Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B" Brașov - Sala Sporturilor 08.02.2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
Erai stresat cand am terminat in grupa noastra cand jucam in superioare si ai aflat rezultatul de la cealalta masa la care te si asteptai dar nu ti-o doreai .
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1606Likes received: 3037
Postat în original de hopipoke Vezi postErai stresat cand am terminat in grupa noastra cand jucam in superioare si ai aflat rezultatul de la cealalta masa la care te si asteptai dar nu ti-o doreai .
Comentariu
Postat în original de GeluBv Vezi postEsti tare! Nu scapi nimic. Nu-mi permit sa fac comentarii despre acele rezultate. Asta este, am avut toti cate doua victorii, si nu pot face afirmatii neprobate,...faptul ca am ramas pe dinafara poate fi o nemultumire, dar mai important este sa ramanem prieteni.
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Primii 16:
1 - 4.
Roman Iulian - Brașov
Macovei Liviu - Brașov
Lorincz Jozsef - Sfantu Gheorghe
Hutanu Alin - Brașov
5 - 8.
Anita Dorel - Brașov
Cocean Valer - Baraolt
Miron Andrei - Campina
Szasz Erno - Sfantu Gheorghe
9 - 16.
Bacanu Paulian - Brașov
Pop Cornel - Sfantu Gheorghe
Tutoveanu Razvan - Brașov
Miron Liviu - Campina
Pitac Ovidiu - Brașov
Petho Mihaly - Racosu de Sus
Dima Victor - Azuga
Suditu Andrei - CampinaFH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
- 8125
- Brașov
17-24
Olah Oliver Sf Gh 2v sup
Vladoiu Gelu Brașov
Pandra Vasile Brașov 1v sup
Grama Mihai Azuga
Lolea Toma Fagaras
Bardocz Szilard Capeni
Dragoi Andrei Azuga
Stanciulesc Bogdan Brașov
25-32
Marandici Adrian Brașov 1 v sup
Rosu Dan Brașov o v sup
Tobosaru Gheorghe Brașov
Tokos Pal Odorheiu Secuiesc
Dragos Florin Brașov (1 v)
Bartha Zolt Attila Aita Mare
Ivan Catalin Fagaras
Pal Attila Sf Gh
33-40 1v inf
Butnar Bogdan Brașov
Lorincz Laszlo Aita Mare
Mitrofan Petrica Brașov
Marica Dan Brașov
Barta Istvan Zsolt Aita Mare
Bugneriu Marcel Brașov
Ciky Cornel Fagaras
Bokor Zoltan jr Brașov
41-48 0 v
Butnar Daniel Brașov
Suta Valeriu Curtea de Ag
Vladoiu Bogdan Brașov
Marocico Marius Fagaras
Molnar Jozsef Racosu de Sus
Dumitrescu Sorin Brașov
Serban Mircea Brașov
Stan Adrian BrașovUltima editare de GeluBv; 09.feb.2014, 14:14.
Comentariu
- 8125
- Brașov
Cateva imagini de concurs...
https://www.youtube.com/watch?v=V83v...ature=youtu.beXiom Strato / Tenergy 05 fx
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
Prea buna pali-nka,vinul,berea,pizza-etc,insa si prea buni jucatori la acest turneu !
M-am simtit super la acest turneu,unde de conditii nici nu ar trebuii sa existe dubii(totul la superlativ).
Multumesc Gelu,m-ai facut sa ma simt rasfatat !
Am sa postez si pozele ceva mai tarziu,abia am ajuns acasa si musai trebuie sa ma dreg !
Felicitari !
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Felicitari pentru reusita turneului tuturor participantilor, organizatorilorsi colaboratorilor .
P.S.Observ ca Sultanul nu a dus lipsa de dulger la matineu!
Comentariu
- 8125
- Brașov
Dragos Florin are 1 v in superioare, dar tot pe locul 4 este clasat, pentru ca Dragoi Andrei are tot o victorie in aceiasi grupa, dar este clasat mai bine de la victoria directa (Dragoi Andrei -Dragos Florin 3-1). ....nu se schimba nimic.
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Felicitari Lulu, felicitari, Gelu!
Un turneu pe cinste...
Bravo Liviu pentru seturile 2 si 3 din finala!
Bravo Alin, si pentru revansa din eliminatorii contra lui Erno, un jucator bun de tot.
Bravo si celorlalti cu rezultate frumoase (openisti si amatori in special din Baraolt, Campina, Racosu de Sus, Sfantu Gheorghe, luand in ordinea ABC).
Iar personal din partea mea, felicitari inca o data lui Suditu Andrei pentru setul 5 din grupele superioare (prietenii stiu de ce, si daca-s amabili nu vor detalia - iar Cule, tu sa nu pui intrebari in acest sens, OK?), si micutul Bardocz Szilard ca a profitat de ocazie si m-a batut binisor...
Cat despre Iulian - am fost bucuros ca in sfarsit am putut juca (in superioare) si cu el, si trebuie sa va marturisesc ca am descoperit in persoana lui un sportiv de nota 10, un luptator adevarat. Lulu, merci pentru sfatul primit la sfarsitul superioarelor, de la tine - vazand si cu ce seriozitate te-ai luptat si contra celuilalt outsider din grupa - ideea suna mult mai pe intelesul meu, dacat de la altii...
