Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Va salut. Mentionati la inceput ca solutia pe baza de toluen, se curata mai greu de pe fete. Legat de asta, ati incercat vreodata sa dati primul strat cu solutie pe baza de apa si celelalte straturi cu solutie pe baza de toluen? Sau cele doua solutii alaturate, intra intr-o reactie nedorita? Multumesc.
Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
dl Cristi nu merge compozitia aceasta = naspa si nu scriu cu rautate .. orice picior in fund este un pas inainte deci sincer trebuie sa faceti un pas inainte
...as fi vrut sa astept sa vad cum se da jos de pe fata dar astazi mi-a pus capac ...am crezut ca este o intamplare solutia dvs VS revolution nr 3 ( COMPARATIE ) parca aveti o reclama ,, ...mai buna decat ecolax..........,,rev 03--- VS ---peel off
1 se aduna in picurator solutie si se intareste deci am scos si am intins-o...peel off nici pe jumatate din elasticitatea rev 03
2 peel off se desprinde mai usor de pe lemn
3 peel off se usuca mult mai repede si face granule pe burete care se vor agata de solutia intinsa ( vezi foto un capat de burete are rev 03 si celalalt peel off )
4 peel off - rev 03 .......MECI 0-3
NU am actiuni si nici un interes legat de rev 03 poate ca acum nu mai se intinde ca prezervativul cum apare in reclama facuta de .....DAR este nr 1 ( momentan
)
1 se aduna in picurator solutie si se intareste deci am scos si am intins-o...peel off nici pe jumatate din elasticitatea rev 03
- Ok și mie mi se întâmplă dar se poate curăța usor cu o scobitoare
2 peel off se desprinde mai usor de pe lemn - aici este în funcție de textura lemnului (dacă este lăcuit sau tratat atunci nu permite o aderența mai mare)
- dacă măresc puterea de aderență pe lemn atunci o să apară probleme la dezlipirea soluției de pe fețe
3 peel off se usuca mult mai repede si face granule pe burete care se vor agata de solutia intinsa ( vezi foto un capat de burete are rev 03 si celalalt peel off ) Variante de răspuns:
a) se pune mai multă soluție pe față și se întinde mai energic, mai repede
b) se poate pune o cantitate mică (câteva picături) de apă rece (atenție - dacă se pune prea multă apă atunci soluția devine ciorbă și nu mai este bună de nimic) - la temperatura camerei și în cazul astă
nu se mai ?ntărește așa repede și automat nu se mai granulează.
Comentariu