Organizare de nota 10. Vom reveni cu plăcere.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cheile Grădiștei- 12-13 aprilie 2025
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Turneu A in conditii de A+. N-am mai vazut de mult un turneu la care sa avem mese de arbitraj, sonorizare excelenta, sala excelenta, suprafata de joc la fel.
Haideti cu mai multe turnee la Brasov, centrul tarii.Alexandrel Bv13 likes this.
Blade: Andro Ligna CI Off
FH: Dignics 09C
BH: Dignics 09C
- Aprecieri 1
Comentariu
Sala a lăsat cea mai bună impresie! Iluminatul a fost pur și simplu perfect – lumină uniformă, fără reflexii sau umbre deranjante, ceea ce este extrem de important pentru joc. Suprafața sălii a fost de cel mai înalt nivel: de calitate, cu aderență excelentă, ceea ce a făcut deplasarea pe teren confortabilă și sigură. De asemenea, mesele arbitrilor au fost bine prevăzute, adăugând un plus de profesionalism atmosferei.
Organizarea și condițiile din sală merită cele mai mari aprecieri. Una dintre cele mai bune săli în care am jucat vreodată!
Alexandrel Bv13 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Un grup frumos de organizatori tineri,cu mult bun simț,respect.Felicitarii !!! Vom revenii cu siguranță!Alexandrel Bv13 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Felicitări pentru organizarea acestui turneu.Totul la superlativ. Aviz celor care oferă condiții precare.Bravos tuturor celor implicați.Alexandrel Bv13 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Felicitari pentru organizare ! Totul a fost la superlativ, cele mai bune conditii pe care le-am avut la un asemenea turneu ! Va rog sa contactati organizatorii AMATUR si sa reia organizarea in cadrul aceleiasi sali de la Cheile Gradistei . Toate cele bune si ne revedem curand la urmatoarele editii !Alexandrel Bv13
cuciureanudaniel like this.
Lemn - Der Materialspezialist - Wizard
Der Materialspezialist - Kamikaze 0.5mm - defensiv
Andro - rasanter v47 Max - ofensiv
- Aprecieri 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:27.Procesare...X
Comentariu