Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Recomandare paleta pentru incepator-intermediate

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Recomandare paleta pentru incepator-intermediate

Salut.

As dori sa achizitionez o paleta pentru a ma ajuta sa "trec la nivelul urmator" ( momentan sunt incepator-intermediate, fara intentia de a deveni profesionist ).
    Ca si buget, undeva la 250-300 lei.

Ce recomandari aveti?

Salut. Nu-s nici eu profesionist dar tot asa ca tine am cautat ceva de acest nivel si mi-am luat Joola Carbon Pro. Acuma am vazut ca au facut o reducere super buna la decatlon. De la 170 lei la 100 lei. Se merita pretul mai ales ca peste tot este scumpa. Eu sunt foarte multumit de ea. Nu stiu daca o gasesti in anumite magazine dar o poti comanda online. Si daca te intereseaza recenzii poti citi de pe amazon

Comentariu

• clau
      clau comentat
      Editarea unui comentariu
      Daca nu sunteti profesionist ce valoare au sfaturile d-voastra?

In cazul ca doresti ceva mai avansat ,putin, am o oferta mai interesanta ,adica dubla ,toate produsele fiind noi .
    pret 650 lei...
    LEMN TIMO BOLL ALC, FH TENERGY 64 , BH TENERGY 05HARD

Comentariu

• clau
      clau comentat
      Editarea unui comentariu
      Nu se fac aici oferte de vanzare. Doar sfaturi si pareri.

Nu inteleg cum puteti recomanda palete preasamblate ca metoda de a “trece la nivelul urmator”.

A mai intrebat cineva de aceaata paleta preasamblata aici:
    https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/10419#post224509

Rog utilizatorii vechi ai forumului sa dea sfaturi competente, nu sa incerce sa isi vanda propria marfa!
    Radu Serban Radu Serban likes this.
    lemn: Primorac Carbon black tag
    fețe: Dignics 05/Dignics 05

Comentariu

Pt Clau.
      De ce trebuie sa-mi vorbiti cu aroganta? Daca asa tratati utilizatori noi mi se pare de prost gust. Si totusi traim intr-o tara libera si avem fiecare dreptul la opinie sau doar ,, profesionistii " au dreptul sa vorbeasca?? Joc tenis de 3-4 ani, am schimbat vreo 3 palete si am vazut diferenta intre o paleta proasta si una decenta. I-am recomandat baiatului ce am simtit ca este bun pt ca eu joc cu aceasta paleta de cateva luni si se simte diferenta. Plus ca daca dai 100 lei mai ramai cu 200 si in timp dupa ce va progresa isi va lua separat lemn si burete ca acuma gasesti multe combinatii pe care sa le incerci. Dar oricum nu mai intru aici pe forum am sa las profesionistii sa vorbeasca.

Comentariu

Postat în original de Dalween Vezi post
        Salut.

As dori sa achizitionez o paleta pentru a ma ajuta sa "trec la nivelul urmator" ( momentan sunt incepator-intermediate, fara intentia de a deveni profesionist ).
        Ca si buget, undeva la 250-300 lei.

Ce recomandari aveti?
        Salut!
        Sunt foarte multe alternative ….
        O varianta ar putea fi Yasaka Sweden Extra, pe care sa lipesti Rakza 7 soft. Dar depasesti binisor bugetul…
        E destul de greu sa gasesti o paleta la banii astia.( poti cauta la anunturi vanzare-cumparare, sunt multi colegi care te pot ajuta)
        Spor sa ai!

Sent from my iPhone using Tapatalk
        GabrielD GabrielD clau clau like this.

Comentariu

Postat în original de Marc3L.011 Vezi post
          Pt Clau.
          De ce trebuie sa-mi vorbiti cu aroganta? Daca asa tratati utilizatori noi mi se pare de prost gust. Si totusi traim intr-o tara libera si avem fiecare dreptul la opinie sau doar ,, profesionistii " au dreptul sa vorbeasca?? Joc tenis de 3-4 ani, am schimbat vreo 3 palete si am vazut diferenta intre o paleta proasta si una decenta. I-am recomandat baiatului ce am simtit ca este bun pt ca eu joc cu aceasta paleta de cateva luni si se simte diferenta. Plus ca daca dai 100 lei mai ramai cu 200 si in timp dupa ce va progresa isi va lua separat lemn si burete ca acuma gasesti multe combinatii pe care sa le incerci. Dar oricum nu mai intru aici pe forum am sa las profesionistii sa vorbeasca.
          Scuze daca a parut aroganta. Dar daca dupa 3-4 ani de tenis inca sunteti la paleta din Decathlon preasamblata nu cred ca puteti sa recomandati altora cu ce sa joace.
          Eu va recomand sa participati macar la un turneu organizat de Amatur in zona d-voastra.
          Tratez utilizatorii noi, ca si domnul care a cerut acum un sfat, cu mult respect, de asta am intervenit inainte sa isi ia o paleta cu care nu are ce invata sau avansa.​
          MihaiLupu MihaiLupu likes this.
          lemn: Primorac Carbon black tag
          fețe: Dignics 05/Dignics 05

Comentariu

Va recomand sa cautati fie pe forum, la sectiunea vanzare-cumpararare, fie pe Olx. Cu un pic de rabdare, aveti posibilitatea sa gasiti si lemne la un pret accesibil, si fete de paleta de o calitate relativ buna. Sunt jucatori care doar testeaza o fata, apoi o vand cu un pret mai mic. De asemenea, dupa ce identificati un material de tenis - fie ca e lemn, fie ca e fata de paleta-, gasiti o descriere a acestuia pe site-ul https://revspin.net.

Caracteristicile pentru o fata:

Caracteristicile pentru lemnul recomandat mai sus:

De asemenea, cam la orice produs sunt oferite si recenzii; cand am avut rabdarea sa le consult, nu de putine ori am evitat sa cumpar materiale care nu erau potrivite.

Din nefericire, la paletele preasamblate, marea problema, in opinia mea, o reprezinta lemnele, apoi fetele. Calitatea acestora lasa de dorit; cu o astfel de paleta nu aveti cum sa executati lovitura de drive backhand/forehand, pentru ca, mai tarziu, sa treceti la topspin - sunteti nevoit sa executati lovitura din brat, fara a folosi prea mult efectul de la paleta. Este adevarat ca sunt si jucatori consacrati in Amatur care folosesc astfel de palete, dar au un stil defensiv - sa greseasca adversarul.

Daca veti utiliza site-ul revspin.net, viteza, pentru un lemn de control, ar trebui sa aiba valori cuprinse intre 8 si 8.7; pentru 9 deja lemnul este off (ofensiv).
            "Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
            https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata

Comentariu

Procesare...
            X