Dumnezeu sa-l odihneasca -n pace.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Au trecut in nefiinta...
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 28 (0 members and 28 guests)
-
Echipa AmaTur
- 01.nov.2009
- 5020
- Pitești
- 65
Likes given: 507Likes received: 1584
Am cunoscut un OM in adevaratul sens al cuvantului...Marcel GIOSAN.
Cu un simt al umorului deosebit, cu vorbe mestesugite, si mai ales cu o putere de munca fantastica in organizarea si supervizarea turneelor , ramine in memoria mea pe veci!
Imi aduc aminte cu melancolie de frumusetea si mai ales ineditul turneelor organizate de Marcel...ba un pastrav afumat, ba ceramica din dulcea Bucovina, ba un peste de Dunare....totdeauna gasea ceva nou,
Oriunde era prezent aveai ocazia sa vizionezi in direct pe facebook meciurile cele mai importante ....stia sa te tina captiv in fata monitorului , chiar daca erai in celelalt capat al tarii.
Drum bun Marcele spre locurile vesnice.....
Condoleante familiei!!
- Aprecieri 6
Comentariu
senior- 12.oct.2017
- 277
- Târgoviște
- 64
Likes given: 71Likes received: 315
MIi se face rau... nu am mai intrat demult pe forum... aveam doua mesaje necitite, unul era de la MARCEL
..."
marcelgiosan a răspuns la Gala Tenisului de masă gălățean, Galați - 19.12.2020
?n Competiții 08.dec.2020, 14:16
Anunț important!
Cu nespusă părere de rău suntem nevoiți să reprogramăm Gala TDM gălățean pentru luna Ianuarie.
?n momentul în care vom identifica...
ACUM NU II MAI POT RASPUNDE........ Nu te voi uita, PRIETENE!
puiu likes this.Blade Joola Carbon SWE
FH Butterfly Tenergy 05
BH Giant Dragon Talon Special
- Aprecieri 1
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1777
- București
- 72
Likes given: 713Likes received: 1318
''Noi suntemcei care dau totul, din putinul lor, suntem constiinta unitara si fantomatica pe cre o surprinzi cu coada ochiului cand, amestecati printre voi propovaduim la mesele verzi demult uitata credinta in sine '' unt cuvintele lui, fauritor la Marginea de ceramica neagra pictata AMATUR ,cel ce ne delecta cu gulas la ceaun, cobze de pastrav afumat ori versuri bucovinene ale poetului Casianu Balabasciuc.... Iti multumim pentru tot, ramanem datori..... Ai ramas o pilda vie , iuitul nostru frate !Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
- Aprecieri 4
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1777
- București
- 72
iubitulBlade : Dr. Neubauer Phenomenon
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1429
- buftea
- 57
Likes given: 149Likes received: 469
Am crezut ca Dumnezeu va face o minune în prag de sărbători și Marcel va continua lângă noi cea ce a început și cea ce i-a plăcut cel mai mult! Probabil a considerat ca activitatea magistrala desfășurată pe Pământ va trebui sa o continue și în Ceruri. în mod sigur Amaturul a pierdut un om minunat și sper ca acolo Sus sa continue cu aceeași ardoare ce a lăsat neterminat pe Pământ. Eu nu ?i transmit "Odihna veșnică" ci " Drum lin printre stele Marcel și pregătește Cerul pt un Turneu Final când vom fi cu toții acolo!
- Aprecieri 5
Comentariu
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Un om extraordinar cu un suflet bun, l-a luat Dumnezeu la El in zile de Sarbatoare.....
- Aprecieri 3
Comentariu
Coordonator Onorific- 15.mar.2018
- 2138
- Botoșani
Likes given: 2587Likes received: 1374
Astazi am aflat ca dl. Marcel Giosan a trecut in nefiinta. Mentionez ca am purtat cu dumnealui cateva discutii telefonice legate de organizarea tehnica,
insa nu l-am cunoscut personal. Promptitudinea si claritatea indicatiilor primite mi-au aratat ca dl. Marcel Giosan era un om dedicat dezvoltarii comunitatii
AmaTur.
