Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
La amatori pe lista de asteptare aveti doi jucatori desul de buni
sper că nu la alții v-ați referit, ci la domnii Karoly Bajko și Răzvan Tutoveanu!!! - - - Actualizat - - -
din ce am văzut și domnul Dan Tecuschi este pe lista de așteptare... fantastic, ce turneu!!!
ce poftă de tenis au oamenii, și nici n-a început bine 2014...!
trebuie să fac neapărat ceva să scot cartea în lume! la ce pasiune mocnește în continuare în AmaTur, nu mai pot sta mult cu cartea pe masă, nu merită să stea să n-o vadă nimeni... din moment ce exact despre asta e cartea de fapt: despre pasiune
Unul era dl Tutoveanu celalalt este din Sfantu Gheorghe si jucatorii care o sa cada cu El in grupa o sa aiba niste surprize daca se uita la punctajul lui .De fapt mai este un jucator tot din Sfantu care o sa le ofere niste surprize jucatorilor din amatori ,poate sa confirme si castigatorul turneului final la amatori de anul trecut , a jucat cu El la noi dupa turneul final , rezultatul nu vreau sa-l postez aici.
Despre carte am citit cate ceva aici ramane de vazut cand apare.
Lista de asteptare la amatori de dupa actualizarea de adineauri o gasiti mai jos.
In ce priveste amatorii, vom alcatui grupele inca de vineri seara, afisandu-le la sala (in consecinta ii rugam respectuos pe cei care s-au inscris si vor afla pe parcurs ca nu pot veni, sa-si anunte retragerea pana la ora limita de vineri ca sa ajute la derularea optima a concursului, respectiv ca sa nu fim nevoiti sa-i notam cu nemotivat). Astfel inferioarele la amatori vor putea incepe maxim la 9,30 - imediat ce sunt prezenti macar 5 participanti dintr-o grupa, putand incepe si meciurile.
Multumim,
Pali
sper că n-am deranjat prea mult. am îndrăznit din nou să scriu pentru că turneul de la Odorhei îmi trezește amintiri plăcute. nu pot să explic de ce, dar atunci când am fost acolo m-am simțit foarte bine. - - - Actualizat - - -
tocmai de aceea am copiat și mai pun odată aici ce am scris atunci:
„ce am vazut la odorhei m-a facut sa visez din nou...! probabil parerea mea conteaza destul de puțin, dar am avut privilegiul sa vad „tenis de tenis”, iar despre organizare eu pot spune doar atât: m-am simțit în „ungurime” mai bine decât la mine acasa!!! problemele inerente au suparat bineînțeles pe cei care au dorit din tot sufletul sa obțina mai mult și am tot respectul pentru faptul ca ei lupta ca sa fie mereu mai buni! într-un fel sau altul, „necazul” lor trebuie înțeles... totuși, eu cred și sper ca tot ce ar trebui spus despre orice manifestare de genul celei de la odorhei sa poata fi sintetizat în cuvinte ca cele pe care le voi scrie în continuare...
va felicit, domnilor iubitori de tenis de masă, pentru ca mi-ați oferit un spectacol de gala, la care am avut „bilet gratis, chiar în primul rând”...!!!
va felicit, domnilor „organizatori”, pentru ca mi-ați oferit distracție pe cinste și mi-ați facut o sâmbata frumoasa...!!!
(gabi, te felicit și pe tine pentru poze, da cu mine pierz?nd ca eroul la masa n-ai pus niciuna....nu te iert pentru asta! )
AM FOST ACOLO ȘI ALTCEVA MAI MULT NU-MI DORESC! AȘA CEVA NU SE UIT? NICIODAT?!!!”
să știți că a fost chiar așa cum am scris atunci (2012)
iar acum de la distanță (sau din tribună) vă urez să vă simțiți bine la acest turneu. - - - Actualizat - - -
cam așa a fost atmosfera în 2012 după turneu. eu eram în spate, în m?nă aveam un dosar cu poeziile, mă pregăteam să citesc.
și să nu vă g?ndiți că Emi stă degeaba cu paharul sus. La acest turneu el a fost într-o formă de milioane, a făcut niște meciuri extraordinare... îmi amintesc că eu dacă nu eram la masă, mergeam tot timpul la masa lui ca să văd cum joacă.
vă urez să fie tot așa și anul acesta!!! și la sală, dar și după aceea
Intre orele 10-13, Clubului Sportiv Fit.Feel va avea un stand cu diverse materiale sportive de tenis de masă ANDRO, DHS, BUTTERFLY. (Dar desigur, produsele vor putea fi cumparate si dupa orele 13, Levente si colegii sai fiind prezenti la fata locului pana la finele turneului.)
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Cu mare parere de rau s-a retras Jozsa Szabolcs din Corund (sarcini urgente de serviciu, peste granite).
Astfel a intrat pe lista principala de la amatori Bajko Karoly - Gheorgheni.
Renunt la locul meu in favoarea lui Radu Costica. Trece-ma pe lista de asteptare in locul lui. Mersi.
OK. Ocsi, merci pentru gestul frumos. Am si efectuat modificarea. Insa iti precizez si tie ce i-am scris si domnului Radu Costica imediat dupa inscrierea sa pe MP: sa consideri ca ai locul asigurat la open, deoarece eu am rezervat de alaltaieri un loc pe lista unui fost jucator divizionar din Odorhei, insa in eventualitatea in care de la open nu se retrage nimeni pana poimaine seara, ii cedam locul primului de sub linie.
O seara buna!
Pali
Lista este actualizata pe prima pagina.
La amatori a intrat pe lista principala Peter Laszlo - Brașov.
La open am facut rocada preconizata adineauri, si am retras pozitia rezervata pentru colegul nostru din Odorhei pe lista de asteptare, astfel domnul Kantor are din nou locul asigurat.
Dat fiind faptul ca pe lista de asteptare de la amatori se afla potentiali participanti din orase mai mult sau putin departate (Onesti, Panciu, Fagaras, Reghin, Brașov, etc.) sau care isi planifica drumul de sambata cu colegi de-ai lor care sunt deja pe lista principala, ii rog respectuos pe cei care se decid asupra retragerii sa-si anunte decizia mai degraba joi decat vineri, pentru ca cei care vor promova de pe lista de asteptare sa castige timp.
Ca sa vorbim si despre lucruri mai nostime, acum o ora s-a terminat penultimul "antrenament oficial" de dinaninte de sambata al celor din zona - respectiv prima etapa a campionatului din intersezonul celor trei ligi locale din Odorhei (printre cei circa 80 de jucatori din diviziile noastre jucand si amaturisti din Targu Mureș, Miercurea Ciuc, Siculeni, Lunca de Sus, Praid, Corund, Cristuru Secuiesc), si un pic mai tarziu voi si posta cateva poze facute in seara asta.
Toate cele bune!
Pali
OK. Ocsi, merci pentru gestul frumos. Am si efectuat modificarea. Insa iti precizez si tie ce i-am scris si domnului Radu Costica imediat dupa inscrierea sa pe MP: sa consideri ca ai locul asigurat la open, deoarece eu am rezervat de alaltaieri un loc pe lista unui fost jucator divizionar din Odorhei, insa in eventualitatea in care de la open nu se retrage nimeni pana poimaine seara, ii cedam locul primului de sub linie.
O seara buna!
Pali
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu