Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Si eu urez la toata lumea Craciun si sarbatori fericite! Cat despre turneu - a fost int-adevar foartee foarteee reusit (si fara gratare si vin fiert) - desi la ora actuala se poate spune ca sunt un pic cam subiectiv. Dar indiferent de rezultat, tot e foarte placut sa joci, oricand, oriunde si la orice ora. Apropo, am inteles ca unii colegi au facut poze si filmulete, asa ca ii rog sa le posteze, daca nu dureaza prea mult.
Felicitari Dorule pt locul 2, oricum de Zsolt nu puteai sa treci si il felicit si pe el cu ocazia asta si va doresc la toata lumea sarbatori fericite! Liviu din Oradea
Mersi Liviu. Intr-adevar, Zsolt este deocamdata o "imbucatura" prea mare pentru mine. E greu cu el, ca se stie bine cu noi astia cu partea intunecata a fortei, ca a avut profesor bun.
Numai bine si sarbatori fericite si tie!
Bravo lui si tie, dar e ceva ca ai avut material bun de prelucrat, ca s-a prins bine de el.
Ce vesti ne dai cu restul clasamentului, nu de alta dar vreau sa stiu daca au mai venit cei doi timisoreni. Ca daca nu, inseamna, ca am fost doar noi de noi aradenii. Pacat ca nu a mai putut sa vina Eugen, ca este in forma si as fi vrut sa vad ce ar fi iesit intre el si Zsolt.
Comentariu