Caut partener de joc/antrenament pentru Top-tenis Arena, in timpul saptamanii, dupa ora 18.30. Tel 0740213816, Bogdan, nivel mediu.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Partener antrenament top-tenis
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator principal
- 17.mar.2012
- 6518
- Victoria
- 50
Likes given: 2306Likes received: 1668
Postat în original de sevraj Vezi posthttp://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ent-București
dubioasa coincidenta la un minut distanta,numai Dantim mai era asa ager,dar se pare ca si-a mai pierdut din reflexe
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6518
- Victoria
- 50
Likes given: 2306Likes received: 1668
Postat în original de sevraj Vezi postDin pacate fumez tot mai mult, iar la fumat merg cu telefonul dupa mine si citesc printre altele si pe forum....
Comentariu
Partener antrenament top-tenis
E acelasi user? Boglous cu Stelifantastic? Daca nu, sa fac curatenie aici.lemn: Primorac Carbon black tag
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
Nu cred ca e aceeasi persoana. Boglous este si partenerul meu de antrenament, din pacate munca si lipsa timpului nu imi permite sa mai joc momentan. El joaca doar la top tennis.Si pot spune cu siguranta ca nu e incepator.
Sa inteleg ca sunteti asa de dezobisnuiti cu activitatea pe forum incat daca doi posteaza la interval de 2 minute inseamna ca sunt aceeasi persoana?
Comentariu
Postat în original de sevraj Vezi posthttp://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ent-București
dubioasa coincidenta la un minut distanta
Comentariu
Postat în original de boglous Vezi postE doar o coincidenta. Nu am zis ca sunt incepator si in nici un caz nu consider IDM-ul o locatie decenta
Dar na...acum cand avem sali mai uitam ce a fostBlade: Viscaria
FH: Tenergy05
BH: Tenergy05
Comentariu
"Decent" e o notiune profund subiectiva. Si ca orice evaluare, se face de obicei prin comparatie. Sigur ca acum cativa ani, in lipsa alternativelor, IDM-ul era ok. Acum, prin comparatie, in special din cauza fumului de tigara si oglinzilor alea imbecile, paleste in fata celorlalte sali pe care le cunoastem cu totii.
Comentariu
Sunt de acord ca nu se compara cu cele 3 sali mari pe care le avem in oras.
Dar asta nu inseamna ca nu e o locatie decenta. Din punct de vedere al temperaturii, luminii si calitatii meselor e foarte buna.
Ca si probleme ar fi spatiul mai mic, oglinzile(pe mine unul nu ma deranjeaza), si podeaua care cam aluneca. Fumul poate fi evitat bineinteles prin alegerea sectiunii de nefumatori. Dar credeti-ma ca am fost deja la foarte multe turnee si va garantez ca astea sunt niste probleme minore pe langa alte conditii pe care le-am intalnit.
Si decent nu e o notiune profund subiectiva, e o notiune care se evalueaza punctual si obiectiv dupa anumite criterii. Daca stiti doar doua-trei sali din București nu cred ca sunteti in masura sa faceti o evaluare pertinenta. Ne mai auzim cand ajungeti la doua-trei ZECI de sali vazute in toata tara, ca sa aveti o viziune de ansamblu sa puteti face o comparatie valida.Blade: Viscaria
FH: Tenergy05
BH: Tenergy05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:03.Procesare...X
Comentariu