cu toate greutatile antampinate a fost un concurs reusit felicitari domnule cozma multumim sponsorilor
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A-Cupa "'WHY NOT'' editia a 2-a-- ROMAN- 08.02.2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Un sambure de adevar a anticipat domnul Ursulean Vasile la inscriere.100 de euro au ajuns la Straja,dar la alt destinatar.Cu aceasta ocazie ,tin sa-l felicit sincer pe stangaciul Hasna Cosmin pentru performanta de a castiga concursul de amatori si de a aduce trofeul in judetul Suceava,merit cu atat mai mare pentru el,cu cat a invins jucatori mult mai bine cotati decat el, atat din Suceava,cat si din alte judete.Din cate stiu eu ,Madalina adversara din finala, a jucat mult timp la open.Progresul tenisistic inregistrat de Cosmin in ultimul timp,este cu totul remarcabil.Mult succes in continuare.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5826
- Fălticeni
- 64
Likes given: 980Likes received: 1515
A fost un concurs de un nivel valoric ridicat multi favoriti (la ambele categorii) nereusind sa acceada in fazele superioare.
Un minus a fost lumina din sala,desi toate sursele functionau numarul de lucsi era destul de mic,din motive de economie probabil(acest lucru nu poate fi imutat organizatorilor ,desigur)
Multumim dlui Petenchi pentru gazduire si pt premiile generoase oferite .
Felicitari castigatorilor,multumim tuturor participantilor,va asteptam la anulof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
boboc- 05.oct.2007
- 1977
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
De la Comănești baietii s-au simtit bine.
Cine a trecut pe linga grupul nostru poate sa confirme.
Tre sa multumesc personal - M. ion-sofer+bucatar,B.Bianca-bucatar,I.Adrian-paharnic,N.Florin-sponsor,A.Constantin-antrenor,F.Dan-enterteiner si binenteles celor doua simpatice sustinatoare.
p.s. Bulubasa Nicusor-este de la Comanasti-va rog sa modificati.
Felicitari ,la mai multe concursuri PEȚE.Blade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
Felicitari organizatorilor pentru acest concurs, felicitari castigatorilor pentru performanta atinsa si munca depusa , echipa de la Bacău va reveni cu mult drag la Roman
Comentariu
ceva filmulete cu meciurile mai importante puteti uploada? Sa vedem si noi, care nu am putut veni, cum au decurs lucrurile..Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
un turneu destul de reusit.Blade:Andro Fibercomp
Fh:Butterfly Bryce fx
Bh:Joola Badman Reloaded ox
Comentariu
A fost un concurs exelent si foarte bine organizat.. Felicitari tuturor participantilor si echipei din Suceava.
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Dupa acest turneu nu am ramas in cap cu problemele legate de lumina sau condens...ci cu meciurile cu jucatorii foarte buni cu care am jucat, mi-a placut enorm si sunt sigur ca am avut de castigat prin meciurile jucate
Toate cele buneBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
boboc- 05.oct.2007
- 1977
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
Postat în original de Bianca Florentina Vezi postFelicitari organizatorilor pentru acest concurs, felicitari castigatorilor pentru performanta atinsa si munca depusa , echipa de la Bacău va reveni cu mult drag la Roman
Trimis de pe al meu C5303 folosind TapatalkBlade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1854
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
Postat în original de cata_60 Vezi postA fost un concurs de un nivel valoric ridicat multi favoriti (la ambele categorii) nereusind sa acceada in fazele superioare.
Un minus a fost lumina din sala,desi toate sursele functionau numarul de lucsi era destul de mic,din motive de economie probabil(acest lucru nu poate fi imutat organizatorilor ,desigur)
Multumim dlui Petenchi pentru gazduire si pt premiile generoase oferite .
Felicitari castigatorilor,multumim tuturor participantilor,va asteptam la anul
In cartile de istorie Moldova lui Stefan Cel Mare era descrisa ca patria unui neam puternic si unit,si la bine si la rau,si se pare ca urmasii lui ii duc acest renume mai departe.Felicitari dragi moldoveni.
Si cum ne-am obisnuit cu deviza HAI AI NOSTRI
Cu drag EMI
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de Bianca Florentina Vezi postFelicitari organizatorilor pentru acest concurs, felicitari castigatorilor pentru performanta atinsa si munca depusa , echipa de la Bacău va reveni cu mult drag la Roman
VA DORESC UN VIITOR STRALUCIT CELOR MICI SI VOUA MULT SUCCES INCONTINUARE.Va saluta cu drag acelas MARCU.
SALUT TOTODATA PE TOTI COLEGII SI PRIETENII CU CARE M-AM INTALNIT SI VA DORESC MULTA SANATATE SI SUCCES
Comentariu
organizator tehnic- 22.ian.2009
- 1849
- Bacău
- 61
Likes given: 1383Likes received: 607
Felicitari Edi , mai greu a fost primul turneu A, de acum poate devine traditie si venim in fiecare an.Ne-am simtit excelent chiar daca de data asta nu am avut performante deosebite .Cu drag Bianca , Sebi, Ticu ,Puiu impreuna cu intreaga echipa.
Comentariu
senior- 07.iun.2013
- 521
- Iași
- 52
Likes given: 472Likes received: 352
Felicitari organizatorilor pentru efortul depus si conditiile oferite. Vom reveni cu placere anul viitor.
Nicu Constantin
Comentariu
[QUOTE=cata_60;197663]A fost un concurs de un nivel valoric ridicat multi favoriti (la ambele categorii) nereusind sa acceada in fazele superioare.(...)"
Cataline, cred ca ai vrut sa spui ceva de genul: " A fost un nivel valoric ridicat unde cu concursul unor favoriti, alti favoriti n-au reusit sa acceada in fazele superioare " . Mi-a placut exprimarea, oricum.
In alta ordine de idei, multe meciuri foarte disputate si foarte fumoase. Multumiri organizatorilor si sponsorilor, pentru organizare si premii. Felicitari castigatorilor !
Eu, unul, n-am simtit condensul, insa am simtit din plin - cel putin seara - lumina obscura.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5826
- Fălticeni
- 64
Likes given: 980Likes received: 1515
I-am dat un tel lui Costin sa ma lamureasca.Prenumele lui Vlase e Dorin-Ciprian.E3xista un singur jucator in Adjud cu numele Vlase.Trece-l cum stii,daca el va avea vreo preferinta asupra unuia din cele doua prenume te va contacta probabil.
Te-a rugat Costin sa citesti MP ul pe care ti l-a trimisof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:18.Procesare...X
Comentariu