Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

„Memorial H.D. - Herțeg Doru Mircea” ed. III, Sânpaul (Arad) 15.03.2025 (Sambata: E, O, A, ora 9.30; H ora 15)

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de arosu Vezi post
    Am vazut o sugestie pt inscriere într-un grup sportiv ce sugera urmatorul procedeu:
    ”Am o observatie de facut. Daca o persoana v-a trece 10 jucatori, o a 2a pers inca 10 jucatori, restul in afara celor 20 nu vor avea nici o sansa sa prinda loc.
    De ce nu putem ca fiecare sa se inscrie personal, poate cu 1-2 maxim?​“
    Daca e buna ideia promovati-o mai departe!
    o zi buna tuturor
    Deoarece sunt unul dintre cei care se simte cu musca pe caciula, in legatura cu postarea de mai sus o sa fac 2 remarci. Una de logica elementara, si una un pic mai subtila.

Prima ar fi ca daca 2 persoane inscrie cate 10 jucatori, ceilalti nu mai au nici o sansa e valabila doar daca turneul se desfasoara cu maxim 20 jucatori. Nu e cazul turneului de la Sanpaul
    unde dupa o mica suplimentare e vorba parca de 152 jucatori. Deci atentie atunci cand preluati de pe diferite grupuri, anumite postari considerate axiome de unii sa le filtrati un pic, sa
    vedeti daca se aplica in cazul respectiv, nu de alta dar dupa parerea mea nu e bine sa punem botul la orice gasim pe diferite grupuri sa sa nu zic de TickTok sau Facebook, chiar daca ultima perioada ca aratat o mare
    parte a populatiei e predispusa la asa ceva.. Eu zic ca jucatorii din circuitul Amatur sunt un pic peste medie din punctul asta de vedere.
    A doua parte, cea in care se inscrie fiecare, sau maxim o persoana, nu vad cum ar fi rezolvat coada de asteptare de la turneul. Probabil ar fi fost tot aia, doar ca dl. respectiv poate ar fi prins loc (nu e sigur), adica nu rezolva problema.(Ceva tot rezolva si anume ca anumite persoane care sunt la munca, scoala etc se pot inscrie doar cand probabil nu mai prind loc, in schimb e posibil ca cei cu mai mult timp disponibil, pensionarii , etc sa fie grosul participantilor la turnee., lucru care nu stiu daca e de bine sau de rau pentru circuit.)
    Solutii ar fi evident, dar trebuie ca cineva sa nu se gandeasca doar la el, si cum sa prinda el loc. Prima solutie ar fi turneu pe 2 zile, care in cazul de aici am inteles ca nu e posibil, si a doua ar fi sa se optimizeze nr de meciuri la fiecare masa.
    La Sanpaul de exemplu daca ar fi fost de dimineata 2 categorii, ar fi putut fi 100 jucatori, cate 50 pe categorie, grupe de 5 , urmate de superioare de 3, si pana la ora 14.30 probabil erau gata grupe inferioare, superioare si cred ca cel putin 2 tururi eliminatorii, in asa fel incat dupa masa sa fie disponibil 16 mese, unde se pot juca grupe de 6. In felul asta sa zicem ar fi participat aproape 200 jucatori, chiar daca turneul e doar intr-o zi.
    Probabil mai sunt si alte solutii, doar sa le cautam, nu sa venim cu solutii care nu rezolva deloc problema, cel mult poate rezolva probleme persoanale gen un anumit jucator prinde loc in detrimentul altui jucator. Cu alte cuvinte sa nu mai mergem dupa fenta crezand ca ceva rezolva o problema ce sa rumegam inainte de a o transmite mai departe.

A doua chestie un pic mai subtila e ca nu vad ce e rau ca anumiti jucatori care din diferite motive nu se pot inscrie in timp util, dar vor neaparat sa mearga la un turneu sa apeleze la cineva ca sa ii inscrie. Pana la urma respectivii au vrut cu mai multa ardoare sa participe si au cautat solutii, respectiva fiind cea mai la indemana.(Se numeste adaptabilitate si e una din principiile de functionare a oricarui sistem viabil). Parca asta cu sa se inscrie fiecare, sau cel mult in jucator imi aminteste de o perioada din copilarie, inainte de 1989 cand stateam 1-2 ore la o coada ca sa pot cumpara un borcan mic de smantana, ca doar atat se dadea pe persoana. La vremea respectiva mi se parea absolut normal, dar acu daca rememorez parca normal ar fi fost sa iau cat aveam nevoie si daca e posibil si fara sa stau la coada adjca cum e acu.
    Matei Alin Matei Alin likes this.
    In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
    Dalai Lama

Comentariu

• Eu zic ca este loc pentru toata lumea, atat pentru cei ce se inscriu mai tarziu, cat si pentru cei ce nu au cont, sau nu au habar de existenta acestui forum, cat si pentru altii care nu stiu, nu pot sau nu vor sa-si foloseasca propriul telefon sau calculator pentru inscriere.

