Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Un om serios si foarte corect,nota 10 ca asta e cea mai mare la scoala.Recomand produsele dumnealui cu toata increderea.Cu stima si respect.REMUS-TULCEA.
Se poate trimite DHS Power G (PG-12) - FL - 94-95 grame - probat 1 antrenament (NOU) -este identic cu DHS Hurricane King 3, ca si constructie si ca si compozit(materiale,etc) - 140 lei la Oradea la turneul King pong, pentru Craciun Calin, prin intermediul lui Budes Alin sau Crisanov Aurel?
Se poate trimite DHS Power G (PG-12) - FL - 94-95 grame - probat 1 antrenament (NOU) -este identic cu DHS Hurricane King 3, ca si constructie si ca si compozit(materiale,etc) - 140 lei la Oradea la turneul King pong, pentru Craciun Calin, prin intermediul lui Budes Alin sau Crisanov Aurel?
Căline, din păcate nu mă pot întâlni cu ei până sâmbătă... dacă imi spuneai de ieri... chiar imi pare sincer rău... rămâne doar cu posta, dacă dorești...
Sent from my NEO-x7-216A using Tapatalk
BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu "Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"
Comentariu