Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Vand Lemn Butterfly Photino ! Stare excelenta. Maner FL . Am postat in continuare la acest anunt pentru ca nu ma lasa sa mai postez un nou thread si nu stiu dc In fine. Sper sa nu imi iau BAN Pretul lemnului este de 450 ron !
Blade : Butterfly Timo Boll W7
FH: Cornileau Target GT BH: Cornileau Target GT Tel : 0752 155 898
Vezi ca poti schimba(edita) si titlu anuntului ca sa poti arata ca ai lemn la vanzare ,asa acum apar fetele ,sansele sunt f.mici ca cineva care cauta photino sa se uite in postul(titlu) tau cu acuda la vanzare!!
Vezi ca poti schimba(edita) si titlu anuntului ca sa poti arata ca ai lemn la vanzare ,asa acum apar fetele ,sansele sunt f.mici ca cineva care cauta photino sa se uite in postul(titlu) tau cu acuda la vanzare!!
Mersi ! Am reusit ! - - - Actualizat - - -
Lemnul este rezervat domnului Marisca Darius din Arad !
Transportul costa maxim 3 lei in cazul ca vi se vireaza banii in cont.este mai usor asa ,multe formulare ,timp pierdut...
posta romana inca are tarife mici .................
Ultimele 3 cutii le-am dat in dimineata asta ! Giosan Marcel le-a rezervat ! Imi pare rau Costel ! Tura viitoare cand o sa mai am te anunt ! Salutare !
Comentariu