Daca stie cineva din ce lemne e facut kumpuru si ce setap sar potrivi. Multumesc anticipat
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Pareri lemn butterfly kumpuru posibil setap
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Pentru jocul scurt de deasupra sau de langa masa sunt recomandate fete moi si controlabile. Mai ales pe BH. Gama de astfel de fete este foarte mare : yasaka rakza 7 soft , donic bluefire M3 , TSP ventus soft/spin , acuda S3 etc.
Pe FH puteti incerca ceva putin mai tare si mai ofensiv pentru a putea ataca decisiv. Gama este iarasi variata : rakza 9, Bluefire m2 , tsp ventus speed , acuda s2 , tenergy 05/05 fx etc ..
SuccesBlade : Stiga Allround wood NCT
FH : Tenergy 05
BH : Tenergy 05fx
Comentariu
-
Postat în original de leo33 Vezi postSalut! pai pt. inceput trebuie sa ne scrii stilul tau de joc si asa putem sa-ti spunem mai multe ce merge mai bine pe lemnul tau,,,
Cu respect
BH:TSP Ventus Spin max
LAMA: Butterfly Zhang Jike ALC
FH: Victas V>15 Limber 2.0 mm
Comentariu
-
Postat în original de tudor500 Vezi postTehnica cel mai bine o poti invata de la un antrenor. Nu stiu de unde esti, in bucuresti sunt multi antrenori foarte buni.
Altfel poti incerca ghiduri de pe youtube ...BH:TSP Ventus Spin max
LAMA: Butterfly Zhang Jike ALC
FH: Victas V>15 Limber 2.0 mm
Comentariu
-
Eventual poti face 2-3 drumuri intr-un oras cu sala pentru cateva antrenamente.. Chiar sunt de folos. Eu m-am apucat de curand ( 3 sedinte am facut ) si deja vad ca prind din ce in ce mai multa incredere sa incerc lovituri grele..Blade : Stiga Allround wood NCT
FH : Tenergy 05
BH : Tenergy 05fx
Comentariu
Comentariu