Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand Calendare 2014 cu NATIONALA ROMANIEI

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand Calendare 2014 cu NATIONALA ROMANIEI

Calendarele au dimensiune de 60 x 40 cm facute la calitate superioara ! Pret 25 ron bucata sau 40 de ron 2 bucati. Atentie nu am foarte multe deja am dat vreo 5-6!

Tenergy 05 2.1 jucata 3-4 luni - 50 ron

Tibhar MX P - jucata 1 luna stare f buna - 70 ron

Donic BLuefire m1 stare buna - 50

Joola Rhyzm atinsa putin pe margini insa nu afecteaza jocul - 50 ron

Pt cine le cumpara pe toate las la 180 + transport !
    Ultima editare de Alex.C; 06.ian.2014, 11:22.
    Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

ce dimensiuni are tenergy?

Comentariu

Postat în original de mirceadicu Vezi post
      ce dimensiuni are tenergy?
      Nu stiu exact ..stiu ca a fost lipita pe un lemn yasaka malin extra offensive !
      Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

Ai avea mai multe sanse de vanzare daca ai pune pe site si ceva dimensiuni ,(grosimea fetei,inaltime si lungime).Este foarte usor sa iei niste marimi.Cu rigla masori inaltime si latime si anume;-pune rigla pe fața si masoara din varful feței si pana la baza ei ,asa ai aflat inaltimea ,iar latimea din ochi apreciezi mijlocul feței (sau partea cea mai lata) pui rigla si masori de la stanga la dreapta si asa ai aflat si latimea feței.Aceste dimensiuni sunt necesare cumparatorului ca sa aprecieze daca sunt bune ptr. lemnul sau.SARBATORI FERICITE
        Blade . PHOTINO
        Fh. Tibhar ev. Mx-p
        Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

Comentariu

salut sunt tillinger ferenc ma intereseaza fata MX P suna ma la nr0742214755 oricind pt ca as cumpara mersi

Comentariu

caut modelul Joola Rhyzm 425 ... acesta care este?

Comentariu

actualizat primul post !

Comentariu

Alex iau eu 2,fara problema,continui sa sustin ca ma intereseaza si lemnul(ala de la parintele),dar nu cumpar fara sa imi mai faci loc la un antrenament,cu tine
                (sa vezi daca stiu sau nu sa dau topspin).
                Macar ca sunt f bun,la tenis,continui sa sustin ca de la tine am oricand ceva de invatat.
                Sa fiu sincer daca la lemn,pot sa mai astept,pentru calendare poate rezolvi luna asta,totusi.
                Nu de alta,dar fetele sunt deosebite si e pacat sa nu le afisez in sediul meu sa vada lumea ce fete frumoase reprezinta tara asta,poate asa mai
                ajung si in salile de tenis de masă,unii spectatori,ca la noi in baza la tv ,mai asteptam 1000 de ani.

Comentariu

Marcu Vasile str.Malinilor nr.2 bl.D4 sc.B ap4 mun.VATRA DORNEI jud.SUCEAVA cod 725700
                  Blade . PHOTINO
                  Fh. Tibhar ev. Mx-p

Comentariu

Alex totusi asi vrea sa stiu ce dimensiuni are fața RYZM ma intereseaza sa fie de cel putin 150/157.Multumesc. Te rog sa ma suni cand ai timp.
                    Blade . PHOTINO
                    Fh. Tibhar ev. Mx-p

Comentariu

Salve Alex ... Mai ai vreun calendar ? Respect - Cristake
                      Mizutani ZLC | MX-S

Comentariu

Salut Cristake ....maine primesc 10-15 bucati ...am vreo 5 rezervate...daca te intereseaza zi-mi ca sa-ti pun deoparte! Bafta !

Comentariu

Bun Alex... Pune-mi si mie 2 deoparte si poate vad si M1 la fața. Da-mi un semn cand esti in posesia lor si trag o fuga la sala sau oriunde zici. Respecte - cristake
                          Mizutani ZLC | MX-S

Comentariu

Am primit calendarele sunt excelente si oricum ar fi,ar trebui toti cei care incearca sa practice acest sport sa cumpere,unul.
                            Poate asa mai incurajam un pic,acest sport,macar pe aceste fete care ne reprezinta cu cinste.

Comentariu

Am primit calendare pe 2014 cu nationala romaniei ...daca mai doreste cineva sa ma contacteze! pret 30 ron bucata!

Din pacate nu prea pot sa le pun la posta asa ca anuntul e valabil mai mult pt cei din București !
                              Ultima editare de Alex.C; 10.apr.2014, 19:42.

Comentariu

Nu mai sunt 25 de lei ? S-au scumpit sau sunt alte calendare si ce dimensiuni au ?
                                Multumesc anticipat pentru raspuns !
                                Blade: XIOM Feel ZX3
                                Bh: XIOM OMEGA VII ASIA
                                Fh: XIOM OMEGA VII ASIA

Comentariu

mai ai calendar?

Sent from my KIS PLUS using Tapatalk 2

Comentariu

Mai am vreo 10-15 bucati ! Luci la 2 calendare cumparate pretul scade la 25 bucata! Calendarele sunt aceleasi ! Sunt facute la o calitate f buna!

Comentariu

In primul post pretul calendarului era 25 lei/buc. sau 40 lei/2 buc. , acum vad ca a crescut pretul la 30 lei/buc. si 50 lei/2 buc. si nu inteleg de ce daca sunt aceleasi calendare si aceeasi calitate , plus ca suntem in luna 4 a acestui an ?? Scuza-ma dar chiar nu inteleg cum vine asta .

Daca vrei sa imi dai un calendar la 25 de lei/buc. cumpar si eu unul ! Daca nu asta e , nu ma supar !
                                      Blade: XIOM Feel ZX3
                                      Bh: XIOM OMEGA VII ASIA
                                      Fh: XIOM OMEGA VII ASIA

Comentariu

Postat în original de luci_rac Vezi post
                                        In primul post pretul calendarului era 25 lei/buc. sau 40 lei/2 buc. , acum vad ca a crescut pretul la 30 lei/buc. si 50 lei/2 buc. si nu inteleg de ce daca sunt aceleasi calendare si aceeasi calitate , plus ca suntem in luna 4 a acestui an ?? Scuza-ma dar chiar nu inteleg cum vine asta .

Daca vrei sa imi dai un calendar la 25 de lei/buc. cumpar si eu unul ! Daca nu asta e , nu ma supar !

Nu fac eu preturile Luci! Nu fac eu calendarele ! Dar am eu 2 calendare ale mele personale ! si iti dau tie unu din ele cu 25 de ron e ok ? te astept la mine la sala cand doresti ca sa-l ridici! aici ai si nr meu de telefon 0742624355

Comentariu

valabil - mai am 10 bucati !

Comentariu

Procesare...
                                          X