I'm on the Move with Tapatalk
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Campionat pe echipe KINGS - Oradea - CS King Pong
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator principal
- 05.feb.2013
- 4094
- Oradea
- 11
Likes given: 556Likes received: 509
Buna seara. Etapa a 3-a a Campionatului pe Echipe KINGS va avea loc in data de 11 ianuarie, duminica de la ora 16:00. Am luat aceasta decizie avand in vedere ca 80% dintre participanti au fost "pro". Eventualele probleme rezolvam 100% daca va fi cazul!
I'm on the Move with Tapatalk
Comentariu
organizator principal- 05.feb.2013
- 4094
- Oradea
- 11
Buna ziua. Etapa finala a Campionatului pe echipe Kings, va avea loc duminica, 1 martie, de la ora 16:00. Veti avea cate 3 meciuri de jucat si apoi premiere! Cu orice intrebare, sugestie, nu ezitati sa ma contactati! Gergő - King Pong
Comentariu
- 4094
- Oradea
- 11
Buna ziua!
In primul rand imi cer scuze ca asa tarziu afisez rezultatele pe forum, avand in vedere ca la sala am afisat chiar dupa concurs!
In data de 1 martie, duminica, a avut loc etapa a 4-a, cea finala a TURului Campionatului pe echipe. Returul va avea loc aproximativ lunile aprilie, mai, iunie.
Fiindca au fost echipe care au ramas in urma cu cateva meciuri, etapa de duminica a tinut putin mai mult, dar toti s-au simtit bine si au luptat pana la ultimile puteri!
Echipa INVINCIBILA s-a dovedid din nou echipa "ETERNIT" (Karacsony Emese, Horvath Tibor si Merai Janos), cu 9 meciuri castigate din 9!!!
Pentru locul doi a fost lupta adevarata, care ne-a tinut in suspans pana la ultimul meci individual din ultima confruntare dintre echipele "MESTERII" si "E60", rezultand ca locul 2. sa fie adjudecat de catre echipa "E60", condusa de Nutiu Mihai. Pe locul 3. s-a clasat echipa "TITANII", condus de Balogh Attila.
Locul 1 a fost recompensat cu un voucher de 30 de ore; locul 2 cu 20 de ore, iar locul 3 cu 10 ore!
Data returului vom stabili in viitorul apropiat de comun acord cu capitanii de echipe!
Lupta continua!
KINGS RULZZZ!
Comentariu
- 4094
- Oradea
- 11
Buna ziua!
Avand in vedere ca v-am promis, ca tinem si retur la acest campionat pe echipe, v-as propune ca data pentru prima etapa a returului, duminica, 26 aprilie.
Daca aveti alte idei, propuneri, daca vreo echipa nu poate sa participe sau orice alta problema, va rog sa ma contactati!
Comentariu
- 4094
- Oradea
- 11
Imi place aceasta idee , dar nu stiu daca am gasi 10 jucatoare in oras, care sa fie dispuse sa joace
Comentariu
Din lipsa de jucatori, echipa noastra fie se retrage, fie am dori sa fuzionam cu alta echipa. Asteptam propuneri.Butterfly Joo Se Hyuk - Donic Bluestorm Z1 - Viper OX
Defplay Senso - Tennery 80FX - Dornenglanz OX
Comentariu
- 4094
- Oradea
- 11
Buna ziua!
Prima etapa a returului se va tine duminica de la ora 17:00.
Avand in vedere ca s-au facut mici modificari in componenta echipelor, chiar si comasare, si mai putem avea "surprize" pentru ca mai multi jucatori sunt plecati din tara momentan...cheile organizatorice vom face pe loc duminica, prin tragere la sorti!
Comentariu
- 4094
- Oradea
- 11
Buna seara!
A inceput prima etapa a returului Campionatului pe Echipe "KINGS".
Din cauza lipsei de jucatori, doua echipe s-au comasat si una s-a retras, astfel 8 echipe vor participa la acest campionat.
Azi s-au prezentat 5 echipe, ceilalti din motive personale, medicale, nu pot fi prezenti, si vor recupera meciurile la urmatoarele etape.
Comentariu
- 4094
- Oradea
- 11
Postat în original de atti Vezi postSe transfera la echipa TITANII, mesterul Birtalan Laszlo.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:10.Procesare...X
Comentariu