Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemn Butterfly Timo Boll ZLC: 450 lei
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Salut cumpar eu Creanga carbon ULC ,dar te rog fa niste poze la cant acolo unde este lovit poti sa-mi trimi-ti pe mp,mersi,seara buna.
- - - Actualizat - - -
Salut din partea mea ai o bila neagra pentru ca asa ceva este inadmisibil sa-mi trimi-ti poze cu lemnul iar apoi sa-mi raspunzi ca nu era al tau si l-ai vindut la alt client ,esti neserios si cu asta inchid.
Postat în original de piton1967 Vezi postSalut cumpar eu Creanga carbon ULC ,dar te rog fa niste poze la cant acolo unde este lovit poti sa-mi trimi-ti pe mp,mersi,seara buna.
- - - Actualizat - - -
Salut din partea mea ai o bila neagra pentru ca asa ceva este inadmisibil sa-mi trimi-ti poze cu lemnul iar apoi sa-mi raspunzi ca nu era al tau si l-ai vindut la alt client ,esti neserios si cu asta inchid.
Cred ca am fost suficient de clar raspunzandu-va aici:
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...cip_killerspin
P.S. Si cum nu imi place sa raman dator, iata si de la mine o bila neagra. Pentru a o mai decolora, pentru ca realizez ca a o inalbi este imposibil, v-ar putea fi de folos:
In postul dvs. despre utilizatorii neseriosi, adica despre mine , am crezut ca aveti o problema la tastatura atunci cand incercati sa tastati o cratima, sau ca nu sunteti utilizator de cratima:
"...la 2 zile dupa a scris pe PM ca la vindut"
Apoi, am observat ca tastatura dvs. este in perfecta stare si ca de fapt sunteti utilizator de cratima, uneori chiar in exces:
"...poti sa-mi trimi-ti pe mp..."
"...este inadmisibil sa-mi trimi-ti poze..."
Pentru elucidarea acestor mistere, Stefania Popescu este persoana potrivita care v-ar putea ajuta. Nu o cautati pe forum, pentru ca nu o veti gasi, nu iubeste atat de mult tenisul de masa.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:45.Procesare...X
Comentariu