Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Atentie!
Duminica, 16.02.2014, de la ora 15:00, se va desfasura urmatoarea etapa a Campionatului pe echipe "Kings"!
Echipele pot si suplimentate cu jucatori, doar transfer de la o echipa la alta nu se accepta!
Va asteptam!
Daca inceperea acestei etape o programati mai de dimineata sa zicem ora 10-11,ma pot inscrie si eu la o echipa s-o ajut .Si aici ma refer la vreo echipa care nu are efectivul complet si nu numai la acestea.Ciobanu Gabriel.
Daca veniti la 15.00 puteti juca in echipa noastra in locul meu,va rog sa ma anuntati daca veniti.[/U]
Multumesc de invitatie.Deja la ora 15,eram plecat spre casa,spre Vatra-Dornei(360 km.)Dar in urmatoarele 2 luni(martie si aprilie),voi mai veni la Baile Felix de vineri pana duminica pe la ora 12 si poate voi putea juca atunci,dar sincer ora 15 reprezinta pentru mine o ora tarzie ca trebuie sa ajung acasa.Daca cumva puteti sa o puneti Sambata la orice ora sau eventual duminica pe la ora 10-11,ca sa apuc sa-i acord revansa si lui Toni Anton a carui echipa vad ca este pe primul loc.
Imi cer scuze pentru intarziere. A doua zi dimineata am afisat rezultatele la sala, si am scris cd-urile cu poze pentru fiecare echipa.
Atasat e tabelul cu rezultatele etapei si clasamentul dupa cele 2 etape.
Link-ul de unde puteti descarca pozele e urmatorul (valabil pana in data de 24.02.2014): https://www.wetransfer.com/downloads...7191142/e8bca5
Daca puteti varugam sa faceti asa cumva incat sa vedem rezultatele directe.
Ce echipa a castigat cu ce echipa? Ca suntem cam dezorientati din tabelele acelea sunt multe frumoase singura problema e ca nu da un rezultat exact la niciun meci ceea ce ridica suspiciuni pentru concurenti. Sunt 2 etape nu poti sa stii care echipa a castigat cu cine doar daca o echipa are 2 victorii sau 2 infrangeri si alea pe cumularea a 2 tabele excel (ceea cu rezultatele etapei si aia cu programarea etapelor) .
Macar un turneu B Amatur nu veti sa organizati primavara asta?
Nu de alta dar decat sa ne enervam la Tibclau in conditii de parc si preturi de sala , noi preferam sa jucam la dumneavoastra mai ales ca nu va fi condens primavara si vara!
Dar depinde de dumneavoastra daca ne invitati la turnee B din pacate noi nu ne putem autoinvita ..
Daca puteti varugam sa faceti asa cumva incat sa vedem rezultatele directe.
Ce echipa a castigat cu ce echipa? Ca suntem cam dezorientati din tabelele acelea sunt multe frumoase singura problema e ca nu da un rezultat exact la niciun meci ceea ce ridica suspiciuni pentru concurenti. Sunt 2 etape nu poti sa stii care echipa a castigat cu cine doar daca o echipa are 2 victorii sau 2 infrangeri si alea pe cumularea a 2 tabele excel (ceea cu rezultatele etapei si aia cu programarea etapelor) .
Macar un turneu B Amatur nu veti sa organizati primavara asta?
Nu de alta dar decat sa ne enervam la Tibclau in conditii de parc si preturi de sala , noi preferam sa jucam la dumneavoastra mai ales ca nu va fi condens primavara si vara!
Dar depinde de dumneavoastra daca ne invitati la turnee B din pacate noi nu ne putem autoinvita ..
Ar mai fi o solutie de organizare a unui turneu B la sala domnului Sferlea Marius,mese performante Joola,sunt conditii bune si foarte bune de joc.Apoi ora de joc de 10 ron,consider ca este super convenabila.Domnul Marius Sferlea este o persoana cumsecade si serviabila.De avut in vedere.
