Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand lemn BTY CRESAIL FL

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand lemn BTY CRESAIL FL

Dupa cum spune si titlul vand lemn Bty Cresail FL, lemnul nu este lovit. Pt mai multe detalii astept mp!

Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Ai mp

Comentariu

Pretul este obligatoriu la orice anunt...asta-i regula
      Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

Lume multa, oameni putini...

Comentariu

Ar fi bine sa stim un pret
        DHS - Hurricane Long 5
        FH - DHS Hurricane 3 NATIONAL Blue Sponge
        BH - Butterfly - Tenergy 64

Comentariu

Postat în original de GabiOanes Vezi post
          Ar fi bine sa stim un pret
          GabiOanes ai mp!
          Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

Deci care e pretul lemnului...sau daca vrei licitatie iti recomand ebay-ul...
            Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

Lume multa, oameni putini...

Comentariu

La om ii place sa discute doar pe MP, daca nu ne da un rasp aici
              Blade: VECHITURA CU 70 LEI
              FH: FATA DE ROATA DE MASINA
              BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE

Comentariu

Buna seara!Care este pretul lemnului?Stima R.Cristian
                LEMN:MAZE(Old Tag)
                Fh:TEN. 05
                Bh:,TEN. 05

Comentariu

Este vorba despre, Cresail special facut pt. lotul nationalei ai Romaniei?
                  lemn:HML -carbon, hinoki
                  fetze; Victas V>01 Limber
                  si echipament Xiom

Comentariu

Postat în original de levi Vezi post
                    Este vorba despre, Cresail special facut pt. lotul nationalei ai Romaniei?
                    din poza asa se vede Dl. Levi.

Comentariu

Salut Alex,al cui este lemnul?
                      Astept un telefon sa imi soptesti si mie un pret.
                      Sper sa fie al 31 lea din colectia mea
                      Mariusica imi spune ca eate grozav pentru top spinul meu,pe care tu nu credeai ca o sa il dau prea curand.
                      Te rog cand vrei,sa imi acorzi un antrenament cu tine,sa vezi,daca am macarceea mai mica sansa.
                      Stima si respect.

Comentariu

preferam sa discut prin mp dar vad ca ma huiduitzi
                        Pretul lemnului este de 350 euro.
                        Domnule Giulesti este un lemn care sare tare dar are si un feeling placut, cu mult control, un lemn de colectie.

Comentariu

Postat în original de mimusrem Vezi post
                          din poza asa se vede Dl. Levi.
                          Scuze dl. Remus, din poze cum se vede,.. Nu, cum stiu eu, (poate ne lamureasca dl. Alex)
                          Stima!
                          si echipament Xiom

Comentariu

Scuze dl. Remus, din poze cum se vede,.. Nu, cum stiu eu, (poate ne lamureasca dl. Alex)
                            Stima!
                            Nu este cel pentru nationala Romaniei,este prima serie de Cresail ,cel fara fluture fabricat in 1992.
                            Daca stau bine sa ma gandesc nici nu cred ca a existat vreo editie pentru nationala Romaniei.Stiu ca Andrei Filimon a avut mai multe fiind sponsorizat de Butterfly cand era mai tanar.Au mai avut Adrian Crisan si Cioti.Apoi au aparut si unele facute pe comanda ,cu serie si cu manerul fara lentila,chipurile facute pentru nationala noastra si se vindeau pe Ebay (care nu au nicio legatura cu Cresail,ca saritura)
                            Ultima editare de Teodorus; 01.dec.2013, 14:40.

Comentariu

Postat în original de Alex.C Vezi post
                              preferam sa discut prin mp dar vad ca ma huiduitzi
                              Pretul lemnului este de 350 euro.
                              Domnule Giulesti este un lemn care sare tare dar are si un feeling placut, cu mult control, un lemn de colectie.
                              Alex.doar lemnul fara pietrele Swarovski cit costa

Comentariu

Postat în original de dantim Vezi post
                                Alex.doar lemnul fara pietrele Swarovski cit costa

dane daca nu stii despre ce e vorba ...nu te pronunta

Comentariu

Postat în original de Alex.C Vezi post
                                  dane daca nu stii despre ce e vorba ...nu te pronunta
                                  Nu mai sti de gluma

Comentariu

Postat în original de Teodorus Vezi post
                                    Nu este cel pentru nationala Romaniei,este prima serie de Cresail ,cel fara fluture fabricat in 1992.
                                    Daca stau bine sa ma gandesc nici nu cred ca a existat vreo editie pentru nationala Romaniei.Stiu ca Andrei Filimon a avut mai multe fiind sponsorizat de Butterfly cand era mai tanar.Au mai avut Adrian Crisan si Cioti.Apoi au aparut si unele facute pe comanda ,cu serie si cu manerul fara lentila,chipurile facute pentru nationala noastra si se vindeau pe Ebay (care nu au nicio legatura cu Cresail,ca saritura)
                                    Multumesc, dl. Teodorus! -pt. lamurire.... totusi cum am inteles, a existat un lot de lemne special facut pt. nationala,..
                                    si echipament Xiom

Comentariu

Multumesc, dl. Teodorus! -pt. lamurire.... totusi cum am inteles, a existat un lot de lemne special facut pt. nationala,..
                                      Este posibil,puteti da mai multe detalii? Dar daca e putem muta discutia pe privat ca sa nu ii poluam topicul lui Alex.

Comentariu

In afara de lemnele facute pe comanda pt. Angelica Rozeanu,nicidata nationalele Roamniei n-au beneficiat de comenzi......

Comentariu

Bine ca ati lamurit problema d-le Vasile
                                          Blade TESTE
                                          Fh TENERGY
                                          ​Bh IARBA UZATA

Comentariu

Postat în original de vasile fodoran Vezi post
                                            In afara de lemnele facute pe comanda pt. Angelica Rozeanu,nicidata nationalele Roamniei n-au beneficiat de comenzi......
                                            eu totusi asa stiu ,ca s-a facut o serie pt. lotul Romaniei ,si acela era fara FL. negru.....poate ma insel dar eu asa am o informatie.....

Comentariu

Alex ce pot sa zic,este un pret serios.
                                              NU zic nu,dar tot nu pot sa ma pronunt,pana nu il testez.
                                              Te astept sa imi spui cand poti sa il vad.

Comentariu

poate ma lamuresti si pe mine am si eu un lemn cresail dar are si tablita neagra cum pot sa aflu daca este cel bun sau este contrafacut

Comentariu

....nu cred ca se poate pune problema daca e fals sau nu.....nu e un lemn destul de raspandit in ciuda faimei lui ,si-n automat nu-l contrafac

Comentariu

Procesare...
                                                  X