Si daca tot mi-am amintit de durerea de ieri - a fost o doamna care a filmat un meci de circa 35 de minute disputat la masa 2, dupa-masa undeva de la 6 fara un sfert. Am inteles ca doamna a insotit pe cineva din Brașov care era pe lista de asteptare si astfel n-a jucat. As ramane dator vandut daca cineva mi-ar putea face rost de inregistrare.
A si sa nu uit un ultim aspect: Hopipoke, ieri chiar ai fost mai bun ca mine in inferioare.
PS: Vali100%, esti chiar o personalitate a AmaTurului, bine o zis Sultanul. imi pare bine ca te-am cunoscut, esti baiat de treaba, plus ca mi-ai dat si un set
Sa ne vedem cu bine si Hai ai nostri!, cum bine se zice pe la Gura HumoruluiFH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Postat în original de tokosp Vezi postFelicitari Lulu, felicitari, Gelu!
Un turneu pe cinste...
Bravo Liviu pentru seturile 2 si 3 din finala!
Bravo Alin, si pentru revansa din eliminatorii contra lui Erno, un jucator bun de tot.
Bravo si celorlalti cu rezultate frumoase (openisti si amatori in special din Baraolt, Campina, Racosu de Sus, Sfantu Gheorghe, luand in ordinea ABC).
Iar personal din partea mea, felicitari inca o data lui Suditu Andrei pentru setul 5 din grupele superioare (prietenii stiu de ce, si daca-s amabili nu vor detalia - iar Cule, tu sa nu pui intrebari in acest sens, OK?), si micutul Bardocz Szilard ca a profitat de ocazie si m-a batut binisor...
Cat despre Iulian - am fost bucuros ca in sfarsit am putut juca (in superioare) si cu el, si trebuie sa va marturisesc ca am descoperit in persoana lui un sportiv de nota 10, un luptator adevarat. Lulu, merci pentru sfatul primit la sfarsitul superioarelor, de la tine - vazand si cu ce seriozitate te-ai luptat si contra celuilalt outsider din grupa - ideea suna mult mai pe intelesul meu, dacat de la altii...
Si daca tot mi-am amintit de durerea de ieri - a fost o doamna care a filmat un meci de circa 35 de minute disputat la masa 2, dupa-masa undeva de la 6 fara un sfert. Am inteles ca doamna a insotit pe cineva din Brașov care era pe lista de asteptare si astfel n-a jucat. As ramane dator vandut daca cineva mi-ar putea face rost de inregistrare.
A si sa nu uit un ultim aspect: Hopipoke, ieri chiar ai fost mai bun ca mine in inferioare.
PS: Vali100%, esti chiar o personalitate a AmaTurului, bine o zis Sultanul. imi pare bine ca te-am cunoscut, esti baiat de treaba, plus ca mi-ai dat si un set
Sa ne vedem cu bine si Hai ai nostri!, cum bine se zice pe la Gura Humorului
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2330
- Agnita
- 65
Likes given: 257Likes received: 361
Felicitari "Sultane"!Reusita la maxim!CHAPEAU!!!
(vezi,daca era si "dulgherul" langa tine nu te mai pacaleau ....."sfintii" lui 'nea Gheorghe!!! ha,ha!!!prietenii stiu de ce..)I love table tennis !
Comentariu
- 8125
- Brașov
Si ultimul set Roman Iulian- Macovei Liviu 3-1,...cu precizarea ca celelalte seturi au dat cu virgula la incarcare. Pacat, pentru ca in celelalte trei seturi Liviu a pus probleme lui Lulu. (...mai incerc)
http://www.youtube.com/watch?v=Il71z...ature=youtu.be
Comentariu
- 8125
- Brașov
Postat în original de Antal Denes Vezi postDe pe lista de participanti lipsete una persoana?
Complectat cu Vali% cele 48 poziti .
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
Postat în original de Antal Denes Vezi postDe pe lista de participanti lipsete una persoana?
Complectat cu Vali% cele 48 poziti .Postat în original de Antal Denes Vezi postNu-l vad pe Vali, daca a sosit la sala?
ai ceva cu mine de ma urmaresti in asa hal..ti-am gresit cu ceva,am ceva datorii de care nu-mi amintesc ?
ce te deranjeaza ca am venit la Brașov ?
Acum pe bune,chiar nu ai un pic de jena fata de mine sa te iei de legalitatea participarii mele aici ?
Am deranjat pe cineva dintre participanti,jucatori,invitati,etc - am facut cartile altora la masa ?
Te rog frumos, nu ma freca la creier cu aberatiile tale referitoare la acest turneu, caci daca si eu am fost unul din cei ce ti-au aprins imaginatia si judeci gen Dinicescu, referitor la participarea mea aici in conditiile explicate cu multe posturi inainte ,acceptate,etc,,,,ti-o spun direct-esti DOBITOC !
(a se lua in considerare numai "daca" )
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:50.Procesare...X
Comentariu