Daca va fi cazul, avem posibilitatea de a mai suplimenta inca cateva locuri la categoria Hobby.

Inainte "sa promovam mai departe ideea", poate o vom face, poate nu...va prezint statistica de la ultimul turneu organizat la Sanpaul, pe data de 14 Decembrie 2024, care spune asa:

- 120 locuri,
      - liste mari de asteptare, la fel ca si acum,
      - 77 retrageri la termen (majoritatea in ultimele doua-trei zile inainte de start),
      - 13 retrageri dupa termen,
      - 1 absent nemotivat,
      - toti jucatorii care s-au inscris la concurs si nu s-au retras, au prins loc.

Toate cele bune ! Sa ne vedem cu bine !

Comentariu

• Se retrage de la open Tamsa Titus.
        Blade: Mizutani ZLC
        FH Nittaku Fastarc G1
        BH Xiom Sigma II Euro

Comentariu

• Hartopeanu Constantin - Arad - Hobby

Comentariu

• Se retrage Drulea Radu Vlad Jimbolia hobby de pe lista de așteptare. Turneu reușit tuturor participanților.

Comentariu

• Florin Voicu - Arad - Hobby

Comentariu

• Se retrage Poenariu Darius/Arad/elite

Comentariu

• Postarea mea nu era adresata nimănui în mod special, deci nici celor cu “musca pe căciulă” cum zici tu, era doar o idee care poate va îmbunătății modul de organizare, sau poate nu. Văd că unora le-a plăcut ideea, iar turneul nu e neapărat locul în care trebuie discutată sugestia, indiferent ca sunt 20 sau 40 de locuri pentru o categoria. Poate eliminare a grupelor superioară ar ajuta, pentru că timpul necesar ar fi clar mai scurt, iar jucatorii mai putin epuizați pt. meciurile finale. Deci a fi deschisi la noi idei nu cred ca e rau, fara subtilitati!
                  Postat în original de sorin1218 Vezi post

Deoarece sunt unul dintre cei care se simte cu musca pe caciula, in legatura cu postarea de mai sus o sa fac 2 remarci. Una de logica elementara, si una un pic mai subtila.

Prima ar fi ca daca 2 persoane inscrie cate 10 jucatori, ceilalti nu mai au nici o sansa e valabila doar daca turneul se desfasoara cu maxim 20 jucatori. Nu e cazul turneului de la Sanpaul
                  unde dupa o mica suplimentare e vorba parca de 152 jucatori. Deci atentie atunci cand preluati de pe diferite grupuri, anumite postari considerate axiome de unii sa le filtrati un pic, sa
                  vedeti daca se aplica in cazul respectiv, nu de alta dar dupa parerea mea nu e bine sa punem botul la orice gasim pe diferite grupuri sa sa nu zic de TickTok sau Facebook, chiar daca ultima perioada ca aratat o mare
                  parte a populatiei e predispusa la asa ceva.. Eu zic ca jucatorii din circuitul Amatur sunt un pic peste medie din punctul asta de vedere.
                  A doua parte, cea in care se inscrie fiecare, sau maxim o persoana, nu vad cum ar fi rezolvat coada de asteptare de la turneul. Probabil ar fi fost tot aia, doar ca dl. respectiv poate ar fi prins loc (nu e sigur), adica nu rezolva problema.(Ceva tot rezolva si anume ca anumite persoane care sunt la munca, scoala etc se pot inscrie doar cand probabil nu mai prind loc, in schimb e posibil ca cei cu mai mult timp disponibil, pensionarii , etc sa fie grosul participantilor la turnee., lucru care nu stiu daca e de bine sau de rau pentru circuit.)
                  Solutii ar fi evident, dar trebuie ca cineva sa nu se gandeasca doar la el, si cum sa prinda el loc. Prima solutie ar fi turneu pe 2 zile, care in cazul de aici am inteles ca nu e posibil, si a doua ar fi sa se optimizeze nr de meciuri la fiecare masa.
                  La Sanpaul de exemplu daca ar fi fost de dimineata 2 categorii, ar fi putut fi 100 jucatori, cate 50 pe categorie, grupe de 5 , urmate de superioare de 3, si pana la ora 14.30 probabil erau gata grupe inferioare, superioare si cred ca cel putin 2 tururi eliminatorii, in asa fel incat dupa masa sa fie disponibil 16 mese, unde se pot juca grupe de 6. In felul asta sa zicem ar fi participat aproape 200 jucatori, chiar daca turneul e doar intr-o zi.
                  Probabil mai sunt si alte solutii, doar sa le cautam, nu sa venim cu solutii care nu rezolva deloc problema, cel mult poate rezolva probleme persoanale gen un anumit jucator prinde loc in detrimentul altui jucator. Cu alte cuvinte sa nu mai mergem dupa fenta crezand ca ceva rezolva o problema ce sa rumegam inainte de a o transmite mai departe.

