Dragan Mihai - Bistrița/Cluj(de 7 ani)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU B" - Cluj - Amatori-"A" -21.12.2013 - Campionatul Judetean CLUJ
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
m-a sunat 'Bal Adrian - Gherla' sa il inscriu. nu stie sigur ca poate ajunge dar puteti sa il sunati vineri sau sambata dimineata pe 0723539953
Comentariu
daca nu este nimeni la open ma retrag ,imi pare rau:
SPALLER TIBERIU ,multa bafta si SARBATORI FERICITE ! LA MULTI ANI !!!!!
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4648
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
campion judetean in acest an este dl POP ZOLTAN SI LOCUL 2 TOT DIN DEJ CONSIDERAT VIITOR CAMPION suciu cristian dej cei 2 au scos jucatori valorosi de la cluj !! cum ar fii Suciu Cristian -Radu Serban -3-1 si Pop Zoltan Moldovan Ioan -3-2 iar diN Gherla locul 4 Puscas Arpad - gherla !! felicitari celor fruntasi si organizatorilor !! anul acesta a fost a Dejenilor !! ne vedem la anu din pacate eu am jucat f prost si am pierdut cu Horatiu primele 8 locuri . felicitari si lui Horatiu pt jocul facut dar mai ales lui Cristi Suciu pt victoria impotriva dlui Serban !! sarbatori fericite si la multi ani!!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
turneu foarte bine organizat cupa este frumoasa si cu locul 4 e ok acum, data viitoare o sa joc pentru locul 1/2 acolo este locul celor din Gherla . va doresc sarbatori fericite tuturor . www.arpiantik.ro
Comentariu
senior- 08.aug.2011
- 159
- Cluj Napoca
- 50
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de antiko Vezi postturneu foarte bine organizat cupa este frumoasa si cu locul 4 e ok acum, data viitoare o sa joc pentru locul 1/2 acolo este locul celor din Gherla . va doresc sarbatori fericite tuturor . www.arpiantik.roZhang Jike
05
05FX
Comentariu
ha ha ha si ho ho ho.e buna gluma
- - - Actualizat - - -
ai avut noroc azi
- - - Actualizat - - -
www.antiko.ro
Comentariu
U n turneu de traditie organizat ireprosabil de Domnul Radu Serban ajutat de Domnul Rusu Stefan, ma bucur ca azi am reusit sa fiu mai concentrat si sa-mi asum mai multe riscuri in joc de data aceasta mia reusit cu toate ca multe meciuri au fost la limita , felicit toti participantii la turneu si la anul sper sa fie mai numerosi si cel mai bun sa castige; PREFER PRIMII 4 SA FIE SI LA ANUL din localitatile DEJ si GHERLA , nu de alta dar Clujenii in ultimii ani au castigat aproape cam tot ce se putea castiga, acum va trebuii sa lase cupele provincilor, ce mai HOW IS THE BOSS?... I am the BOSS, 2013, La multi ani tuturor.
Comentariu
Postat în original de Dan Universal Vezi postcampion judetean in acest an este dl POP ZOLTAN SI LOCUL 2 TOT DIN DEJ CONSIDERAT VIITOR CAMPION suciu cristian dej cei 2 au scos jucatori valorosi de la cluj !! cum ar fii Suciu Cristian -Radu Serban -3-1 si Pop Zoltan Moldovan Ioan -3-2 iar diN Gherla locul 4 Puscas Arpad - gherla !! felicitari celor fruntasi si organizatorilor !! anul acesta a fost a Dejenilor !! ne vedem la anu din pacate eu am jucat f prost si am pierdut cu Horatiu primele 8 locuri . felicitari si lui Horatiu pt jocul facut dar mai ales lui Cristi Suciu pt victoria impotriva dlui Serban !! sarbatori fericite si la multi ani!!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de dinazol Vezi postU n turneu de traditie organizat ireprosabil de Domnul Radu Serban ajutat de Domnul Rusu Stefan, ma bucur ca azi am reusit sa fiu mai concentrat si sa-mi asum mai multe riscuri in joc de data aceasta mia reusit cu toate ca multe meciuri au fost la limita , felicit toti participantii la turneu si la anul sper sa fie mai numerosi si cel mai bun sa castige; PREFER PRIMII 4 SA FIE SI LA ANUL din localitatile DEJ si GHERLA , nu de alta dar Clujenii in ultimii ani au castigat aproape cam tot ce se putea castiga, acum va trebuii sa lase cupele provincilor, ce mai HOW IS THE BOSS?... I am the BOSS, 2013, La multi ani tuturor.
poate hu is sti tu cineUltima editare de Mircea Muntean; 21.dec.2013, 22:47.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:38.Procesare...X
Comentariu