asteptam si niste filmari daca exista
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A București, 25 ian 2014 Cupa Unirii, Top Tenis Arena
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
junior- 17.ian.2009
- 129
- Călărași
- 63
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de valentin soare Vezi postE uite k nu l-a invins Dumitra,l-a invins Lungu,si lasa povestile cu pierde cind vrea,bate cind vrea,daca face asa, nu e sportiv.timo boll alc-tenergy 05-tenergy 64 ,amultart-vega europe-vega asia
zhang jike- tenergy 05-tenergy 64 ,timo bool spirit-spinart-tenergy 64
liu shiwen-andro hexer hd-yoola explode senzitiv
Comentariu
Postat în original de viorel.andrei Vezi postasteptam si niste filmari daca exista
https://www.facebook.com/events/614556091949018/Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Likes given: 3533Likes received: 1358
Printre cei 55 de participanti la OPEN (din listele grupelor inferioare) au participat si 3 concurenti din Pitești. Vad ca in clasament nu sunt trecuti. Unde i-ati PITIT? Sau Crivatul a troienit zapada si in interiorul salii. Sa fie asta explicatia ca nu exista poze de la turneul OPEN?Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6728
- București
- 64
Likes given: 247Likes received: 631
Postat în original de mihais mioveni Vezi postPrintre cei 55 de participanti la OPEN (din listele grupelor inferioare) au participat si 3 concurenti din Pitești. Vad ca in clasament nu sunt trecuti. Unde i-ati PITIT? Sau Crivatul a troienit zapada si in interiorul salii. Sa fie asta explicatia ca nu exista poze de la turneul OPEN?
Un alt grup de impatimiti,d-l Bularda, Costi Corcoz, Dorin si Madalina David, venind dinspre Focșani, au petrecut sambata si chiar si duminica in Buzău, blocati fiind de codul rosu.
Le-am multumit tuturor pentru intentia care ne-a onorat, si ii asteptam ca invitati speciali la urmatorul turneu Top Tenis Arena.
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2330
- Agnita
- 65
Likes given: 257Likes received: 361
Felicitari Sultane(Gelu)!Te-ai "incalzit" bine la Odorhei de ai reusit sa ajungi acolo sus pe podium!CHAPEAU!I love table tennis !
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3579
- București, Romania
- 36
Likes given: 317Likes received: 1210
Nu stiu daca este adevarat, dar am auzit ca, Cosmin Lungu, coleg cu mine la Viva Sport nu a fost lasat sa joace finala cu tricoul clubului la care activeaza, acesta fiind "amenintat" ca nu va fi filmat... aiurea, daca a fost asa chiar e lipsa de fairplay si totusi imi vine greu sa cred pentru ca si eu la Top Tenis Arena am jucat cateva finale si nu a fost absolut niciodata nici o problema.
Inca nu pot sau nu stiu ce sa cred..
Felicitari tuturor participantilor, invingatorilor, invinsilor, organizatorilor !
Felicitari Gelu Vladoiu si Popa Cristi pentru rezultatele obtinute !
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1606Likes received: 3037
Postat în original de Durdun Gheorghe Vezi postNu stiu daca este adevarat, dar am auzit ca, Cosmin Lungu, coleg cu mine la Viva Sport nu a fost lasat sa joace finala cu tricoul clubului la care activeaza, acesta fiind "amenintat" ca nu va fi filmat... !
Comentariu
senior- 29.iun.2013
- 656
- București
- 1024
Likes given: 125Likes received: 159
Felicitari invingatorilor: Cosmin si D-nul Craioveanu de la open, Danut Clapa si Khaled de la amatori. Singura surpriza de la aceste 2 categorii este doar castigatorul de la amatori. Mult succes in viitor si felicitari organizatorilor!
Comentariu
Postat în original de GeorgeDospinescu Vezi postFelicitari invingatorilor: Cosmin si D-nul Craioveanu de la open, Danut Clapa si Khaled de la amatori. Singura surpriza de la aceste 2 categorii este doar castigatorul de la amatori. Mult succes in viitor si felicitari organizatorilor!