A doua chestie un pic mai subtila e ca nu vad ce e rau ca anumiti jucatori care din diferite motive nu se pot inscrie in timp util, dar vor neaparat sa mearga la un turneu sa apeleze la cineva ca sa ii inscrie. Pana la urma respectivii au vrut cu mai multa ardoare sa participe si au cautat solutii, respectiva fiind cea mai la indemana.(Se numeste adaptabilitate si e una din principiile de functionare a oricarui sistem viabil). Parca asta cu sa se inscrie fiecare, sau cel mult in jucator imi aminteste de o perioada din copilarie, inainte de 1989 cand stateam 1-2 ore la o coada ca sa pot cumpara un borcan mic de smantana, ca doar atat se dadea pe persoana. La vremea respectiva mi se parea absolut normal, dar acu daca rememorez parca normal ar fi fost sa iau cat aveam nevoie si daca e posibil si fara sa stau la coada adjca cum e acu.

Comentariu

• Se retrage Curaciuc Claudiu din Reșița de la Avansați.

Comentariu

• La 11:56 s-a postat turneul la 11:57 au apărut listele full 😔 nu am nici-o șansă să prind loc
                      Prin urmare sunt nevoit să mă retrag
                      Se retrage Bercea Alex -Elite
                      Va doresc succes!

Comentariu

• Se retrage Curuț Gabriel, Timișoara, elite.

Comentariu

• Se inscrie Schiopulescu Ion - Lugoj Open

Comentariu

• Se Retrage Frunza Alexandru Timisoara Elite

Comentariu

• Postat în original de Bercea Alex Vezi post
                              La 11:56 s-a postat turneul la 11:57 au apărut listele full 😔 nu am nici-o șansă să prind loc
                              Prin urmare sunt nevoit să mă retrag
                              Se retrage Bercea Alex -Elite
                              Va doresc succes!
                              Pfuai, asta cu turneul postat la 11.56 si listele la 11.57 hai ca zicem ca o ruda de a lui speedyGonzales cumva cumva ar fi reusit, dar sa apara in lista de la 11.57 jucatori care s-au inscris la mult timp dupa aia, sau chiar a doua zi, asta cred ca e de domeniul SF ului. Eu zic ca organizatorul ca sa nu existe suspiciunea ca a avut ceva ajutor divin sa explice cum a reusit performanta. Nu de alta dar unii chiar e posibil sa creada ca la ora 11.56 sa postat turneul si un minut mai tarziu deja era toata lumea inscrisa
                              In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
                              Dalai Lama

Comentariu

• Se retrage Mermezan Sergiu,timisoara open

Comentariu

• Postat în original de sorin1218 Vezi post

Pfuai, asta cu turneul postat la 11.56 si listele la 11.57 hai ca zicem ca o ruda de a lui speedyGonzales cumva cumva ar fi reusit, dar sa apara in lista de la 11.57 jucatori care s-au inscris la mult timp dupa aia, sau chiar a doua zi, asta cred ca e de domeniul SF ului. Eu zic ca organizatorul ca sa nu existe suspiciunea ca a avut ceva ajutor divin sa explice cum a reusit performanta. Nu de alta dar unii chiar e posibil sa creada ca la ora 11.56 sa postat turneul si un minut mai tarziu deja era toata lumea inscrisa
                                  Chiar are dreptate dl Bercea Alex care s-a retras, pentru ca eu m-am înscris la 12:40, după ora de start înscrieri și am ajuns direct pe lista de așteptare la poziția 17, la avansați. Sigur nu o să prind loc pt ca nu au fost decât o retragere sau două pana acum
                                  Senior

Comentariu

• Sunt și speranțe dragi colegi, sa nu uitam ca mai sunt 5 zile pline în care pot fi retrageri masive , asa ca va sfătuiește Roman , nu va retrageți dacă va lasa soțiile și copii sa veniti )) "speranța moare ultima "
                                    Blade: VECHITURA CU 70 LEI
                                    FH: FATA DE ROATA DE MASINA
                                    BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE

Comentariu

• Se retrage Urcan Lucian, Timisoara, open;

Comentariu

Procesare...
                                      X