florin alin, esti un om mare intr-un corp de copil sau un adult este permanent in umbra ta pe acest site!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand lemn nou,fete noi si fete jucate
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Postat în original de valentin soare Vezi postInca ceva,mai stim si noi lb.engleza si sa cumparam online!,chiar daca stam in valenii de munte!
N-am acuzat pe nimeni, doar am mentionat ca cele luate din China (cam la pretul mentionat) sunt, cel mai probabil, false. Eu am luat si am constatat "pe viu".
Comentariu
organizator local- 23.ian.2008
- 930
- Valenii de Munte Prahova
- 55
Likes given: 589Likes received: 354
OK man,no offense!Postat în original de grasomega Vezi postRaspunsul meu era pentru hopipoke (mesajul imediat de deasupra).
N-am acuzat pe nimeni, doar am mentionat ca cele luate din China (cam la pretul mentionat) sunt, cel mai probabil, false. Eu am luat si am constatat "pe viu".YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Comentariu
Salut ma intereseaza Iarba Dr.Neubauer Superblock daca mai este de vanzare am lasat si un MPLEMN: DHS HURRICANE LONG 5
FETE: DHS HURRICANE 3 National BLUE SPONGE FH/DHS HURRICANE 3-20 national BH
Comentariu
Detalii daca se poate, dimensiunea fetei,culoare,ultimul pret si o poza cu ea daca se poate. Stima.....LEMN: DHS HURRICANE LONG 5
Comentariu
- 930
- 55
Culoare rosie.Poza o sa pun mai tarziu k tre sa plec la Ploiești sa ridic un colet.Postat în original de calinpitaci Vezi postDetalii daca se poate, dimensiunea fetei,culoare,ultimul pret si o poza cu ea daca se poate. Stima.....YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Comentariu
- 930
- 55
Valabil anuntul de pe prima pagina.Modificare pret lemn-180,il gasiti la sala Romexpo Sk Tennis Halle,cu posibilitate de probare.YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Comentariu
A sosit fata, totul e ok ,se multumeste frumos pentru promtitudine si seriozitate,recomand tuturor vanzator serios.LEMN: DHS HURRICANE LONG 5
Comentariu
- 930
- 55
Modificare pret la Stiga Destroyer si Friendship 837.YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4643
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
recomand si eu vanzator serios si prompt !! am primit si eu coletul totul e ok !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
V-ar interesa un schimb la Joola Energy X-TRA 37.5 cu tricoul din link?:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...asa-colectoare
Comentariu
- 930
- 55
Fain tricoul,dar cred ca e cam mare de mine,multumesc de oferta.Postat în original de neluchibu Vezi postV-ar interesa un schimb la Joola Energy X-TRA 37.5 cu tricoul din link?:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...asa-colectoareYOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Comentariu
- 930
- 55
Comentariu
- 930
- 55
Va multumesc pentru interes,dar daca va uitati pe prima pagina,stiga destroyer a fost scoasa de la vanzare.Am dat buretele jos si acum joc eu cu ea.Postat în original de ionut Vezi postVali , ti-am trimis un MP pentru Stiga Destroyer !YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:46.Procesare...X
Comentariu