Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eu as face pariu pe o bere rece ca Vitoras o sa te bata si de data asa )). Mai mult acea bere rece o sa o savurez de fata cu tine fara sa donez nici un strop sa vad cum te chinui )))
Tin eu acest pariu domnule!!!
Pariez pe Daniel Berov pentru o bere rece!!!!
Eu zic ca Daniel Berov va electrocuta Turnul din Slobozia,si cu siguranta va castiga si turneul.
Eu zic ca Daniel Berov va electrocuta Turnul din Slobozia,si cu siguranta va castiga si turneul.
Pariurile voastre vor afecta negativ consumul de bere de la sala! Protestez! Lasati oamenii in pace.
PS Pariurile... la sala.
La amatori Camenita Cristian - cu speranta sa nu mai dau in meciurile eliminatorii de Dl. Jaouir care si-a facut un obicei sa ma trimita mai devreme acasa la turneele Amatur.
Ma bag la pariu de la distanta ca nu pot participa la concurs, daca domnul petrov castiga conursul si-l bate si pe Victoras dau berea, daca nu ma astept sa primesc un Guinness rece
Costi eu nu pot juca la amatori,mi-ar fi placut sa il curentez pe Victor dar nu ma lasa media
Pariul pot sa il joc in afara concursului
Degeaba este el mai mare ca mine daca o are mai mica
Comentariu