Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Magazine online cu gama larga de produse

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Magazine online cu gama larga de produse

Nu gasesc in acelasi loc, adica pe acelasi site sa aibe si lemn Butterfly Primorac Off- si fete Yasaka Rakza 7 soft. Stie cineva unde pot gasi atat lemnul cat si fetele in acelasi loc, astfel incat sa-mi asambleze reprezentantii magazinului paleta???
    Multumesc.
    Spre exemplu : Ttsport.ro au doar lemnul Butterfly dar nu au fete Rakza 7 soft pentru moment pe stoc, desi pe site figureaza ca au.
    Tenisshop nu are decat produse Butterfly. Tenismasa.ro si viva sport au fete Rakza dar nu au produse Butterfly, deci chiar nu stiu ce sa fac. Are cineva vreo idee????
    Nittaku Acoustic
    FH - Xiom Omega V Tour
    BH - Xiom Omega V Tour

http://www.ttsport.ro/
    Comercializeaza produse de la ambele marci.
    De fapt tu le vrei de la un singur furnizor pentru a beneficia de montaj.
    Poate te ajuta un bacauan si cumperi separat lemnul si fetele.
    TsE

Comentariu

La ttsport.ro eu văd că au și Yasaka Rakza 7 Soft și Butterfly Primorac Off-.

LE: Mda, nu am observat că ai spus că nu au fețele pe stoc. Trebuie să vorbești și să vezi cât durează să revină în stoc.
      Blade: Butterfly Primorac Off- / Timo Boll Spirit
      FH: LKT Red Diamond / Butterfly Tenergy 05 2.1mm / Donic Acuda Blue P3 2.0 mm
      BH: LKT Rapid Soft / Donic BlueFire M3 2.0mm / Butterfly Sriver FX 1.7 mm

Comentariu

TTmall nu au decat fete Rakza, nu au produse Butterfly,etc
        - - - Actualizat - - -
        Da, ttsport.ro comercializeaza de regula si Rakza si Butterfly, dar acum am vorbit la telefon si nu au Rakza 7 soft pe stoc. Vroiam sa-mi asambleze reprezentantii magazinului paleta si prin Bacău nu stiu pe nimeni care sa faca lucrul asta, ca as fi cumparat de pe un site lemnul iar de pe altul fetele.... Alte idei???
        Nittaku Acoustic
        FH - Xiom Omega V Tour
        BH - Xiom Omega V Tour

Comentariu

Postat în original de magnatul Vezi post
          Nu gasesc in acelasi loc, adica pe acelasi site sa aibe si lemn Butterfly Primorac Off- si fete Yasaka Rakza 7 soft. Stie cineva unde pot gasi atat lemnul cat si fetele in acelasi loc, astfel incat sa-mi asambleze reprezentantii magazinului paleta???
          Multumesc.
          Spre exemplu : Ttsport.ro au doar lemnul Butterfly dar nu au fete Rakza 7 soft pentru moment pe stoc, desi pe site figureaza ca au.
          Tenisshop nu are decat produse Butterfly. Tenismasa.ro si viva sport au fete Rakza dar nu au produse Butterfly, deci chiar nu stiu ce sa fac. Are cineva vreo idee????
          Cumpara lemnul Butterfly si vorbeste cu baietii de la Vivasport sa-l trimiti la ei sa-ti lipeasca fetele. Sunt sigur ca nu te vor refuza.
          Sau vorbeste cu Vali de la ttsport.ro si roaga-l sa ia el fetele de la Vivasport cand are ocazia si sa-ti asambleze el paleta.
          Blog de tenis de masă

Comentariu

multumesc. E o varianta buna si asta, insa e mai de durata cred, adica as fi vrut sa imi ajunga paleta mai curand, zilele astea....Insa multumesc pentru idee..
            - - - Actualizat - - -
            La Viva Sport nu au decat o fata rakza 7 soft, iar nu-i bine.....iar in alta parte n-am gasit..
            - - - Actualizat - - -
            Pentru ca nu au Rakza 7 soft, m-am reorientat si as inclina sa fac o paleta compusa din:
            Lemn Primorac Off-
            FH si BH - TSP Ventus Spin. Cel putin fete Ventus se gasesc la ttsport.ro si au si lemn Primorac off-. Voi ce spuneti?? Alte idei??
            - - - Actualizat - - -
            Sau un Victas VS 401 - grosime 1.5 FH si BH, grosime 1.5 , ca atat au pe site-ul ttsport.ro, ce ziceti???
            - - - Actualizat - - -
            Sau Donic Acuda S3 pe ambele parti ..
            - - - Actualizat - - -
            ttsport nu are nici donic acuda S3
            - - - Actualizat - - -
            nici vivasportshop nu are donic acuda s3
            Nittaku Acoustic
            FH - Xiom Omega V Tour
            BH - Xiom Omega V Tour

Comentariu

www.megaspin.net, asambleaza si trimit si in Romania.
              Sunt extrem de seriosi!

