, locurile nu sunt cu rezervare, fiind curse regulate)
                                                • Miroslava: puteti folosi varianta de mai sus, microbuzele de la AutoConfort vor trece si prin Miroslava si va pot lasa acolo. O alta varianta de a ajunge acolo este cu autobuzele oferite de Compania de Transport Public Iasi:
                                                  • 23 : https://www.sctpiasi.ro/trasee/45/autobuzul-23
                                                  • 23b : https://www.sctpiasi.ro/trasee/73/autobuzul-23b
                                                  • 501: https://www.sctpiasi.ro/trasee/52/autobuzul-501
                                                  • 501b : https://www.sctpiasi.ro/trasee/76/autobuzul-501b
                                                  • 503b : https://www.sctpiasi.ro/trasee/79/autobuzul-503b
                                                  • Pentru Miroslava, autobuzele oferite de CTP Iasi au puncte diferite de plecare, depinde unde veti fi cazati, sau din ce zona se pleaca din Iasi. Pentru cei care vor ajunge in Iasi la Gara, recomandarea mea ar fi sa urmati traseul Gara - Podu Ros - Miroslava. Pentru a doua parte a traseului (Podu Ros - Miroslava) se pot folosi 23,23b,501 sau 501b, iar pentru prima parte a traseului (Gara - Podu Ros) sunt mai multe variante, pe langa cele simple cum ar fi taxi sau Uber/Bolt:
                                                    • tramvai catre Tg Cucu (3 sau 7) iar din Tg Cucu tramvai sau bus spre Podu Ros (puteti intreba soferul/vatmanul daca trece prin Podu Ros, dar si pt indrumari catre statiile de unde se pleaca spre Miroslava)
                                                    • Bus 19 direct spre Podu Ros, din fata de la McDonalds-ul de langa Gara (19 vine mai rar decat tramvaiele spre Tg Cucu, e posibil sa fie mai scurt drumul ca durata, dar mai complicat cu varianta de mai sus)
                                                  • disclaimer: Podu Ros e, daca nu ma insel, cea mai complicata intersectie din tot municipiul Iasi. Aceasta are 4 (!) statii cu acelasi nume, Podu Ros (1), Podu Ros (2), samd. Locatia de la care pleaca toate traseele, in afara de 503b, spre Miroslava, e urmatoarea: https://maps.app.goo.gl/xn6moqH9HHg5dQ2z7
                                                Vreau sa subliniez ca, pentru ambele locatii, cu o comunicare eficienta, cred ca putem gasi inclusiv participanti cu loc in masini care vin direct din Iasi. Pentru asta, e nevoie sa ne anuntati din timp, sa putem sa ne organizam cei ce participam din Iasi, urmand ca echipa de organizare sa ia legatura cu oamenii din comunitatea locala care vor participa, si sa incercam sa gasim loc pentru toata lumea.

Multumesc pt atentie si spor in toate!

P.S. Acest mesaj va fi repostat mai aproape de data turneului, pentru ca toata lumea sa il poata vedea. De asemenea, detaliile de mai sus vor fi incluse in anuntul turneului zilele urmatoare.
                                                ADI TFV ADI TFV Marius R Marius R like this.

Comentariu

• S-a updatat anuntul turneului, am structurat, sper eu, ceva mai bine, multitudinea de informatii si am adaugat inclusiv cat ar costa un Bolt spre ambele locatii dinspre Gara Iasi.

Comentariu

• KromeK Iulian din Cugir la categoria open ( prosciutto)
                                                    ​​​​

Comentariu

Procesare...
                                                    X