Daca stie cineva din ce lemne e facut kumpuru si ce setap sar potrivi. Multumesc anticipat
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Pareri lemn butterfly kumpuru posibil setap
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Pareri lemn butterfly kumpuru posibil setap
BH:TSP Ventus Spin max
LAMA: Butterfly Zhang Jike ALC
FH: Victas V>15 Limber 2.0 mmTaguri: Nimic
Pentru jocul scurt de deasupra sau de langa masa sunt recomandate fete moi si controlabile. Mai ales pe BH. Gama de astfel de fete este foarte mare : yasaka rakza 7 soft , donic bluefire M3 , TSP ventus soft/spin , acuda S3 etc.
Pe FH puteti incerca ceva putin mai tare si mai ofensiv pentru a putea ataca decisiv. Gama este iarasi variata : rakza 9, Bluefire m2 , tsp ventus speed , acuda s2 , tenergy 05/05 fx etc ..
SuccesBlade : Stiga Allround wood NCT
FH : Tenergy 05
BH : Tenergy 05fx
Comentariu
Astept alte comentarii si recomandari. MultumescBH:TSP Ventus Spin max
FH: Victas V>15 Limber 2.0 mm
Comentariu
Salut! pai pt. inceput trebuie sa ne scrii stilul tau de joc si asa putem sa-ti spunem mai multe ce merge mai bine pe lemnul tau ,,,
Comentariu
Postat în original de leo33 Vezi postSalut! pai pt. inceput trebuie sa ne scrii stilul tau de joc si asa putem sa-ti spunem mai multe ce merge mai bine pe lemnul tau ,,,BH:TSP Ventus Spin max
Comentariu
Postat în original de tudor500 Vezi postTehnica cel mai bine o poti invata de la un antrenor. Nu stiu de unde esti, in bucuresti sunt multi antrenori foarte buni.
Altfel poti incerca ghiduri de pe youtube ...BH:TSP Ventus Spin max
Comentariu
Eventual poti face 2-3 drumuri intr-un oras cu sala pentru cateva antrenamente.. Chiar sunt de folos. Eu m-am apucat de curand ( 3 sedinte am facut ) si deja vad ca prind din ce in ce mai multa incredere sa incerc lovituri grele..Blade : Stiga Allround wood NCT
FH : Tenergy 05
BH : Tenergy 05fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:32.Procesare...X
Comentariu