Buna ziua! Primavara placuta tuturor!
Pentru cei care nu am vazut afisat in sala: Va anunt ca urmatoarea etapa a Campionatului pe Echipe KINGS, va avea loc, duminica, 16 martie de la ora 15:00!
Din pacate o echipa ne-a parasit, dar din fericire era o echipa noua(condusa de Nutiu Mihai) , care abia astepta momentul sa aiba sansa de a juca
cu resul de 9 echipe, care sunt compuse din cei mai buni jucatori din Oradea!
Formatul concursului a ramas neschimbat. La cererea jucatorilor participanti, o sa afisez pe forum si pe afisierul din sala orice detaliu legat de rezultate, desfasurare!
Orice nelamurile sau ideie aveti, va rog sa ma sunati! Cred ca toti implicati au numarul meu de telefon!
Buna ziua!
Ieri a avut loc a 3-a etapa a Campionatului pe echipe Kings.
Din pacate 2 echipe au lipsit. In asemenea situatie, nu avem de ales decat sa dam victoria la echipa cu care trebuia sa joace echipa absenta. Insa, daca din timp anunta o echipa ca nu poate sa se prezinte in data prestabilita din motive intemeiate, si ia legatura cu echipa cu care trebuie sa joace, poate sa stabileasca impreuna o intalnire pentru a recupera meciul! Din partea mea, oricand, numai sa ma anuntat!
Echipa lui Nutiu Mihai, cea care inlocuieste echipa Nemes, a inceput in forta meciurile.
Atasat:
Rezultatele etapei III
Clasamentul general
Tabelul cu ordinea meciurilor / rezultatele meciurilor
Din cate am observat s-a gresit la clasament, din tabelu cu rezultate reiese ca echipa Oradea 1 a pierdut un meci cu Eternit si cu Titanii a facut egal deci au acumulat 1 punct si nu 3 la aceasta etapa, iar Progresu un meci pierdut cu Nutiu si un meci castigat cu Voios deci au acumulat 2 puncte si nu 4!
Din cate am observat s-a gresit la clasament, din tabelu cu rezultate reiese ca echipa Oradea 1 a pierdut un meci cu Eternit si cu Titanii a facut egal deci au acumulat 1 punct si nu 3 la aceasta etapa, iar Progresu un meci pierdut cu Nutiu si un meci castigat cu Voios deci au acumulat 2 puncte si nu 4!
Imi cer scuze! Aveti dreptate cu Oradea 1! Dar progresul are teoretic 2 meciuri castigate: cu Voios si cu echipa Oradea 2, care a fost absenta; meciul cu Nutiu e un fel de recuperare...si asta o sa calculam cand stabilim exact cu Wily cum sa facem cu ei...
La dimineata corectez...
Imi cer scuze! Aveti dreptate cu Oradea 1! Dar progresul are teoretic 2 meciuri castigate: cu Voios si cu echipa Oradea 2, care a fost absenta; meciul cu Nutiu e un fel de recuperare...si asta o sa calculam cand stabilim exact cu Wily cum sa facem cu ei...
La dimineata corectez...
In acest caz si echipa lui Mihai a acumulat 4 puncte - meciul cu Progresul castigat + cel programat in care nu s-au prezentat adversarii(motivul pentru care am si jucat cu Progresul).
Butterfly Joo Se Hyuk - Donic Bluestorm Z1 - Viper OX
Defplay Senso - Tennery 80FX - Dornenglanz OX
In acest caz si echipa lui Mihai a acumulat 4 puncte - meciul cu Progresul castigat + cel programat in care nu s-au prezentat adversarii(motivul pentru care am si jucat cu Progresul).
E corect asa cun zice Liviu echipa Nutiu in etapa 3 are o victorie si o infrangere si a jucat pentru etapa 1 unde are o victorie total 4 puncte din care 2 prin neprezentare...
Comentariu