Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am avut aseara o discutie telefonica cu dl Petenchi(care nu prea intra pe Forum)si mi-a spus ca a administratorul salii l-a asigurat ca totul va fi OK.Deasemeni am vorbit si cu dl Rojnita care m-a asigurat ca nu sunt probleme cu aducerea meselor de la Bacău la Roman.Vremea la Roman weekendul viitor(daca e sa ne luam dupa www.foreca.ro):nu sunt precipitatii,temperatura diurna in jur de 0 Celsius
De obicei Gelu vine cu multe materiale,e interesul lui sa vanda cat mai mult.Daca vrei ceva anume contacteaza l in prealabil pe MP ,are o rubrica"sticky" in sectiunea "Vanzari-Cumparari",nick-ul sau este "tibi"
Precipitatiile sunt total absente in saptamana aceasta in Moldova.Temperatura diurna Roman 08.02.2014: +2...+4 C(www.foreca.ro)
Inca odata rog potentialii participanti sa se inscrie pana vineri seara pentru a putea alcatui grupele.
Cel tarziu joi vom stabili ora inceperii concursului Open. Si o veste buna:vor fi 20 de mese la dispozitia concurentilor
Informatii despre cazare sau orice altceva despre comoditatile legate de orasul Roman i le puteti cere dlui Petenchi prin MP.(sau aici). Nick=EDMOND(nu a avut cont pana acum dar se va adapta repede)
As vrea sa stiu daca e posibil sa pot participa la ambele categorii.
Vreau sa joc mai mult decat de obicei, acesta este unul dintre motive.
Va multumesc
Comentariu