Postat în original de Andiy089
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Butterfly primorac off- japonez - 260 leil
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
valabil pt vanzare sau schimb cu lemn similar Butterfly cu maner concav tot nou sau pe aproape.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Innerforce AL vandut.
Adaug lemn Butterfly primorac off- varianta japoneza cu serie si stanta JTTAA folosit foarte putin practic doar testat, este ca nou nelovit, nezgariat - 260 lei.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Valabil, lemnul poate fi vazut la turneul de sambata 14.06. la Bistrița.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de alandala Vezi postBuna. Ma intereseaza lemnul Primorac off-. Ati scris intr-un post precedent . Va pot oferi 200 lei, daca nu s-a vandut.
Cele bune.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Scuze, daca am interpretat gresit, dar, postul exista si nu am vazut poze decat cu acest lemn. Acum am inteles. Dar la acest lemn, nu este loc de o mica negociere? Care este ultimul pret?
Comentariu
Postat în original de alandala Vezi postScuze, daca am interpretat gresit, dar, postul exista si nu am vazut poze decat cu acest lemn. Acum am inteles. Dar la acest lemn, nu este loc de o mica negociere? Care este ultimul pret?Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Primorac Off-
Buna ziua,
ma intereseaza lemnul
ne putem auzi la un tel ?
nr meu este : 0766672650
mersi,
Catalin
Postat în original de adishorul Vezi postInnerforce AL vandut.
Adaug lemn Butterfly primorac off- varianta japoneza cu serie si stanta JTTAA folosit foarte putin practic doar testat, este ca nou nelovit, nezgariat - 260 lei.
Comentariu
Daca te intereseaza schimbul gasesti aici informatii despre set-up:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...aleta-Xiom-Off
Multumesc
Comentariu
vlabil cu poze proaspete in rpmul post sau http://postimg.cc/gallery/1tyzy6vwk/Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:08.Procesare...X
Comentariu