- - - Actualizat - - -
Danut a tras CLAPA la toate pronosticurile
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Postat în original de dantim Vezi postSurpriza!Asta a fost o minune
- - - Actualizat - - -
Danut a tras CLAPA la toate pronosticurile
E, unii sunt mai la curent cu evolutia lui din ultima vreme.
Iar tu, Dane, am auzit ca devii comentator sportiv....abia astept inregistrarile sa vad cata sportivitate ai afisat.TsE
Comentariu
- 8125
- Brașov
Danut a stat la SPA cu dl. Craioveanu. L-a urmarit pas cu pas, ca-n tinerete. Daca la tenis nu i-a calcat pe urme, macar la SPA sa-l insoteasca
Comentariu
Postat în original de Emil Tudor Vezi postPentru mine n-a fost o surpriza evolutia lui Danut...
E, unii sunt mai la curent cu evolutia lui din ultima vreme.
Iar tu, Dane, am auzit ca devii comentator sportiv....abia astept inregistrarile sa vad cata sportivitate ai afisat.
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3579
- București, Romania
- 36
Likes given: 317Likes received: 1210
Postat în original de GeluBv Vezi postCum adica nu sti daca este adevarat !? Cosmin este coleg cu tine si nu-ti spune? Multumesc pentru felicitari!
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
Comentariu
- 8125
- Brașov
Organizatorii nu cred ca sunt implicati in chestia asta. Dan, Rares sau Vali si-au vazut de treaba lor, cu organizarea, nici nu puteau sa impuna asa ceva. Probabil ca a fost ceva acolo, dar nu-mi vine sa cred ca L.Cosmin s-a dezbracat de tricou. Probabil ca a fost o discutie amicala (mai veche).Ultima editare de GeluBv; 26.ian.2014, 22:42.
Comentariu
Vremuri grele-Turnee Bune!!!!
Printre atatea coduri galbene portocalii rosii,zbarnaie mingea de celuloid de nu ti vine sa crezi!!!
Felicitari organizatorilor si participantilor !!!
Se pare ca Gelutzu se apropie de punctul de plecare si inchide cercul .Mai are 2 locuri de urcat pana la podiumul cel mai inalt.Bravo!!!
Bravo si tie Dane!!!Se pare ca de data asta le ai tras clapa.
- - - Actualizat - - -
Ce se intampla cu domnul Petrov care nu mai joaca nimic la Open?
S-a apucat de alte sporturi?
Dane-hai inapoi la Amatori!!!!Te ai inzapezit de tot la Open!!!
Comentariu
Postat în original de dantim Vezi postPoate cronicar sportiv,daca tu vezi un jucator ca se bucura la un tus sau la un net ce dreac sa mai zici,intreabal pe Khaled si dupa aia poti sa comentezi
Comentariu
Ii cunosc foarte bine pe amindoi,vroiam sa cistige Khaled,Danut este prea ciudos nu stie sa piarda
- - - Actualizat - - -
Eu glumeam cu Danut,vad ca altii au luat-o in serios
Comentariu
Postat în original de dantim Vezi postPoate cronicar sportiv,daca tu vezi un jucator ca se bucura la un tus sau la un net ce dreac sa mai zici,intreabal pe Khaled si dupa aia poti sa comentezi
- ai scandat cat te-a tinut gura impotriva mea in timp ce jucam punctul (nu conteaza daca era impotriva mea, conteaza ca era in timp ce jucam).