Condoleante familiei!"Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata
- Aprecieri 3
Comentariu
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Condoleante familiei!darksideofthemoon puiu like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator tehnic- 22.ian.2009
- 1796
- Bacău
- 61
Likes given: 1241Likes received: 585
Marcel drum bun. Dumnezeu sa te odihneasca in pace.Echipa din Bacău iti multumeste pentru tot ajutorul acordat in dezvoltarea acestei "nebunii" care se numeste AMATUR.
- Aprecieri 4
Comentariu
Dumnezeu sa te ierte Marcel ,un om de mare caracter Echipa din Bacău ?ți mulțumește pentru toate momentele petrecute împreuna
- Aprecieri 6
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Condoleante familiei ?ndoliat.
Drum lin spre ceruri.
Dumnezeu să-l odihnească în pace.
Marcel și Mișu.darksideofthemoon puiu like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Dumnezeu sa--l ierte și să-l odihnească alături de cei drepți!
Trimis de pe al meu M2002J9G folosind Tapatalk
darksideofthemoon puiu like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Ramas bun Marcel !
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Condoleante familiei!darksideofthemoon puiu like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2370
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1296
Bun gasit prieteni.Tuturor iubitorilor de tenis de masă va aduc la cunostiinta plecare spre o lume mai linistita a celui ce a fost Bebe(Gheorghe)Mitrut,fost jucator divizionar si un foarte priceput antrenor care a crescut multe generatii de copii.Odihna vesnica Bebe !Antal Denes webbos like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1777
- București
- 72
Incredibil ! Nu mai e Bebe ! Cel bun, cinstit si cuminte ! Avea ca proiect deschiderea unui club de pregatire pt copii . Iubea tot ce e legat de tenisul de masa, antrenor cu practica internationala ( Turcia , Israel , Portugalia ), sportiv la cei 67 ani , de o rara demnitate . Drum bun, prietene, Dumnezeu te iubeste !Antal Denes webbos like this.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
- Aprecieri 2
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Cu durere vă aduc la cunostinta ca azi noapte s-a stins din viață cel ce a fost prieten,coleg și admirabil om.
Țărau Vasile
Condoleante familiei indurerate .
Dumnezeu să-l odihnească în pace și drum lin spre ceruri
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6975
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 460
Dumnezeu să-l ierte si sa-l odihnească în pace pe Vasile Tarau !
Condoleante familiei !Antal Denes likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2331
- Agnita
- 65
Likes given: 258Likes received: 364
Postat în original de Antal Denes Vezi postCu durere vă aduc la cunostinta ca azi noapte s-a stins din viață cel ce a fost prieten,coleg și admirabil om.
Țărau Vasile
Condoleante familiei indurerate .
Dumnezeu să-l odihnească în pace și drum lin spre ceruri
Te-ai dus sa completezi "echipa" cu Marcel,Adi si Geo,doi ierbari si doi softisti!
Imi vor lipsi,de-acum,conversatiile noastre familiale,vorbele tale de duh si glumele cu care ne "ungeai" sufletul si faceai sa ne dispara emotiile si frustrarile!!!!!
Drum lin spre ceruri,amice,Odihneste-te in Pace!I love table tennis !
Comentariu
Cu adanca tristete aflu ca minunatul nostru prieten ,Stefan Moraru (Mielul) ne-a parasit!A fost un jucator extraordinar si un om deosebit!DUMNEZEU sa-L ocroteasca in Imparatia Sa!silvinio Dumitrescu Cornel like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1611Likes received: 3039
Bună ziua!
Am o rugăminte către toți cei care ați avut pe cineva drag sau durere în suflet atunci când un amaturist coleg de-al nostru a plecat de lângă noi pentru totdeauna ( Să le fie țăr?na ușoară!!!) să ne ajutați cu câte o poză ?nsoțită de detaliile necesare (dată deces, ultimul domiciliu/localitatea), întru-cat doresc ca la turneul de la Cheile Grădiștei din 7-8 aug 2021 să aven un poster pe un material mai rezistent (poliplan) care poate fi montat si la alte locații unde organizatorul doreste să țină un moment de reculegere ?nsoțit de aceste fotografii.
Pozele cu detaliile vă rog să le trimiteti pe adresa de mail gelu_vladoiu@yahoo.com
Eu amintesc doar câțiva prieteni,... chiar si pozele lor cu o rezolutie mai bună ne-ar fi de mare ajutor.
Decedat/Data
02. august 2014- Mircea Bilanici din Timișoara, decedat în Sală la Viva;
04 octombrie 2015- Bogdan Filimon zis Butelie din București, decedat în Sală la Focșani, la un Turneu Final;
10 ianuarie 2019- Nica Ionuț, din Brașov, zis Ceaușescu, decedat in urma unui infarct;
01 iulie 2019- Staicu Dan din Constanța;
04.10.2019-Bulubașa Nicușor din Comănești;
18 iulie 2020- Sinita Eugen din București;
24 august 2020- Nicula Dumitru din Agnita, zis Geo Iarbă
15 octombrie 2020- Balint Gabor din Odorheiul Secuiesc;
03 decembrie 2020- Rădoi Marian din Slatina,( un copil, un accident);
26 decembrie 2020- Giosan Marcel din Galați, părintele Amatur, răpus de acest virus în care unii nu cred!!!
Așa cum am promis, nu-i vom uita niciodată!!!
- Aprecieri 7
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2370
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1296
Postat în original de GeluBv Vezi postBună ziua!
Am o rugăminte către toți cei care ați avut pe cineva drag sau durere în suflet atunci când un amaturist coleg de-al nostru a plecat de lângă noi pentru totdeauna ( Să le fie țăr?na ușoară!!!) să ne ajutați cu câte o poză ?nsoțită de detaliile necesare (dată deces, ultimul domiciliu/localitatea), întru-cat doresc ca la turneul de la Cheile Grădiștei din 7-8 aug 2021 să aven un poster pe un material mai rezistent (poliplan) care poate fi montat si la alte locații unde organizatorul doreste să țină un moment de reculegere ?nsoțit de aceste fotografii.
Pozele cu detaliile vă rog să le trimiteti pe adresa de mail gelu_vladoiu@yahoo.com
Eu amintesc doar câțiva prieteni,... chiar si pozele lor cu o rezolutie mai bună ne-ar fi de mare ajutor.
Decedat/Data
02. august 2014- Mircea Bilanici din Timișoara, decedat în Sală la Viva;
04 octombrie 2015- Bogdan Filimon zis Butelie din București, decedat în Sală la Focșani, la un Turneu Final;
10 ianuarie 2019- Nica Ionuț, din Brașov, zis Ceaușescu, decedat in urma unui infarct;
01 iulie 2019- Staicu Dan din Constanța;
04.10.2019-Bulubașa Nicușor din Comănești;
18 iulie 2020- Sinita Eugen din București;
24 august 2020- Nicula Dumitru din Agnita, zis Geo Iarbă
15 octombrie 2020- Balint Gabor din Odorheiul Secuiesc;
03 decembrie 2020- Rădoi Marian din Slatina,( un copil, un accident);
26 decembrie 2020- Giosan Marcel din Galați, părintele Amatur, răpus de acest virus în care unii nu cred!!!
Așa cum am promis, nu-i vom uita niciodată!!!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1611Likes received: 3039
Ca întotdeauna, nu faci nimic, strici ce poți! Te-am rugat să-ți vezi de ale tale. De ce nu faci tu? Când fac alții nu e bine, e prea târziu, etc. De ce acum? Asa ca să te miri tu!....comentezi tâmpenii!Liuian likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:34.Procesare...X
Comentariu