Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Astazi a avut loc inmormintarea lui Gil Pristavu, cel ce a ridicat tenisul de masa din Cimpulung Muscel la nivel de superliga prin echipele lui. symbol math calculator
Astazi a avut loc inmormintarea lui Gil Pristavu, cel ce a ridicat tenisul de masa din Cimpulung Muscel la nivel de superliga prin echipele lui. symbol math calculator
Sincere condoleante familiei si apropiatilor!
Tenisul de masa romanesc a suferit o pierdere grea prin disparitia dlui Pristavu!
Ieri, la turneul de la Lazarea cu mare durere in suflet am aflat că, ocupantul locului 3 de la turneul desfasurat in Sovata , jucatorul Sorban Alpar din Micfalau a decedat la zateva zile după turneu intr- un grav accident de mașină. D-zeu sa- l odihnească.
Astăzi se împlinesc 3 ani de la trecerea în neființă al celui care a fost Marcel Giosan, un om cu suflet mare și un caracter desăvârșit! Odihnă veșnică!
"Tot ce-am vrut a fost ca timpul să mai stea,
Nu mai mult ca viața mea,
Nu îmi pare rău de anii ce-au trecut,
Toți plecăm ca un vis pierdut!" Iris
Un baiat ambitios.Pacat,mai avea multe de facut!Dumnezeu sa ii de-a putere lui Raducu sa duca mai departe numele Dinca in sport(Pentru cei ce nu stiu baiatul lui Daniel este un mare poloist al Romaniei)
Comentariu