Am vazut ca aceste subiecte ,caracteristicile fetelor si a lemnelor,sunt necontenit discutate ,subiectiv sau mai putin subiectiv si de aceea incerc in acest post sa atasez cit mai multe tabele cu aceste informatii despre lemne si fete,tabele ce sunt date de producatori si sau de diversi distribuitori in colaborare cu anumite academii de tenis.Notiunile intilnite sunt niste coeficienti de reper ,de aceea o sa intilnim diferite cotari a aceleiasi caracteristici.tabelele sunt scanate din diverse surse din Germania,de aceea sunt in germana ,dar in partea de jos incerc sa traduc citeva notiuni,dar daca sunt si alte notiuni pe care vreti sa le traduc apelati cu incredere.O parte dintre d-voastra cred ca sunteti in posesea unor cataloage de acest gen(eu am raspindit pe la turneele si taberele unde am fost , citeva sute de exemplare),dar pe an ce trece nu mai sunt de actualitate,si de aceea incerc sa postez ultimele tabele aparute.
Sper ca vor fii de folos tuturor,incepatorilor,avansatiilor si de ce nu si antrenorilor.
Sper ca vor fii de folos tuturor,incepatorilor,avansatiilor si de ce nu si antrenorilor.
Comentariu