Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna dimineata.Aflu cu tristete ca ne-a parasit un mare jucator de tenis de masa care a jucat multa vreme si in Amatur:Mihai Craioveanu.Dumnezeu sa il ierte!
Buna dimineata.Aflu cu tristete ca ne-a parasit un mare jucator de tenis de masa care a jucat multa vreme si in Amatur:Mihai Craioveanu.Dumnezeu sa il ierte!
Azi ar fi fost aniversarea zilei de nastere a prietenului nostru (53), Marcel GIOSAN, daca nu ar fi plecat prematur dintre noi, spre locul de odihna vesnica.
Remember, Marcel !
Dumnezeu sa te vegheze si sa te odihneasca in pace !
Pios omagiu !
Buna seara.Vreau sa le amintesc acelora care l-au iubit si apreciat pentru finetea lui....ca acum 9 ani pe 03.10.2015....la Focsani,am pierdut un prieten deosebit:Bogdan Filimon(Butelie)
Acum 10 min ne-a parasit PRALEA CONSTANTIN.
MAESTRU de la ALBA IULIA, cel care ne-a lasat cu multe amintiri frumoase, deneuitat.O lunga perioada de timp Globtroterul Amatur, dupa care a devenit unul care a schimbat conceptul de turnee printr-o organizare si implicare in organizare de exceptie.
Lin drum spre cer domnule Pralea .Odihna vesnica.
Acum 10 min ne-a parasit PRALEA CONSTANTIN.
MAESTRU de la ALBA IULIA, cel care ne-a lasat cu multe amintiri frumoase, deneuitat.O lunga perioada de timp Globtroterul Amatur, dupa care a devenit unul care a schimbat conceptul de turnee printr-o organizare si implicare in organizare de exceptie.
Lin drum spre cer domnule Pralea .Odihna vesnica.
Costică a fost un om deosebit. Nu-mi găsesc cuvintele să-mi exprim durerea.
Dumnezeu să-l odihnească în pace !
Buna seara.Am vazut o postare pe contul dumnealui de facebook.Cred ca ne-am intalnit de 2-3 ori in circuitul Amatur.....un om deosebit.Condolente celor apropiati
O veste cumplita...,
A fost un om minunat, un exemplu in societate, familist convins, un prieten al tuturor.
D-nul Pralea Constantin va ramane in istoria concursurilor AmaTur ca fiind organizatorul celui mai fastuos TC, o organizare care cu placere poate fi oricand repovestita dar aproape imposibil de repetat. As putea spune ca n-a organizat un concurs ci a scris o poveste. Plecarea lui dintre noi este o pierdere incomensurabila, cu greu imi gasesc cuvintele.
Condoleante familiei.
Dumnezeu sa-l odihneasca !
Pe langa cele 417 turnee , domnul Pralea , a oferit amaturistilor cel mai frumos TC , in 2018 ! Poate , in 2025 , Alba Iulia , va fii ales orașul de desfășurare al TC Memorialul Marcel Giosan , in memoriam Pralea Constantin !?
Comentariu