Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Daca tot te-ai inscris poate faci efortul sa te prezinti. Poate ai noroc sa nu se prezinte cineva. In cel mai rau caz am sa stau si de data asta pe tuse si bem un spriț (sau joci in locul meu) .
Daca tot te-ai inscris poate faci efortul sa te prezinti. Poate ai noroc sa nu se prezinte cineva. In cel mai rau caz am sa stau si de data asta pe tuse si bem un spriț (sau joci in locul meu) .
Imi pare rau pentru ca este putin probabil. Locurile sunt ocupate si prevad retrageri foarte putine. Nu stiu de baietii din Alba cat de hotarati sunt.....
Nu este nici o problema ca nu veniti, chiar ma gandeam de cand v-ati inscris. Ne cam cunoastem intre noi si greu ne păcălim. Nu am fost surprins de inscrierea voastra si la Cluj, in schimb am fost surprins cand am vazut ca practicati chestia asta cu N nemotivatele, sau mai bine zis cu inscrierile fictive.
Sa fiti sanatosi!
In speranta posibilei suplimentari a numarului participantilor (grupelor) , se inscrie pe lista de asteptare Losoncz Laszlo din Dealu HR (1542 / 9,00).
domule gelu nu practicam chestia cu inscrierile fictive la toate turneele unde m-am inscris am participat si cu siguranta daca nu aparea acest turneu de ultim moment la cluj veneam la brasov dar tinand cont ca distanta intre noi si cluj e de 70 km si intre noi si brasov de 250 km reprezinta un mare avantaj ...va dorim un turneu foarte frumos si foarte reusit
(Dupa doua retrageri de asta-noapte, au promovat pe lista principala Lorincz Laszlo si Bartha Zsolt Attila din Aita Mare - respectiv Bardocz Szilard din Capeni si Molnar Jozsef din Racosu de Sus, dupa retragerea d-lor Margescu si Botian.)
(Dupa retragerile din ultimele ore au promovat pe lista principala Lorincz Laszlo si Bartha Zsolt Attila din Aita Mare, Bardocz Szilard din Capeni, Molnar Jozsef din Racosu de Sus, si Marica Dan din Brașov.)
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Gelule,mai ai cumva tricouri de la Tabara de tenis Brașov? Daca da, cred ca cel cu,, Tabi Gelu,,poti sa-l imprumuti lui Valentin cit se filmeaza pe perioada turneului.
Gelule,mai ai cumva tricouri de la Tabara de tenis Brașov? Daca da, cred ca cel cu,, Tabi Gelu,,poti sa-l imprumuti lui Valentin cit se filmeaza pe perioada turneului.
Iartă-l ca va da cate o cafea la toată lumea. Asa-i Vali?
Oricum nu filmam,...se vede vinul si palinca, si sunt interzise in Sala Sp
Cine doreste sa vada in ce grupa este (orientativ) poate studia postul nr 3 unde fiecare are nr grupei. Daca nu se mai retrage nimeni grupele raman asa.
Avand in vedere ca avem o personalitate (Vali 100%) care vine indiferent de pozitia sa din lista de asteptare, va juca in una din urmatoarele situatii:
-daca avem vreun absent nemotivat, deci la fața locului se poate vedea;
-in locul meu fara sa schimbam grupele.
Daca exista contestatii in acest sens va rog sa le expuneti pana la ora inceperii NU dupa turneu. Banuiesc ca nimeni din grupa mea (si nu numai) nu plange dupa mine, mai ales ca Vali este mai slab cotat si nu afecteaza (față de subsemnatul) calificarea in superioare. Poate nici nu se califică
Comentariu