Comentariu

Postat în original de Minu Vezi post
                www.megaspin.net, asambleaza si trimit si in Romania.
                Sunt extrem de seriosi!
                Asa este dar transportul unei palete costa vreo 150 de lei .
                Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

poti sa ti iei bluefire m3 este identic cu acuda s3 tot de la donic ...are ddmit noi patrate la pret mic....imi trimiti lemn si fete si te pot incurca eu cu lipitul
                  OVTCHAROV CARBOSPEED
                  BLUEFIRE M1
                  BLUEFIRE M1

Comentariu

Postat în original de adishorul Vezi post
                    Asa este dar transportul unei palete costa vreo 150 de lei .

La care se mai adauga si vama vreo 20 de lei,fiind din afara comunitati,si este livrata de o firma.

Comentariu

Suna l pe Vali de la ttsport si roaga l sa ti faca paleta cu fata rakza de la domnul Tibi, are magazinul la 2 pasi de el, cred ca se poate rezolva asa.

Comentariu

Da , am citit tot ce sa scris pe acest topic .
                        De obicei TTSPORT are pe stoc si aceste fețe de la Yasaka de ani de zile , momentan sint mici probleme cu aprovizionarea la acest brand , domnul respectiv stie ca am vorbit la telefon , si am vorbit in calitate de reprezentant al TTSPORT .
                        Incerc sa il ajut cit de repede se poate , deja are comanda lansata la mine pe site , si stie ca ii pot asambla paleta si azi cu alte fețe , totusi iti doreste Yasaka si pentru asta il rog sa astepte un pic sa pot rezolva si sa facem paleta .
                        Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
                        Fete de palete tenis de masa
                        TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

Multumesc ca ati postat si aici, o sa astept ..
                          - - - Actualizat - - -
                          Postat în original de sevraj Vezi post
                          Suna l pe Vali de la ttsport si roaga l sa ti faca paleta cu fata rakza de la domnul Tibi, are magazinul la 2 pasi de el, cred ca se poate rezolva asa.
                          Cine este d-l Tibi , de la ce site este?? Multumesc!
                          Nittaku Acoustic
                          FH - Xiom Omega V Tour
                          BH - Xiom Omega V Tour

Comentariu

Sfatul meu este sa cauti un club de tenis profesionist in Bacău daca nu cumva exista o sala privata. Un antrenor sau jucator de acolo te poate ajuta cu lipirea fetelor. Mai poti cauta useri de pe acest forum din Bacău. Ei de asemenea te-ar putea ajuta. Eu asa am facut si nu regret. Ultima paleta mi-am luat inima in dinti si am asamblat-o singur. Nu-i mare lucru.
                            Bafta!
                            Blade - Timo Boll Spirit
                            FH/BH - Tenergy 05/Tenergy 64

Comentariu

In cel mai rau caz asa o sa fac, dar totusi, am dat comanda pe site si astept...
                              Nittaku Acoustic
                              FH - Xiom Omega V Tour
                              BH - Xiom Omega V Tour

Comentariu

Multumesc ca ati postat si aici, o sa astept ..
                                - - - Actualizat - - -
                                Cine este d-l Tibi , de la ce site este?? Multumesc!
                                Gelu Popescu alias Tibi, SC Androgir SRL, www.tenismasa.ro
                                Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                                Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Da, l-am identificat intre timp, multumesc, dar nu are nici d-lui Rakza 7 soft si nici Donic Acuda S3 nu are, exact ceea ce-mi doream eu...nu are nici un site..
                                  - - - Actualizat - - -
                                  Postat în original de valigti Vezi post
                                  Da , am citit tot ce sa scris pe acest topic .
                                  De obicei TTSPORT are pe stoc si aceste fețe de la Yasaka de ani de zile , momentan sint mici probleme cu aprovizionarea la acest brand , domnul respectiv stie ca am vorbit la telefon , si am vorbit in calitate de reprezentant al TTSPORT .
                                  Incerc sa il ajut cit de repede se poate , deja are comanda lansata la mine pe site , si stie ca ii pot asambla paleta si azi cu alte fețe , totusi iti doreste Yasaka si pentru asta il rog sa astepte un pic sa pot rezolva si sa facem paleta .
                                  Inteleg ca aveti probleme cu aprovizionarea de la Yasaka, dar si cu Donic aveti probleme?? Spre exemplu Donic Acuda S3 aveti, sau puteti aduce intr-un timp mai scurt?? Multumesc.
                                  Nittaku Acoustic
                                  FH - Xiom Omega V Tour
                                  BH - Xiom Omega V Tour

