Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemn BTY CRESAIL FL
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Vand lemn BTY CRESAIL FL
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.Taguri: Nimic
Pretul este obligatoriu la orice anunt...asta-i regulaSetup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
Ar fi bine sa stim un pretDHS - Hurricane Long 5
FH - DHS Hurricane 3 NATIONAL Blue Sponge
BH - Butterfly - Tenergy 64
Comentariu
Deci care e pretul lemnului...sau daca vrei licitatie iti recomand ebay-ul...Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4658
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 361
La om ii place sa discute doar pe MP, daca nu ne da un rasp aiciBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Este vorba despre, Cresail special facut pt. lotul nationalei ai Romaniei?lemn:HML -carbon, hinoki
fetze; Victas V>01 Limber
si echipament Xiom
Comentariu
Salut Alex,al cui este lemnul?
Astept un telefon sa imi soptesti si mie un pret.
Sper sa fie al 31 lea din colectia mea
Mariusica imi spune ca eate grozav pentru top spinul meu,pe care tu nu credeai ca o sa il dau prea curand.
Te rog cand vrei,sa imi acorzi un antrenament cu tine,sa vezi,daca am macarceea mai mica sansa.
Stima si respect.
Comentariu
preferam sa discut prin mp dar vad ca ma huiduitzi
Pretul lemnului este de 350 euro.
Domnule Giulesti este un lemn care sare tare dar are si un feeling placut, cu mult control, un lemn de colectie.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Postat în original de levi Vezi postScuze dl. Remus, din poze cum se vede,.. Nu, cum stiu eu, (poate ne lamureasca dl. Alex)
Stima!
Daca stau bine sa ma gandesc nici nu cred ca a existat vreo editie pentru nationala Romaniei.Stiu ca Andrei Filimon a avut mai multe fiind sponsorizat de Butterfly cand era mai tanar.Au mai avut Adrian Crisan si Cioti.Apoi au aparut si unele facute pe comanda ,cu serie si cu manerul fara lentila,chipurile facute pentru nationala noastra si se vindeau pe Ebay (care nu au nicio legatura cu Cresail,ca saritura)Ultima editare de Teodorus; 01.dec.2013, 14:40.
Comentariu
Postat în original de Alex.C Vezi postpreferam sa discut prin mp dar vad ca ma huiduitzi
Pretul lemnului este de 350 euro.
Domnule Giulesti este un lemn care sare tare dar are si un feeling placut, cu mult control, un lemn de colectie.
Comentariu
Postat în original de Teodorus Vezi postNu este cel pentru nationala Romaniei,este prima serie de Cresail ,cel fara fluture fabricat in 1992.
Daca stau bine sa ma gandesc nici nu cred ca a existat vreo editie pentru nationala Romaniei.Stiu ca Andrei Filimon a avut mai multe fiind sponsorizat de Butterfly cand era mai tanar.Au mai avut Adrian Crisan si Cioti.Apoi au aparut si unele facute pe comanda ,cu serie si cu manerul fara lentila,chipurile facute pentru nationala noastra si se vindeau pe Ebay (care nu au nicio legatura cu Cresail,ca saritura)lemn:HML -carbon, hinoki
fetze; Victas V>01 Limber
si echipament Xiom
Comentariu
senior- 14.oct.2006
- 585
- București
- 1024
Likes given: 12Likes received: 3
In afara de lemnele facute pe comanda pt. Angelica Rozeanu,nicidata nationalele Roamniei n-au beneficiat de comenzi......
Comentariu
Postat în original de vasile fodoran Vezi postIn afara de lemnele facute pe comanda pt. Angelica Rozeanu,nicidata nationalele Roamniei n-au beneficiat de comenzi......
Comentariu
Alex ce pot sa zic,este un pret serios.
NU zic nu,dar tot nu pot sa ma pronunt,pana nu il testez.
Te astept sa imi spui cand poti sa il vad.
Comentariu
poate ma lamuresti si pe mine am si eu un lemn cresail dar are si tablita neagra cum pot sa aflu daca este cel bun sau este contrafacut
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:02.Procesare...X
Comentariu