Odihnă veșnică pt un jucător anonim și amator de tenis de masă dar mare fotbalist Oltenia nu te va uita ILIE BALACI.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Au trecut in nefiinta...
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
1971-2020
- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Ne-a părăsit azi, fulgerător - atac de cord, Ionuț Nica, Brașov (user: Ceausescu).
1. Nica Ionut - Brașov, 1110 - 26,33 - O
Lasă în urmă o soție îndurerată și un copil grav bolnav (leucemie).
AmaTur România ajută cu suma de 1.000 lei familia îndurerată și va depune o coroană din partea Comunității AmaTur, alături de care Ionuț a fost prezent la 101 Turnee.
Coordonatorii și Organizatorii AmaTur s-au organizat deja pentru a fi alături de familia Nica.
Toți cei care doresc să ajute într-un fel familia lui Ionuț o pot face folosind contul deschis pe numele Nica Daniela:
RO72 WBAN 2511 0000 0880 2327 - Intesa Sanpaolo Bank
Dumnezeu să-l odihnească în pace!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Dumnezeu sa te odihneasca drag prieten !Blade - Butterfly Zhang Jike Super ZLC
FH - Butterfly Tenergy 05 FX
BH - Butterfly Tenergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 10.oct.2008
- 1535
- Brașov
- 40
Likes given: 695Likes received: 443
Dumnezeu sa te odihneasca Ionut!!!
Un om cum rar mai intanlesti.A fost tot timpul acolo unde era nevoie de el,un om cu f mult bun simt,cu simtul umorului ridicat si maxim de optimist. Firma la care lucra era implicata in sponsorizari ale clubului TT ENERGY.
Au trecut deja 3 ore de la aflarea vesti si tot nu imi vine sa cred.
Pacat mare pacat!!!
Comentariu
organizator tehnic- 19.iul.2012
- 5538
- Ploiești, PH, Romania
Likes given: 5074Likes received: 2223
Sent from my iPhone using Tapatalk"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
George Bernard Shaw
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076731614144
https://youtube.com/c/MarianBogdanPloiesti
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9519
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9864Likes received: 4533
Dumnezeu sa l odihneasca!FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
Vai, nu pot sa cred! Nu imi mai este atat de frica de moarte;deja o armata de prieteni ma asteapta. Odihneste-te in pace, suflet cald!Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
Sa fie aproape de Dumnezeu in Imparatia Lui!
Cei care organizeaza concursuri saptamana aceasta ar trebui sa.i tina un moment de reculegere, cu totii l.am cunoscut si am jucat meciuri cu el.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Cu durere in suflet deplang trecerea in nefiinta a prietenului,colegului si al omului care a plecat mult prea devreme dintre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Cel care a fost NICA IONUT
Dimineata a fost un zvon incredibil,pe la praz am vorbit cu Alex,dupa care a venit confirmarea tragica !
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3541Likes received: 1414
Parcă ieri jucam împreună la Targoviște și Vivasport!!!
Dumnezeu să aibă grijă de tine Ionut!!!
Condoleante familiei!!!
- - - Actualizat - - -
Parcă ieri jucam împreună la Targoviște și Vivasport!!!
Dumnezeu să aibă grijă de tine Ionut!!!
Condoleante familiei!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 739
- Timișoara
- 44
Likes given: 14Likes received: 61
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Comentariu
Nu-mi vine sa cred. L-am cunoscut pe Ionut si nu-mi vine sa cred ce aud ! Condolente familiei. Sa ii intareasca Dumnezeu ! Cred ca ar trebui sa facem mai mult, noi, comunitatea Amatur. 1000 de lei este o gluma, pt nenorocirea cu care se confrunta familia lui Ionut. Era unul dintre noi. Eu as propune sa ajutam fiecare cu cel putin 10 lei, bani care aa se opreasca de la fiecare participanr la urmatoarele x turnee. Poate am strange cateva mii de euro. Dumnezeu sa il odihneasca !
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3890
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Ionut a fost unul dintre oamenii cu care imi facea o deosebita placere sa ma reintalnesc. Pacat ca n-o sa mai am ocazia decat acolo unde s-a dus, mai repede decat trebuia. Pana atunci, o sa fii mereu in gandurile mele.
Condoleante familiei !
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Likes given: 145Likes received: 462
Având în vedere moartea fulgerătoare a jucătorului Nica Ionuț din Brașov care are și o situație familiara destul de grea(copilul bolnav de leucemie) conducerea Amatur care am înțeles ca a și donat o suma de bani sa intervină la organizatorii turneelor care au rămas în luna ianuarie sa se facă liste de donații (sau chiar o licitație caritabila cu materiale pe sait) pt a a putea ajuta familia îndurerată. Va multumim
Comentariu
Dumnezeu sā te odihnească în pace. Adio...dar rām?nem cu tine!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6974
- Blaj
- 67
Likes given: 196Likes received: 458
Doamne ! Nu-mi vine sa cred ! Ionut ? Nu-mi gasesc cuvintele ...
Sincere condoleante familiei greu incercate ! Odihneasca-se in pace !
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11657
- Timișoara
Likes given: 1422Likes received: 5058
Postat în original de marcelgiosan Vezi postNe-a părăsit azi, fulgerător - atac de cord, Ionuț Nica, Brașov (user: Ceausescu).
1. Nica Ionut - Brașov, 1110 - 26,33 - O
Lasă în urmă o soție îndurerată și un copil grav bolnav (leucemie).
AmaTur România ajută cu suma de 1.000 lei familia îndurerată și va depune o coroană din partea Comunității AmaTur, alături de care Ionuț a fost prezent la 101 Turnee.
Coordonatorii și Organizatorii AmaTur s-au organizat deja pentru a fi alături de familia Nica.
Toți cei care doresc să ajute într-un fel familia lui Ionuț o pot face folosind contul deschis pe numele Nica Daniela:
RO72 WBAN 2511 0000 0880 2327 - Intesa Sanpaolo Bank
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Comentariu
organizator local- 10.oct.2008
- 1535
- Brașov
- 40
Likes given: 695Likes received: 443
Dumnezeu sa te odihneasca Ionut!!!
Taxa de participare de la prima Etapa a Campionatului Municipal Brașov va fi donata catre sotia lui Ionut.
Impreuna cu baietii de la sala de tenis TT ENERGY am reusit sa strangem 1550 lei.
Un om cum rar mai intanlesti.A fost tot timpul acolo unde era nevoie de el,un om cu f mult bun simt,cu simtul umorului ridicat si maxim de optimist. Firma la care lucra era implicata in sponsorizari ale clubului TT ENERGY.
Pacat mare pacat!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:20.Procesare...X
Comentariu