Cine poate sa-mi explice ce s-a intamplat mai exact in meciul din video de mai jos dintre Chuang Chih-Yuan si Ovtcharov Dimitrij? Am urmarit cu mare atentie, de cateva ori, cum s-au desfasurat evenimentele in primul set, dar tot n-am reusit sa ma edific in privinta castigarii unui punct de catre jucatorul taiwanez. La momentul 5:51 din video, setul 1, scorul este 6:4 pentru Ovtcharov si urmeaza la serviciu taiwanezul (a se urmari si grafica televiziunii chineze, cu scorul). Chuang serveste, iar dupa cateva schimburi de mingi, acesta loveste prea puternic si da cu mingea in afara mesei, se vede foarte clar ca este afectat de pierderea punctului, iar Ovtcharov se bucura pentru castigarea acestuia, strangand din pumn. In mod normal scorul trebuia sa devina 7-4 pentru ucrainean, dar spre marea mea mirare, televiziunea afiseaza scorul 6-5 (se afiseaza dupa ce taiwanezul a servit pentru a doua oara) ! Am urmarit evolutia scorului pana la final, gandidu-ma ca a fost o eroare de afisaj a televiziunii, dar lucrurile au ramas nemodificate si s-a continuat cu acest scor. Este posibil ca mingea sa fi atins totusi masa, iar cei doi jucatori sa nu fi observant acest lucru, dar arbitrii sa fi fost mul mai vigilenti si sa fi acordat punctul pentru taiwanez, exact asa cum a afisat si televiziunea (banuiesc ca afisajul lor era luat dupa cel al oficialilor din sala, desi am mai vazut si erori cand erau punctele trecute eronat de televiziuni, ca mai apoi sa se corecteze in conformitate cu tabela oficiala din sala de joc)? Voi ce parere aveti in legatura cu acel punct?
PS: Scuze pentru sublinieri, am vrut sa scot mai bine in evidenta momentele ce trebuie urmarite, pentru cei ce n-au timp sa citeasca toate detaliile.
PS: Scuze pentru sublinieri, am vrut sa scot mai bine in evidenta momentele ce trebuie urmarite, pentru cei ce n-au timp sa citeasca toate detaliile.
Comentariu