Postat în original de Dan Universal
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
turneu b la dej-open si amatori 23 noiembrie 2013!!
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de Dan Universal Vezi postsambata23 noiembrie va astept cu drag sa ne incrucisam paletele ,ierburile si antispinurile la dej pt un concurs b dedicat amatorilor si daca vor fi doritori si la open atunci vom face o grupa si de open nr de amatori maxim este de 60! 6 jucatori in grupa nr de mese 10
nr de openistti maxim admisi este de 18 -21 pe 3 mese ora de incepere este 10 ultima confirmare de inscriere ora 9-45
taxa de participare 20 ron
se asigura apa minerala si cafea, ceai
pt masa o sa avem la dispozitie meniul zilei la 13 ron din partea firmei toast an grill!! si alte sortimente de mancare
pt loc 1 ,2,3,4, se asigura cupe la amatori si diplome 5-8
pt open se asigura medali si diplome
va astept cu drag
adresa este str marasesti ,grup scolar somes dej !
aceeasi ca la ultimele concursuri de la dej. org pop danut ! tel 0748352369 !
multumesc pt lectura si va astept la dej !
se vor face grupe inferioare de 6 si grupe superioare de 4 conform clasamentului la zi !!Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postDin pozele afisate ale castigatorilor,locurile 3 si 4 NU au cupe asa cum este stipulat in anuntul concursului.No offense.
- - - Actualizat - - -
si va asigur ca poza e de ieri, nu e mai veche. pt ca e prima data cand Cont Cosmin tine in mana o diploma ))))))
Comentariu
Cred ca Doctorul s-a referit la o chestie din care se poate bea sampanie. Si eu vad doar doua, dar as da la schimb una din cupele mele pentru un trofeu cu stelute ca al lui Danut.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4648
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
Deoarece am facut comanda pt cupe abia miercuri la acel model de cupe cara au fost pt loc 1 si 2 nu mai aveau in stoc cele pt3-4 am preferat sa iau 2 trofee oricum eu am premiat primii 4 clasati cu cupe si trofee nu ca in alte parti la concursuri a+ unde locul 4 nu ia nimic! ,si au fost diplome pina la locul 8 ! Oricum dle DR se vede ca urmariti sa bagati zanzanie intre forumisti !! No ofense!!Ultima editare de DAN TT; 24.nov.2013, 18:25.DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
- 4648
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Postat în original de florinbn Vezi postcred ca doctorul s-a referit la o chestie din care se poate bea sampanie. Si eu vad doar doua, dar as da la schimb una din cupele mele pentru un trofeu cu stelute ca al lui danut.DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Dupa cum il stiu eu, Danut isi da si sufletul pentru a-i multumi pe toti participantii. Asa ca, nu merita sa-l criticati doar pentru faptul ca e pretentios si orgolios.
Acelasi lucru este valabil si pentru Gelu Vladoiu.
Sunt doi oameni extraordinari. Pacat ca nu se cunosc mai bine.
Comentariu
ma, vezi ca scrie ca trebuia sa dai si ceai,mie de ce mi ai dat numai cafea?copii de gradinita,ce povesti au uni din lipsa........
Comentariu
- 4648
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
am dat ceai ...de prune..DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
- 4648
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
eee... de 2 ori 55 grade ca de e din ardealDAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:49.Procesare...X
Comentariu