- ai intrat in timpul seturilor si meciului in teren de N ori, numai eu te-am data afara din teren de vre-o 3-4 ori
- ai facut tot felul de aluzii ca as fi slabut la tenis si tu mare jucator si la fel si despre ceilalti jucatori zicand despre ei ca sunt citez "pinguini" (nu m-au deranjat astea ca nu am cum sa iau in considerare vorbele cuiva care intr-un moment nu si-a dat seama ce vorbeste). Hai sa zicem ca pe mine nu ma aveai la inima dar pe Khaled pe care l-ai sustinut de ce ai zis ca e ,citez din nou, "pinguin" ? (de altfel dandu-i si sfaturi proaste de joc - avand in vedere ca suntem colegi de echipa si jucam frecvent impreuna stia mult mai bine ca tine cum sa joace impotriva mea ....). Un alt aspect de luat in seama e cum Dumnezeu mergi sa-i dai sfaturi cuva dupa care vorbesti la adresa lui utilizand un fel de invective "pinguini" etc. Eu stiu ca ori esti prieten cu ceineva si-l respecti, ori nu esti.
- ai facut tot felul de aluzii nu tocmai ortodoxe chiar de fata cu Craoiveanu - care fie vorba intre noi diferenta dintre tine si el este la fel ca diferenta dintre Everest si o pietricica ....
Cam asta a fost cronica meciului .... tu sa fi sanatos domnule Berov ... aaaa Petrov am vrut sa zic... ca noi le-om duce toate.
DanutUltima editare de taiegatu; 27.ian.2014, 11:00.
Comentariu
Nu l suparati pe domn Berov ca poate revine la Amatori si electrocuteaza tot!!!!
Lasa ti l acolo la Open sa piarda in liniste!!!
Daca vine inapoi avem viata grea!!
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Felicitari organizatorilor cordonati de Dane pentru reusita concursului cu stirile in timp util afisate.
Mentiuni speciale tuturor participantilor !
Comentariu
Postat în original de taiegatu Vezi postNu m-am bucurat la tus si la net, ti-am facut doar tie in ciuda ca sa mori de necaz, pentru ca din cauza ca luasei prea multe beri la bord in loc de cap probabil aveai altceva si ai facut urmatoarele:
- ai scandat cat te-a tinut gura impotriva mea in timp ce jucam punctul (nu conteaza daca era impotriva mea, conteaza ca era in timp ce jucam).
- ai intrat in timpul seturilor si meciului in teren de N ori, numai eu te-am data afara din teren de vre-o 3-4 ori
- ai facut tot felul de aluzii ca as fi slabut la tenis si tu mare jucator si la fel si despre ceilalti jucatori zicand despre ei ca sunt citez "pinguini" (nu m-au deranjat astea ca nu am cum sa iau in considerare vorbele cuiva care intr-un moment nu si-a dat seama ce vorbeste). Hai sa zicem ca pe mine nu ma aveai la inima dar pe Khaled pe care l-ai sustinut de ce ai zis ca e ,citez din nou, "pinguin" ? (de altfel dandu-i si sfaturi proaste de joc - avand in vedere ca suntem colegi de echipa si jucam frecvent impreuna stia mult mai bine ca tine cum sa joace impotriva mea ....). Un alt aspect de luat in seama e cum Dumnezeu mergi sa-i dai sfaturi cuva dupa care vorbesti la adresa lui utilizand un fel de invective "pinguini" etc. Eu stiu ca ori esti prieten cu ceineva si-l respecti, ori nu esti.
- ai facut tot felul de aluzii nu tocmai ortodoxe chiar de fata cu Craoiveanu - care fie vorba intre noi diferenta dintre tine si el este la fel ca diferenta dintre Everest si o pietricica ....
Cam asta a fost cronica meciului .... tu sa fi sanatos domnule Berov ... aaaa Petrov am vrut sa zic... ca noi le-om duce toate.
Danut
La tenis oricum esti praf si vezi ca eu nu te-am jignit,daca vrei pot sa o fac si eu
- - - Actualizat - - -
Chestia cu pinguinii o ziceam si de mine cind jucam la amatori si cind o sa ma curentezi tu la tenis si nu eu o sa zic ca esti mai bun ca mine
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:33.Procesare...X
Comentariu