Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Legitimatia lui Zoltan ultima data a fost vizata in februarie 2012. (in acel an a fost rezerva, jucand un meci la Buzău, in partida contra copiilor de la CSM Cluj).
De aproape doi ani nici n-a prins paleta in mana, numai alaltaieri mi-a oferit un set.
Pentru ca timp de aproape doua ore ma voi alatura echipei de carat mese , si astfel voi reveni mai tarziu pe forum, va rog, nu uitati de termenul limita:
Pentru ca timp aproape doua ore ma voi alatura echipei de carat mese , si astfel voi reveni mai tarziu pe forum, va rog, nu uitati de termenul limita:
Va asteptam cu drag maine!
Pali
Dupa caratul meselor ,daca sunteti multi se sta si la o tuica(prieteni stiu de ce,si cum)asa ca ai grije Pali cum faci grupele.
Buna seara!
Acum am ajuns inapoi la viata virtuala. La opt fara cateva minute m-au sunat colegii de la Sfantu Gheorghe, din pacate cu vestea retragerii a trei openisti: Bedo Norbert, Balazs Lorant si Balazs Gergo.
Astfel nu mai e nevoie sa-l fortam pe colegul nostru din Odorhei fara antrenament (Marton Zoltan), si vom avea la open 5 grupe de 6 si 2 grupe de 7 pentru cei 44 de concurenti inscrisi.
Cele 16 grupe de la amatori le facem si le imprimam inca in seara aceasta, iar cand sositi la sala, va fi afisat in ce grupa sunteti si la care masa trebuie sa va duceti.
Va asteptam cu drag. Sa ne vedem sanatosi si cu bine!
Cu respect din partea echipei organizatorice:
Pali
(PS: Emi, tuica o pastram pentru oaspetii nostri, si numele ei e szilvapalinka / palinca de prune.)
A fost primul meu turneu in amatur si am cele mai frumoase amintiri,vroiam sa fac sa ajung si pe la Oradea si pe la voi miine,dar se pare ca prioritatiile nr 1 ma fac sa amin plecarea pentru luni,seara sau marti,mi-ar face placere sa ne vedem.Succes tie si intregi echipe organizatorice.
Asa este..eu oricum am sa fac deplasarea in speranta ca voi avea 'loc' si eu...in sfarsit ..uraaaaa sunt in primii 100..lollllll..
Daca mai tii minte Nicule,noi doi am impartit locul pe o banca la Odorhei,la primul meu concurs ,unde ne-am si cunoscut,si acum te las singur sa te lafai pe o banca. Ai ,,locul,,tau acuma nu mai trebuie sa-l imparti cu mine.
Asa este..eu oricum am sa fac deplasarea in speranta ca voi avea 'loc' si eu...in sfarsit ..uraaaaa sunt in primii 100..lollllll..
vino cu niște sare în buzunar, le pui pe coadă la ultimii 5, ajungi locul 95, nu mai stai cu stress - - - Actualizat - - -
am scris și o „tentativă” de proiect pentru o sponsorizare la carte, încep să o trimit pe la federații și primării să văd ce noroc am să n-o mai țin pe masă s-o citesc tot singur, plâng ca o babă de fiecare dată
da între timp neapărat îmi storc mintea zilele astea și fac un loc în epopee și pentru „Pali”, că nu se mai poate poezia aia fără el!
să aveți lumină-n sală, palinca bună după aceea și să doarmă duși toți polițaii când vă-ntoarceți către casele voastre. abia aștept impresii...
PS: și încă ceva era să uit, mă bate Dumnezeu altfel:
Gyer?nk, fi?k, AGNITA!!!
?get őket Geo!!!
Ne legyen, Ioji Tom!!!
A legjobb, Zedler Bacsi!!! (scuzați, am tradus cu robotul)
Buna dimineata!
Incet-incet suntem gata de primire.
(PS: Emi, am vorbit serios aseara, nici nu ne-am atins ieri de tuica.)
Incepem la 9,30 si revin cu informatii in jurul acelei ore.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Daca a inceput ka 9:40...mai prind din meciuri si la amatori..am sa fiu totusi prezent dar in calitate de spectator(din pacate).. tin sa mentionez ca mi-am anuntat retragerea telefonic la prietenul meu Pali..multa bafta in organizarea si desfasurarea concursului..
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Nicu, ia niște sifon la tine, măcar dacă nu joci bei un sirop. A pregătit Pali după cum vezi esența de topspin.... - - - Actualizat - - -
speram să văd un post despre prima victorie a lui Geo în inferioare...
dar mă mulțumesc și deseară cu rezultatele finale... (sau dimineață)
Imi pare foarte rau ca nu am putut fi prezent la primirea concurentilor (desi i-am promis lui Pali), dar gripa m-a doborat.
Nu ma retrag, pentru ca imi doresc sa ma intalnesc cu prietenii din Amatur, desi un om sanatos la cap ar sta in pat.
Stam bine la primele 8 grupe inferioare de la amatori, deci openul va incepe la 14,00. Grupe inferioare Open
1. Roman Iulian, Zidar Victor, Nemaciuc Mihai, Migea Cornel, Ban Peter, Vardi Dan
2. Gogu Gabriel, Marcu Vasile, Mitzea Alexandru, Hudusan Andreea, Kantor Imre Zoltan, Tecuschi Dan
3. Farkas Gabor, Temelie Dragos, Farcas Vlad, Govoreanu Florin, Predescu Levente, Szasz Erno
4. Sipos Nandor, Simion Boby, Tamas Nagy Jeno, Denes Ferenc, Sofian Corneliu, David Madalina
5. Apian Florin, Mocean Dan, Dumbrava Daniel, Tipser Gabriel, Pitac Ovidiu, Ordog Zoltan
6. Nascu Serban, Radu Costica, David Dorin, Sipos Ferenc, Toncean Mircea, Lorincz Jozsef, Dombi Tihamer
7. Nistor Dorel, Corcoz Costin, Anita Dorel, Bularda Iulian, Varga Krisztina, Avram Gabriel, Jozsa Zoltan
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu