Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
caldurile... au fost "exterioare" si... nu ne-a afectat tare .. chiar nu m-a deranjat , pe mine unul , am zis ca e in aer liber, in plus ... berea era f. rece.
Iar chinezul nu e chiar chinez.... e pe aici de multi ani si... a mai piedut din trainingul de acasa .
Na Dane ca ti-a venit Bogdan de hac cand ti-era lumea mai draga.
Felicitari amandurora dar in special lui Bogdan care a demonstrat ca se poate castiga si mpotriva ierbii
Daniel a avut un meci foarte dificil in semifinale..dar a trecut cu bine. Faptul ca stiu cum joaca..si mai ales ca ma antrenez cu el a reprezentat asul din maneca..pur si simplu am atacat mai putin :P.
Blade : Butterfly BalsaCarbo X3
FH : Tenergy 0.5 (2.0)
FB : Yasaka Mark V 30* (2.0)
Felicitari BOgdan....ai jukt tactic...trebuia sa te las si pe tine sa ataci ..dar oricum pt un incepator cu iarba eu zic k este binisor....sa vedem akum cum o sa ma descurc cu openu;
salut! as vrea sa te intreb ceva... cum merge m maze cu yasaka mark v 30? am si eu maze si nu stiu cu ce fete ar merge cel mai bine. yasaka n-am incercat de nici un fel... numai sriver fx si tibhar sinus alpha.
Andro Rasanter 48 Butterfly Timo ALC Andro Rasanter 48
Comentariu