Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Actualizare: Adaugat Dhs Hurricane 3 Provinciala Blue-sponge si alte produse in primul post !
PS: Imi cer scuze pentru cei doi useri care m-au rugat sa-i anunt cand mai am H3-blue-sponge(nu mai retin numele lor) ,din pacate am sters mesajele din casuta...poate vede postul...Sorry
BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu "Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"
Salutare. Imi poti da mai multe informatii despre fata DHS Skyline II. Tare as vrea sa o cumpar si nu ma pricep. Aici ma refer la duritate burete, spin, control, viteza. Va multumesc!
Salutare. Imi poti da mai multe informatii despre fata DHS Skyline II. Tare as vrea sa o cumpar si nu ma pricep. Aici ma refer la duritate burete, spin, control, viteza. Va multumesc!
Buna... este o fata tipic chinezeasca... nustiu cu ce a-ți jucat pana acum ca sa v-o compar cu ceva... este total diferita de o fata euro/japoneza... are foarte mult spin, nu sare tare la mingi libere/drepte, dar la topspin in forta acumuleaza o viteza in plus fata de oricare fata euro/japoneza. Control destul de bun, iar despre duritatea buretelui din nou nu prea exista comparatie din cauza ca fiecare brand au scara lor de grade, care difera intre ele. Oricum, buretele este ceva mai dur ca un burete euro/japonez... deci: o fata excelenta pentru servicii si preluari, joc din scurt(taiat) si topspin cat poti da...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu "Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"
Schimb Stiga Rosewood XO (poze in primul post), cu Stiga Intensity NTC sau Stiga Intensity Carbon maner doar FL(flared)... doresc ca starea lemnului sa fie impecabila ca sa nu se mai achite vreo taxa suplimentara din patea celelaltei parti... deci ofer schimb pe schimb
Comentariu