Salutare. Husa am cumparat de pe forum (multam Leo ). Acum caut sa cumpar un lemn Nittaku Septear cu tablita neagra de preferat cu maner drept, in stare cat mai buna. Discutam cu seriozitate fiecare oferta si ofer un pret bun/corect. Multumesc anticipat.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cumpar Nittaku Septear cu tablita neagra
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
senior
- 05.apr.2011
- 185
- Preutesti
- 30
Likes given: 1Likes received: 3
Am un xiom Vega Asia 150/144 http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-tenis-de-masa aici poze 60 lei cu tot cu transport.Blade: TIMO BOLL ZLC
Fh:TIBHAR MX-S 2.0mm
Bh:TIBHAR MX-S 2.0mm
Postat în original de Ciubotariu Ioan Vezi postAm un xiom Vega Asia 150/144 http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-tenis-de-masa aici poze 60 lei cu tot cu transport.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de CornelTT Vezi postSalutare. Cumpar urgent o fața neagra de forehand grosime min 2.0 mm , dimensiuni compatibile cu lemn 150/157 (Viscaria). Poate fi noua sau second dar in stare foarte buna. Mersi anticipat pt oferte."Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
Tenergy 05 max, neagra, 154/151 (1 mm mai mica decat viscaria, dar daca se apasa un pic la lipire, acopera f bine) 140 lei. Poze iti pot oferi, daca te intereseaza. Burete impecabil, topsheet 9/10
Comentariu
Postat în original de viorel.andrei Vezi postam eu baracuda bigslam, o masor daca te intereseaza, stare f bunaJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
t25fx 150x155 daca te intereseaza o sa fac o poza. starea ete decenta in zona de lovire dar este ciupita in 2-3 locuri pe margine. pret 70 de leiblade: xiom strato
fh: omega IV asia
bh: vega asia
Comentariu
Postat în original de Claudiu84 Vezi postTenergy 05 max, neagra, 154/151 (1 mm mai mica decat viscaria, dar daca se apasa un pic la lipire, acopera f bine) 140 lei. Poze iti pot oferi, daca te intereseaza. Burete impecabil, topsheet 9/10
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Neacsu Bogdan Vezi postt25fx 150x155 daca te intereseaza o sa fac o poza. starea ete decenta in zona de lovire dar este ciupita in 2-3 locuri pe margine. pret 70 de leiJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de Claudiu84 Vezi postJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de Claudiu84 Vezi postDaca sunteti hotarat, mai negociem...
Daca are cineva as fi interesat chiar de o pereche de genul 05/64 max, 05/05 max, 05/05fx max, baracuda 2,0 mm, genius 2.0 mm, Acuda S2 2.0 mm, cu conditia sa aiba dimensiuni apropiate de 150/157. Chiar m-ar interesa mult si Joola Rhyzm... Sunt deschis la oferte. Multumesc.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
O ultima adaugare: fata a fost dupa un jonier h (153/150), dar cu aprox 1mm mai mare. Eu am curatat-o de lipici, este f posibil sa mai fi intrat un pic la apa. In caz ca oferta mea este "atragatoare" am sa o masor diseara la rece, sa vad cata are!
Comentariu
Postat în original de Claudiu84 Vezi postO ultima adaugare: fata a fost dupa un jonier h (153/150), dar cu aprox 1mm mai mare. Eu am curatat-o de lipici, este f posibil sa mai fi intrat un pic la apa. In caz ca oferta mea este "atragatoare" am sa o masor diseara la rece, sa vad cata are!Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de CornelTT Vezi post05/05 max
Comentariu
Postat în original de mimusrem Vezi post
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Claudiu84 Vezi postT05 negru max de aici, T05 rosu 1.9 de aici: http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...S3-S1T-DHS-TG3, punctul 8.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Buna ziua,
Am dou fete DHS Huricane III in stare excelenta;
urmariti link:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ff-si-fete-DHS
Daca va intereseaza putem discuta
O zi buna
Comentariu
Postat în original de neluchibu Vezi postBuna ziua,
Am dou fete DHS Huricane III in stare excelenta;
urmariti link:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ff-si-fete-DHS
Daca va intereseaza putem discuta
O zi bunaJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Tibhar MXP neagra....Donic M1 rosu patrat , neagra tăiata si probata. Donic M2 rosie.....Tgy-uri nu mai stiu cate am si dimensiuni...suna-ma si pot sa iti dau la probaTB SPIRIT
TGY 05
TGY 05 FX
Comentariu
Postat în original de Orza Catalin Vezi postTibhar MXP neagra....Donic M1 rosu patrat , neagra tăiata si probata. Donic M2 rosie.....Tgy-uri nu mai stiu cate am si
dimensiuni...suna-ma si pot sa iti dau la probaJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Rezolvat. Mersi tuturor de oferte. Subiect inchis.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Salutare. Cumpar o pereche de Tenergy: 05 neagra si 64 rosie, grosime 2.1 mm, dimensiuni apropiate de 150/157. Caut fețe second dar in stare cat mai buna. Iau si separat daca aveti desi la perche poate mai obtin un "discount". Oricum discutam cu seriozitate fiecare oferta. Multumesc anticipat.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:51.Procesare...X
Comentariu