Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Turneu A "Cupa FIT.FEEL?, Odorheiu Secuiesc, 18.01.2014 in imagini
Prima parte. Mai multe maine dimineata.
Mersi Paly pentru sucul de topspin cu care ne-ai intampinat. Din pacate am gresit paharul ...
Felicitari pentru reusita unui turneu de nota 10+.
O seara... linistita !
Nu ma retrag, pentru ca imi doresc sa ma intalnesc cu prietenii din Amatur, desi un om sanatos la cap ar sta in pat.
nu ești bolnav la cap, drgă Feri Denes, dacă faci ce ai spus... ești bolnav la inimă, iar boala ta n-o poate vindeca nici un cardiolog. e o boală numită ?dragostea pentru tenisul de masă?. bine ar fi să rămână cât mai contagioasă! pentru mine ești un ?erou?, iar ca dumneata mai sunt mulți... uite și din cauza celor pe care le-ai scris aici...
Scuze pentru lipsa depe forum de dupa orele 15, am cam fost prinsi cu multe de rezolvat.
Primii 8+ la amatori:
1-2 Petho Mihaly junior si Zedler Csaba (felicitari amandurora!)
3-4 Nica Ionut si Irsai Istvan (de asemenea felicitari!)
5-8 Padurariu Costel, Nistor Iosif, Nagy Magor Istvan, Nagy Istvan
9-16 Petho Mihaly, Antal Denes, Ivan Catalin, Szakali Csaba, Lakatos Zsolt, Groza Alex, Kezdi Janos, Hutanu Alin
17-32 Biro Attila, Fancsali Kalman, Bardocz Szilard. Palaghita Remus, Farkas Bence, Olah Olover, Kriszta Arpad Lorand, Benyovski Bela, LoleaToma, Rosu Dan, Szabo Szilard, Vita Istvan, Polotca Srefan, Vida Attila, Pop Corneliu, Cocean Valer.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Scuze pentru lipsa depe forum de dupa orele 15, am cam fost prinsi cu multe de rezolvat.
Primii 8+ la amatori:
1-2 Petho Mihaly junior si Zedler Csaba (felicitari amandurora!)
3-4 Nica Ionut si Irsai Istvan (de asemenea felicitari!)
5-8 Padurariu Costel, Nistor Iosif, Nagy Magor Istvan, Nagy Istvan
9-16 Petho Mihaly, Antal Denes, Ivan Catalin, Szakali Csaba, Lakatos Zsolt, Groza Alex, Kezdi Janos, Hutanu Alin
17-32 Biro Attila, Fancsali Kalman, Bardocz Szilard. Palaghita Remus, Farkas Bence, Olah Olover, Kriszta Arpad Lorand, Benyovski Bela, LoleaToma, Rosu Dan, Szabo Szilard, Vita Istvan, Polotca Srefan, Vida Attila, Pop Corneliu, Cocean Valer.
Extinde
Stai linistit am primit informatii in timp real de la Gelu,cred ca prin satelit
La open, dupa mari lupte dupa cum au relatat Costi si Gelu (merci mult, fratilor):
1-2 Roman Iulian si Sipos Nandor
3-4 David Dorin si Nascu Serban
5-8 Radu Costica, Gogu Gabriel, Mocean Dan si Nistor Dorel
9-14 Corcoz Costin, Hudusan Andreea, Vardi Dan, Varga Krisztina, Tamas Nagy Jeno si Simion Boby.
Voi reveni si cu restul datoriilor (superioare open, eliminatorii O + A, clasamente, etc).
Merci mult tuturor, si celor valorosi, si celor sufletisti, si celor care au venit de la sute de kilometrii, dar si celor din zona, si in special intregului staff de la Fit.Feel.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Felicitari fratello pentru accederea in finala !!!
am fost deja pe acest forum ?Păunescu?, ba chiar și ?Eminescu?, am făcut lumea să plângă și să r?dă în același timp, pe unii i-am ?mpăcat cu soțiile....
acum văd că am ajuns.... NOSTRADAMUS!!! (sper că Herr Iuliu a scris adevărul, că eu încă n-am ajuns la pagina cu rezultate...)
ia uitați-vă ce am scris la postul 192, noaptea înainte să înceapă turneul:
?Gyer?nk, fi?k, AGNITA!!!
?get őket Geo!!!