Comentariu

Valabil.
                                    - - - Actualizat - - -
                                    Postat în original de Zosim1 Vezi post
                                    La care se mai adauga si vama vreo 20 de lei,fiind din afara comunitati,si este livrata de o firma.
                                    Noi nu vorbim de preturi sau ansamblul costurilor.
                                    Nedumerirea omului era legata de faptul ca nu putea gasi, dintr-o singura sursa, ceeea ce isi dorea.
                                    Nu a facut nicio referire la pret. Aceste aspecte - costurile - reprezinta o alta problema.
                                    La urma urmei, poate omul isi permite, prin urmare sa nu uitam de mesajul initial.

Comentariu

da, multumesc tuturor pentru ”oferte”.Sigur ca vroiam ceva din Romania, doar nu as plati pe transport cat pe o paleta, nu??
                                      Nittaku Acoustic
                                      FH - Xiom Omega V Tour
                                      BH - Xiom Omega V Tour

Comentariu

da, multumesc tuturor pentru ?oferte?.Sigur ca vroiam ceva din Romania, doar nu as plati pe transport cat pe o paleta, nu??
                                        Totusi te cramponezi prea tare pe yasaka rakza 7 soft, din punctul meu de vedere aceasta este o fata perfecta de rever pe lemne compozite dar pe lemne allwood cum e primoracul off- eu iti recomand baracuda big slam care are si control mai mare si spin mai puternic decat rakza 7 soft..
                                        Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

eu i am spus ca este buna si varianta Yasaka rakza 7 soft max, daca este max este numai buna Paleta lemnul acesta nu este rapid Primorac off- lui ai este teama sa nu fie prea rapida... ca este de 2.0 sau max nu este prea mare diferenta ca fetele sunt soft la un asa lemn incet. tu faci cum doresti.
                                          Ultima editare de leo33; 14.ian.2014, 22:53.

Comentariu

Poate nu-i prea rapida pentru voi cei experimentati, dar sa nu uitam ca e prima mea paleta profi si din ce am studiat pentru inceput nu e bine sa pui grosime max, nici chiar pe un lemn off-.Multumesc oricum pt. intentii.
                                            Nittaku Acoustic
                                            FH - Xiom Omega V Tour
                                            BH - Xiom Omega V Tour

Comentariu

Da, l-am identificat intre timp, multumesc, dar nu are nici d-lui Rakza 7 soft si nici Donic Acuda S3 nu are, exact ceea ce-mi doream eu...nu are nici un site..
                                              www.tenismasa.ro

Comentariu

0728747067 gelu

Comentariu

am vorbit si cu d-l Gelu si nu are Rakza 7 soft si lemn Primorac Off-.Cand am vorbit nici Acuda S3 nu avea, imi oferea alte alternative cu Donic Bluefire JP 03 , despre care nu prea gasesc reviewuri pe net si nu stiu ce sa cred, sau cu Bluefire M3, despre care exista reviewuri dar nu toata lumea e multumita, (spre exemplu: cum am gasit multe reviewuri despre Rakza 7 soft si Acuda S3, despre care 95% din cei care au postat sunt multumiti). Eu oricum nu am unde sa le probez inainte si tot ce-mi ramane e sa merg pe reviewuri de pe net din toata lumea, nu doar din Romania, (si in limba engleza de pe alte site-uri), pe care sa le adaptez la stilul meu si la caracteristicile paletei pe care vreau s-o am.Sigur ca n-o sa ma uit la reviewuri despre Tenergy sau Bryce Speed ca poate si la astea e toata lumea multumita, imi dau seama ca e prea mult Tenergy pt. prima paleta profesionala, de aceea caut si eu sa adaptez situatia la stilul meu.
                                                  - - - Actualizat - - -
                                                  Silit de circumstante, adica de faptul ca nu se gaseste ce vroiam eu: Rakza 7 soft si Acuda S3 (n-am gasit decat una), hotararea mea finala este: (am dat comanda, poimaine imi ajunge paleta)
                                                  Lemn Butterfly Primorac off-
                                                  FH - Donic Acuda S3
                                                  BH - TSP Ventus soft (vreau mai mult control, fiind prima mea paleta profi')
                                                  Acum, ce sa mai zic?, am cumparat ceea ce am gasit, adica situatia e ceva de genul: desi vroiam carne de porc, ma multumesc si cu carne de pui. Succese tuturor.
                                                  Nittaku Acoustic
                                                  FH - Xiom Omega V Tour
                                                  BH - Xiom Omega V Tour

Comentariu

Procesare...
                                                  X