Ne legyen, Ioji Tom!!!
A legjobb, Zedler Bacsi!!!?
Fratele Iuliu mi-a promis câte o bere pentru fiecare din cele 5 poezii...
Acum să văd cu ce iese Csaba la înaintare
BRAVO, maestre! s-au mai întâmplat asemenea evenimente, dar cred că nu la turnee de anvergură ca ?Cupa Fit Feel? - - - Actualizat - - -
FELICITARI ,intradevar o organizare jos palaria , o sala exact pe sufletelul meu , conditii ca la carte s-a meritat pe deplin efortul mare de la V.DORNEI la ODORHEI.
Am sa mai revin cu cea mai mare placere la dumneavoastra domnilor organizatori(daca au foast si organizatoare felicitari si dumnealor).SALUT TOTI COLEGII SI PRIETENII INTALNITI LA ACEST CONCURS,SALUT PE TOTI CONCURENTI SI LE DORESC NUMAI SANATATE SI SA NE REVEDEM SANATOSI .CU STIMA SI MULT RESPECT
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Precum am promis, a doua tura de imagini de la un turneu super.
Inca o data, multumiri organizatorilor si felicitari pentru prestatie tuturor participantilor.
Cu siguranta vom reveni la cea mai frumoasa si echipata arena de tenis din tara, intre prieteni dragi si ospitalieri cum rar intalnesti. - - - Actualizat - - -
Tura 3 de poze:
Felicitari!!A fost un turneu foarte bun.Bravo Zedler Csaba ai jucat foarte bine
.Nu stiu ce sa intamplat cu prietenul meu Denes Feri.Cred a ajuns bine acasa!!!!Asa de frumos ai dormit in scaun).Am luat de la tine cred ca acolo ai obosit.....
Felicit organizatorii pentru conditiile oferite. Sala de joc este, intr-adevar, cea mai adecvata practicarii acestui sport in conditii excelente, in jumatatea de nord a tarii.
Turneul Open a fost puternic, cu meciuri spectaculaose si antrenante.
Felicit castigatorii locurilor de pe podium, bineinteles pe Lulu pentru constanta lui in joc si, in mod aparte, pe Sipos Nandor care a fost in forma mare, in special in meciurile eliminatorii!
Voi reveni cu placere si la alte turnee organizate la Odorhei!
Felicit de asemenea pe toti colegii mei din Tg mures si in mod special pe Sipos Nandor si Irsai Istvan( Taxi ) care au obtinut rezultate excelente la acest turneu cu jucatori foarte valorosi!
Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
L-am remarcat pe Nandor Sipos la turneul B de la Cisnadie din martie anul trecut, cand a jucat finala cu un alt favorit al meu, Lajos Bauer (un excelent, experimentat si cerebral jucator).
Ma bucur nespus pentru succesul lui Nandor (felicitari tatalui sau, cu care am avut privilegiul sa joc la Sibiu, la A-ul din septembrie). Felicitari Nandor !!!!!
Am o mare satisfactie cand pronosticurile mele se confirma (cine n-are?). Am cativa favoriti declarati ... si "asumati"... si niciunul nu m-a "dezamagit": Nandor S., Bauer L., Mihai Nemaciuc, Andreea Hudusan, Cristina Varga, Andrei Tomica (sunt convins ca o sa fie si altii, in masura in care o sa-i vad /intalnesc), a caror "vizionare" este realmente o incantare (de Viorel Sterea nu mai vorbesc - este din alta galaxie). Sper sa nu se supere cei care domina topurile de cativa ani incoace, pentru care am un deosebit respect....
Csaba Zedler la open.... de aici din fotoliul de spectator, încep deja să pregătesc confetti, fac „valuri” și mă gîndesc la plăcerea pe care-o voi avea să văd așa ceva!!!
Cred că H?rtibaciul însuși își va opri pentru scurt timp curgerea ca să se dumirească și el despre ce e vorba...!
Sper că ce a scris aici Emi nu e doar o glumă, ci doar anticiparea corectă a unei schimbări care va veni curând.
Bravo, maestre Zedler!!! Sunt mîndru c-am „batut garajele” cu tine! Păi dacă-i așa, n-ai muncit degeaba până acum. Nu mai trebuie să te trezești sâmbăta cu noaptea-n cap, că doar vei juca de la ora 14....
Comentariu